agutka Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']Dobrze że nie jestem sama, bo się martwiłam że to jakaś genetyczna "choroba" mojej rodziny :evil_lol:[/QUOTE] niestety genetyczna bo moja pra-babka też miała ten problem :razz: Madziu kolorowych snów ;) Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Tesciowe, pikantny temacik :evil_lol: [quote name='magdabroy']Moja teściowa ogólnie nie jest zła :) Ale ja się nie nadaję do mieszkania z osobami "trzecimi" :diabloti: Za długo mieszkamy sobie sami ;) A moja teściowa, jak już nas widzi, to najlepiej w ogóle nie dałaby nam oddychać, tylko wszędzie byłaby z nami :evil_lol:[/QUOTE] Ja co prawda nie moge mowic ze mam teściową, ale sytuacja podobna do Waszej - widzimy sie co jakis czas przy wizytach w Polsce i ciezko o chwile prywatnosci;) A do tego Tomek jest oczkiem w glowie, ukochanym syneczkiem, niuniuniuniuniem itp... :P Ale da sie zyc, moze dlatego ze jest daleko ;) Buziaki dla stadka :calus: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Kogo moja skromna galeria tu zobaczyła-Figa :crazyeye::diabloti: W końcu raczyła nas odwiedzić :eviltong: Dzięki :) Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Dzień dobry :) Ale mam pięknie na dworze :loveu: Słoneczko, 18 stopni... :p Co ja robię na dogo? :hmmmm::niewiem: Quote
agaga21 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='magdabroy']Moja teściowa ogólnie nie jest zła :) Ale ja się nie nadaję do mieszkania z osobami "trzecimi" :diabloti: Za długo mieszkamy sobie sami ;) A moja teściowa, jak już nas widzi, to najlepiej w ogóle nie dałaby nam oddychać, tylko wszędzie byłaby z nami :evil_lol:[/QUOTE] ja uważam, że rodzice/teściowie jacy by nie byli, powinni mieszkać osobno. może są wyjątki ale chyba zawsze zdrowsza atmosfera jest gdy można się odwiedzać a nie trzeba żyć ze sobą na co dzień. Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='agaga21']ja uważam, że rodzice/teściowie jacy by nie byli, powinni mieszkać osobno. może są wyjątki ale chyba zawsze zdrowsza atmosfera jest gdy można się odwiedzać a nie trzeba żyć ze sobą na co dzień.[/QUOTE] Wiesz, ja też za tym jestem ;) Ale mamy takie realia, że niektórzy muszą mieszkać z rodzicami/teściami :roll: Ja sama wiem, że gdybyśmy wrócili d PL, to kilka najbliższych lat, mieszkałabym u teściów :/ I chyba to mnie najbardziej powstrzymuje przed powrotem :evil_lol: Oczywiście żartuję ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Izabela124.']A ja fotki bym obejrzała :)[/QUOTE] Właśnie pomniejszyłam i nie długo będą :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 No to wrzucam wszystko co posiadam na chwilę obecną ;) Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Pakujemy się do piaskownicy :D Koniec :eviltong: Quote
qmu Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 jaka ekipa :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6549_zps0c6f1733.jpg Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Izabela124.']Piękne żonkile :) Dziękuję :) W piątek poobcinałam na polu same pąki, a w sobotę rano już wszystkie były otwarte :) [quote name='qmu']jaka ekipa :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6549_zps0c6f1733.jpg Najlepsza pod słońcem :p Quote
marta1624 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Hejka ;) Widać że trójca "święta" :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='agaga21']ja uważam, że rodzice/teściowie jacy by nie byli, powinni mieszkać osobno. może są wyjątki ale chyba zawsze zdrowsza atmosfera jest gdy można się odwiedzać a nie trzeba żyć ze sobą na co dzień.[/QUOTE] mam tak samo - absolutnie i za nic w świecie nie chciałabym mieszkać z rodzicami, jeszcze z rodzicami tż-ta bym przeżyła, bo 'teściówka' strasznie fajna, taka młodzieżówa pod 50-tkę ;) i ogólnie cała rodzinka zakręcona, ale z moją... no cóż, na zdjęciach, jak to się mówi :diabloti: w jednym domu byśmy się pomordowali na 100%, ja tylko czekałam od dzieciaka, aż zwieję gdzieś na studia :diabloti: [quote name='marta1624']Hejka ;) Widać że trójca "święta" :evil_lol:[/QUOTE] u Magdy zawsze tyle foteczek :loveu: (i napitolone też, aż strach nie wejść przez 3 dni bo trzeba czytać dwie godziny :eviltong:) Quote
marta1624 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='Pani Profesor'] u Magdy zawsze tyle foteczek :loveu: (i napitolone też, aż strach nie wejść przez 3 dni bo trzeba czytać dwie godziny :eviltong:)[/QUOTE] No Magda fotek robi dużo :lol: A nagadane jest zawsze, nie wiadomo przez kogo :evil_lol: Quote
Pani Profesor Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 wcale teraz nie podbijamy statystyki :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 zdjęcia jak zwykle ciekawe,moje tulipany są już co raz większe,ale do świąt raczej nie dojrzeją,chociaż dbam jak mogę Quote
marta1624 Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='Pani Profesor']wcale teraz nie podbijamy statystyki :evil_lol:[/QUOTE] Ani trochę :evil_lol: Quote
Recommended Posts