Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agutka']o nieeee, wystarczy mi tylko wizyta raz w tygodniu ;)[/QUOTE]

Ile ja bym za to dała :roll:

[quote name='magdabroy']Dobra teściowa, nie jest zła :diabloti:[/QUOTE]

no właśnie " dobra" ehhh

Posted

[quote name='agutka']ależ moja jest bardzo dobra, tylko upierdliwość męcząca ;)[/QUOTE]

Moja też jest upierdliwe męcząca :roll:
Dlatego jedziemy do PL na Wielkanoc, tydzień później wystawa psów i zaraz po wystawie w Opolu będziemy wracać, bo 2 tyg. z nią nie wytrzymam :diabloti:

Posted

[quote name='agutka']ej nie gadaj.... Wielkanoc też mnie czeka z teściówką:roll: teść w morze a teściowa sama.... a z nią ani na spacer do lasu, ani nie z psami...[/QUOTE]

My śpimy u teściowej od 4 lat, wcześniej zawsze byliśmy u mojej mamy, a do teściowej tylko na obiadki jeździliśmy :diabloti:
Przeżyje jakoś te 10 dni, a potem rok odpoczynku :evil_lol:

Posted

Moja teściowa jest oryginalna . ogólnie nie jest zla ale wqurwia mnie to że nam "rządzi" tak jak dzisiaj , wraca z koscioła a My jeszcze w domu i juz od progu z głupim tekstem " widze że psy znowu sa na spacerku" , akurat sie na niego szykowaliśmy ale po tym jak to powiedziala to mi sie go odechciało , no ale dla dobra psów z niego nie zrezygnowałam :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']Moja teściowa jest oryginalna . ogólnie nie jest zla ale wqurwia mnie to że nam "rządzi" tak jak dzisiaj , wraca z koscioła a My jeszcze w domu i juz od progu z głupim tekstem " widze że psy znowu sa na spacerku" , akurat sie na niego szykowaliśmy ale po tym jak to powiedziala to mi sie go odechciało , no ale dla dobra psów z niego nie zrezygnowałam :angryy:[/QUOTE]

To ona jak moja babcia. Tylko moja jeszcze zadaje milion pytań: A po co ci to?, Głupia jesteś że idziesz, itp. Wszystko komentuje, a ja staram się trzymać nerwy na wodzy, chociaż jest ciężko :roll: Np dzisiaj: No znowu ci goście przyjdą, będą siedzieć, a ty się narobisz (mowa o znajomych, których nie widziałam kilka miesięcy) :angryy:

Posted

Moja teściowa ogólnie nie jest zła :) Ale ja się nie nadaję do mieszkania z osobami "trzecimi" :diabloti: Za długo mieszkamy sobie sami ;) A moja teściowa, jak już nas widzi, to najlepiej w ogóle nie dałaby nam oddychać, tylko wszędzie byłaby z nami :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']To ona jak moja babcia. Tylko moja jeszcze zadaje milion pytań: A po co ci to?, Głupia jesteś że idziesz, itp. Wszystko komentuje, a ja staram się trzymać nerwy na wodzy, chociaż jest ciężko :roll: Np dzisiaj: No znowu ci goście przyjdą, będą siedzieć, a ty się narobisz (mowa o znajomych, których nie widziałam kilka miesięcy) :angryy:[/QUOTE]

witaj w klubie ;) moja to diabeł w ludzkiej skórze a na dodatek nie pamięta co się działo chwilę temu:roll:

Posted

[quote name='agutka']witaj w klubie ;) moja to diabeł w ludzkiej skórze a na dodatek nie pamięta co się działo chwilę temu:roll:[/QUOTE]

Dobrze że nie jestem sama, bo się martwiłam że to jakaś genetyczna "choroba" mojej rodziny :evil_lol: