*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Angi']dobrze, że nie canon :evil_lol:[/QUOTE] Canon Barbarzyńca :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Magda gdzie foty? :)[/QUOTE] Hej Marta :) Nie ma :eviltong: Miałam dziś plan, pójść na spacer z młodym, psem i wziąć kocyk :) Chciałam porobić zdjęcia w mleczach, ale... ...mam taki deszcz za oknem, że nieporozumienie :roll: [quote name='agutka']dzien dobry :)[/QUOTE] Doberek :) Quote
Izabela124. Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Mnie nie będzie, ale będziecie mogli poznać Indi, bo będzie ze współwłaścicielką w Opolu :) Quote
*Magda* Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Izabela124.']Mnie nie będzie, ale będziecie mogli poznać Indi, bo będzie ze współwłaścicielką w Opolu :)[/QUOTE] Ale to nie to samo :shake::-( [quote name='unikatowydiament']doberek Magda:)[/QUOTE] Doberek :) Zrobiłam kilka domowych fot i zaraz je wrzucę ;) Quote
Pani Profesor Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 ale jak fajnie z nim siedzi :loveu: uwielbiam patrzeć, jak psisko akceptuje dziecko, baaa, nawet się cieszy z takiego towarzystwa :D Waldek Majkowskiej też super wychodzi na zdjęciach z małą Kinią ;) ...a ja jestem przerażona, bo jakby mi się zdarzyło (:diabloti:) mieć dzidzi, to chyba Patrykowi bym wszyła implant w kształcie kagańca :roll: może nie jest agresywny i nie ujada na dzieci, ale niezbyt lubi kontakt ;( pokazałam mu Kinię (a Kini jego :D) to generalnie nie zwracał uwagi, traktował jak powietrze - z młodymi od TŻ-ta (4 i chyba 6 lat) wita się, ale olewa po 10 sekundach, a młodszą kłapnął, jak go zaszła od tyłu i przytuliła ;( oczywiście nie mocno, pewnie nawet nie chwycił, a młoda to twardziel i tylko się zaśmiała, co nie zmienia faktu, że nie wyobrażam sobie go puścić do zabawy z dzieckiem... Quote
*Magda* Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='marta1624']Tora jaki wzrok pogardy dla Theosia :lol:[/QUOTE] Gdzie Ty tam widzisz pogardę :mad: [quote name='Pani Profesor']ale jak fajnie z nim siedzi :loveu: uwielbiam patrzeć, jak psisko akceptuje dziecko, baaa, nawet się cieszy z takiego towarzystwa :D Waldek Majkowskiej też super wychodzi na zdjęciach z małą Kinią ;) ...a ja jestem przerażona, bo jakby mi się zdarzyło (:diabloti:) mieć dzidzi, to chyba Patrykowi bym wszyła implant w kształcie kagańca :roll: może nie jest agresywny i nie ujada na dzieci, ale niezbyt lubi kontakt ;( pokazałam mu Kinię (a Kini jego :D) to generalnie nie zwracał uwagi, traktował jak powietrze - z młodymi od TŻ-ta (4 i chyba 6 lat) wita się, ale olewa po 10 sekundach, a młodszą kłapnął, jak go zaszła od tyłu i przytuliła ;( oczywiście nie mocno, pewnie nawet nie chwycił, a młoda to twardziel i tylko się zaśmiała, co nie zmienia faktu, że nie wyobrażam sobie go puścić do zabawy z dzieckiem...[/QUOTE] Myślę, że możesz się bardzo mylić co do Patryka ;) Ja mam przykład na swoim kocie, który nie tylko dzieci nie lubi, ale on się ich boi. Normą jest siedzenie w kuwecie, jak w domu są obce dzieci :roll: Bardzo bałam się, że jak Theoś zacznie być mobilny, to kot będzie siedział w ukryciu całe dnie, a pokaże się dopiero jak młody będzie szedł spać. I co? I kot zachowuje się normalnie ;) Chodzi po całym domu, pozwala się młodemu brać na ręce, głaskać itp., a nawet ma momenty, że przychodzi i ociera się o Theosia :loveu: Tak więc, to że Patryk zachowuje się olewacko na obce dzieci, nie znaczy, że taki będzie dla Waszego maluszka ;) Quote
Pani Profesor Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 mam nadzieję, choć maluszka nie planuję póki co :diabloti: myślałam, żeby go jakoś do dzieci przyzwyczajać,ale nikt o zdrowych zmysłach mi nie da dziecka na testera :cool3: a TŻ-ta młode w rodzinie są przyzwyczajone do targania psa za co popadnie, dostały ode mnie lekcję pt. "nie wszystkie pieski takie są", ale u młodszej to odruch, że lezie i przytula psa (bo lab TŻ-ta, a wcześniej amstaff, to były niańki i te dziewczynki łaziły po nich, ciągnęły za uszy i języki, a psy machały ogonem i były uradowane towarzystwem, szczególnie lab - pomagał młodszej uczyć się chodzić). Quote
maxishine. Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Heej Nie chce mi się wszystkiego czytać :mdleje: Wpadłam się przywitać i lecę dalej. :roll: Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Tora jest jak żywa maskotka do gniecenia:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Moja dzieci uwielbia, ale za bardzo :roll: Dla zabawy szczypie/połyka ręce/podskakuje obok (nie na)/ i niestety łapie za nogi :roll: Ogólnie jest cierpliwa, pozwala sobie wszystko zrobić, ale jak dziecko biega to myśli że można się z nim bawić jak ze mną (czyli brutalnie :evil_lol:). Ale o dziwo dzieciom wcale to nie przeszkadza, a wręcz się cieszą ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Nie można od tych cudności oczu oderwać :loveu: Tak, wciąż tu jestem :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='magdabroy']Ale to nie to samo :shake::-( [/QUOTE]Jednak udało mi się i będę na pewno w sobotę na klubówce z Kissem, niedziela stoi pod znakiem zapytania Quote
agutka Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 słiti ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6575_zps1c52d0d3.jpg fajnie się patrzy jak twój mały molestuje psiaka:loveu: Quote
*Magda* Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Yuki_']Heej Nie chce mi się wszystkiego czytać :mdleje: Wpadłam się przywitać i lecę dalej. :roll: No to hej :) [quote name='marta.k9080']Tora jest jak żywa maskotka do gniecenia:diabloti: E tam, od razu maskotka :diabloti: [quote name='Angi']bosko się uśmiecha :loveu: :loveu: [quote name='marta1624']Moja dzieci uwielbia, ale za bardzo :roll: Dla zabawy szczypie/połyka ręce/podskakuje obok (nie na)/ i niestety łapie za nogi :roll: Ogólnie jest cierpliwa, pozwala sobie wszystko zrobić, ale jak dziecko biega to myśli że można się z nim bawić jak ze mną (czyli brutalnie :evil_lol:). Ale o dziwo dzieciom wcale to nie przeszkadza, a wręcz się cieszą ;) A wiesz ile razy przez Torę jakieś dziecko zaliczyło glebę :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Nie można od tych cudności oczu oderwać :loveu: Tak, wciąż tu jestem :evil_lol: Dziękuję :) Widzę, że jesteś :eviltong: [quote name='Izabela124.']Jednak udało mi się i będę na pewno w sobotę na klubówce z Kissem, niedziela stoi pod znakiem zapytania To specjalnie dla mnie :cool3: [quote name='agutka']słiti ;) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6575_zps1c52d0d3.jpg fajnie się patrzy jak twój mały molestuje psiaka:loveu: Molestowanie jest fajne :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='magdabroy'] To specjalnie dla mnie :cool3: [/QUOTE]Fajna wetka-pracodawca mi się trafiła :D To musicie wpaść też w sobotę jeśli nie będę mogła zostać na niedzielę :) Quote
Recommended Posts