Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']Dobrze że nie jestem sama, bo się martwiłam że to jakaś genetyczna "choroba" mojej rodziny :evil_lol:[/QUOTE]

niestety genetyczna bo moja pra-babka też miała ten problem :razz:

Madziu kolorowych snów ;)

Posted

Tesciowe, pikantny temacik :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Moja teściowa ogólnie nie jest zła :) Ale ja się nie nadaję do mieszkania z osobami "trzecimi" :diabloti: Za długo mieszkamy sobie sami ;) A moja teściowa, jak już nas widzi, to najlepiej w ogóle nie dałaby nam oddychać, tylko wszędzie byłaby z nami :evil_lol:[/QUOTE]
Ja co prawda nie moge mowic ze mam teściową, ale sytuacja podobna do Waszej - widzimy sie co jakis czas przy wizytach w Polsce i ciezko o chwile prywatnosci;) A do tego Tomek jest oczkiem w glowie, ukochanym syneczkiem, niuniuniuniuniem itp... :P Ale da sie zyc, moze dlatego ze jest daleko ;)

Buziaki dla stadka :calus:

Posted

[quote name='magdabroy']Moja teściowa ogólnie nie jest zła :) Ale ja się nie nadaję do mieszkania z osobami "trzecimi" :diabloti: Za długo mieszkamy sobie sami ;) A moja teściowa, jak już nas widzi, to najlepiej w ogóle nie dałaby nam oddychać, tylko wszędzie byłaby z nami :evil_lol:[/QUOTE]

ja uważam, że rodzice/teściowie jacy by nie byli, powinni mieszkać osobno. może są wyjątki ale chyba zawsze zdrowsza atmosfera jest gdy można się odwiedzać a nie trzeba żyć ze sobą na co dzień.

Posted

[quote name='agaga21']ja uważam, że rodzice/teściowie jacy by nie byli, powinni mieszkać osobno. może są wyjątki ale chyba zawsze zdrowsza atmosfera jest gdy można się odwiedzać a nie trzeba żyć ze sobą na co dzień.[/QUOTE]

Wiesz, ja też za tym jestem ;) Ale mamy takie realia, że niektórzy muszą mieszkać z rodzicami/teściami :roll:
Ja sama wiem, że gdybyśmy wrócili d PL, to kilka najbliższych lat, mieszkałabym u teściów :/ I chyba to mnie najbardziej powstrzymuje przed powrotem :evil_lol: Oczywiście żartuję ;)

Posted

[quote name='agaga21']ja uważam, że rodzice/teściowie jacy by nie byli, powinni mieszkać osobno. może są wyjątki ale chyba zawsze zdrowsza atmosfera jest gdy można się odwiedzać a nie trzeba żyć ze sobą na co dzień.[/QUOTE]

mam tak samo - absolutnie i za nic w świecie nie chciałabym mieszkać z rodzicami, jeszcze z rodzicami tż-ta bym przeżyła, bo 'teściówka' strasznie fajna, taka młodzieżówa pod 50-tkę ;) i ogólnie cała rodzinka zakręcona, ale z moją... no cóż, na zdjęciach, jak to się mówi :diabloti: w jednym domu byśmy się pomordowali na 100%, ja tylko czekałam od dzieciaka, aż zwieję gdzieś na studia :diabloti:

[quote name='marta1624']Hejka ;) Widać że trójca "święta" :evil_lol:[/QUOTE]

u Magdy zawsze tyle foteczek :loveu: (i napitolone też, aż strach nie wejść przez 3 dni bo trzeba czytać dwie godziny :eviltong:)

Posted

[quote name='Pani Profesor']
u Magdy zawsze tyle foteczek :loveu: (i napitolone też, aż strach nie wejść przez 3 dni bo trzeba czytać dwie godziny :eviltong:)[/QUOTE]

No Magda fotek robi dużo :lol: A nagadane jest zawsze, nie wiadomo przez kogo :evil_lol: