łamAga Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 hejka ;) Palić i pić nie będe ale inne p....... to rozwarze :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Dzięki Iza :) [quote name='dOgLoV'] Palić i pić nie będe ale inne p....... to rozwarze :eviltong:[/QUOTE] :diabloti: Dzień dobry wszystkim :) Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 wszyscy pewnie na spacerach ;) albo przed dome siedzą ;) Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']wszyscy pewnie na spacerach ;) albo przed dome siedzą ;)[/QUOTE] Fakt, sama na dworze prawie cały dzień byłam :) Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='agutka']a ja u teściowej...:watpliwy:[/QUOTE] ja teściową mam na co dzień 0X Quote
agutka Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']ja teściową mam na co dzień 0X[/QUOTE] o nieeee, wystarczy mi tylko wizyta raz w tygodniu ;) Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Dobra teściowa, nie jest zła :diabloti: Quote
agutka Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ależ moja jest bardzo dobra, tylko upierdliwość męcząca ;) Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='agutka']o nieeee, wystarczy mi tylko wizyta raz w tygodniu ;)[/QUOTE] Ile ja bym za to dała :roll: [quote name='magdabroy']Dobra teściowa, nie jest zła :diabloti:[/QUOTE] no właśnie " dobra" ehhh Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='agutka']ależ moja jest bardzo dobra, tylko upierdliwość męcząca ;)[/QUOTE] Moja też jest upierdliwe męcząca :roll: Dlatego jedziemy do PL na Wielkanoc, tydzień później wystawa psów i zaraz po wystawie w Opolu będziemy wracać, bo 2 tyg. z nią nie wytrzymam :diabloti: Quote
agutka Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 ej nie gadaj.... Wielkanoc też mnie czeka z teściówką:roll: teść w morze a teściowa sama.... a z nią ani na spacer do lasu, ani nie z psami... Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='agutka']ej nie gadaj.... Wielkanoc też mnie czeka z teściówką:roll: teść w morze a teściowa sama.... a z nią ani na spacer do lasu, ani nie z psami...[/QUOTE] My śpimy u teściowej od 4 lat, wcześniej zawsze byliśmy u mojej mamy, a do teściowej tylko na obiadki jeździliśmy :diabloti: Przeżyje jakoś te 10 dni, a potem rok odpoczynku :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 widzę że miłość do teściowej kwitnie na całego:diabloti::evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ale wy wszystkie kochacie swoje teściowe :diabloti: Ja mam tak upierdliwą babcię, że nawet 1 dzień to za dużo na moje nerwy :lol: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Moja teściowa jest oryginalna . ogólnie nie jest zla ale wqurwia mnie to że nam "rządzi" tak jak dzisiaj , wraca z koscioła a My jeszcze w domu i juz od progu z głupim tekstem " widze że psy znowu sa na spacerku" , akurat sie na niego szykowaliśmy ale po tym jak to powiedziala to mi sie go odechciało , no ale dla dobra psów z niego nie zrezygnowałam :angryy: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']Moja teściowa jest oryginalna . ogólnie nie jest zla ale wqurwia mnie to że nam "rządzi" tak jak dzisiaj , wraca z koscioła a My jeszcze w domu i juz od progu z głupim tekstem " widze że psy znowu sa na spacerku" , akurat sie na niego szykowaliśmy ale po tym jak to powiedziala to mi sie go odechciało , no ale dla dobra psów z niego nie zrezygnowałam :angryy:[/QUOTE] To ona jak moja babcia. Tylko moja jeszcze zadaje milion pytań: A po co ci to?, Głupia jesteś że idziesz, itp. Wszystko komentuje, a ja staram się trzymać nerwy na wodzy, chociaż jest ciężko :roll: Np dzisiaj: No znowu ci goście przyjdą, będą siedzieć, a ty się narobisz (mowa o znajomych, których nie widziałam kilka miesięcy) :angryy: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Moja teściowa ogólnie nie jest zła :) Ale ja się nie nadaję do mieszkania z osobami "trzecimi" :diabloti: Za długo mieszkamy sobie sami ;) A moja teściowa, jak już nas widzi, to najlepiej w ogóle nie dałaby nam oddychać, tylko wszędzie byłaby z nami :evil_lol: Quote
agutka Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta1624']To ona jak moja babcia. Tylko moja jeszcze zadaje milion pytań: A po co ci to?, Głupia jesteś że idziesz, itp. Wszystko komentuje, a ja staram się trzymać nerwy na wodzy, chociaż jest ciężko :roll: Np dzisiaj: No znowu ci goście przyjdą, będą siedzieć, a ty się narobisz (mowa o znajomych, których nie widziałam kilka miesięcy) :angryy:[/QUOTE] witaj w klubie ;) moja to diabeł w ludzkiej skórze a na dodatek nie pamięta co się działo chwilę temu:roll: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='agutka']witaj w klubie ;) moja to diabeł w ludzkiej skórze a na dodatek nie pamięta co się działo chwilę temu:roll:[/QUOTE] Dobrze że nie jestem sama, bo się martwiłam że to jakaś genetyczna "choroba" mojej rodziny :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 To Wy sobie tu gadu gadu, a ja idę odespać dzisiejszą noc :eviltong::hand: Quote
Recommended Posts