Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta1624']To w weekend może być słońce u ciebie, bo jak będzie u mnie to żal będzie w szkole siedzieć :evil_lol:[/QUOTE]

Nie mam nic przeciwko :eviltong:

Posted

[quote name='marta1624']Ale fajne prezenty :loveu: Wiertarka by mi się przydała :lol:[/QUOTE]

Zapytać Theosia czy Ci pożyczy? :diabloti:
Chciałam wkrętarkę, ale nie było :shake:

[quote name='agutka']ha,ha pastwisz się nad dzieckiem :grin: a dziecko bzikuje bo nie wie jakie zastosowanie zrobić z dwóch zabawek naraz ;)[/QUOTE]

E tam, zaraz pastwisz :eviltong: On sobie całkiem dobrze poradził z nową sytuacją i trzyma wiertarkę, siedząc na jeździku :D

Posted

Hej Magda, czy do 27 kwietnia siedzisz w polsce? Bo 22 musimy już wracać do szkoły i jeśli będzie ładna pogada to w weekend albo w piątek po południu mi pasuje. ;)
No chyba że na weekend majowy przyjeżdżacie do polski to wtedy wpadajcie na zawody dogtrekkingu do Myśliborza. :evil_lol:

Posted

[quote name='Yuki_']Hej Magda, czy do 27 kwietnia siedzisz w polsce? Bo 22 musimy już wracać do szkoły i jeśli będzie ładna pogada to w weekend albo w piątek po południu mi pasuje. ;)
No chyba że na weekend majowy przyjeżdżacie do polski to wtedy wpadajcie na zawody dogtrekkingu do Myśliborza. :evil_lol:[/QUOTE]

W PL jestem do 30kwietnia/1 maja ;) Weekend 26/27 kwietnia mam zajęty, bo jestem na wystawie psów w Opolu ;)
Co do piątku, to nie wiem, bo pisałam Ci, że nie wiem kiedy odbieramy auto od lakiernika i kiedy będę jechała do Wrocławia do siostry :roll:

Posted

3 maja już będę dawno w Niemczech ;) I nie ma takiej opcji, żeby to się zmieniło :shake: Bogdan poniedziałek na rano do pracy, a ja z małym dzieckiem nie będę jechała na ostatnią chwilę (czyt. w niedzielę) w drogę powrotną :shake:
Poza tym, chcemy wrócić najpóźniej 1 maja, żeby jeszcze wyskoczyć nad morze do Holandii, jeśli pogoda dopisze ;)

Posted

[quote name='Yuki_']No ładnie weekend masz zajęty :mad:[/QUOTE]

Cały czas piszę, że weekend 26-27 kwietnia jestem na wystawie w Opolu :eviltong: Zresztą, po to głównie jadę do Polski :D

Posted

[quote name='Yuki_']No jasne nic się nie dzieje, ale jak wejdę to mam 15 stron do przeczytania. Tak, nic się nie dzieje :mdleje:[/QUOTE]

Ale to nie moja wina, że do tej galerii wchodzą same gaduły :diabloti:

[quote name='marta1624']Poproszę o pożyczenie wiertarki :evil_lol: Ale ty Magda pozajmowana jesteś :)[/QUOTE]

Właśnie ją psuje, więc nie wiem czy będzie co pożyczać :evil_lol:
Urlop w PL to nie urlop :mad:

Posted

Ja chyba muszę iść się leczyć :diabloti: Nie mam gdzie wywalać "zielonego" to sobie znalazłam inne zajęcie :D
Właśnie rwałam tapetę na schodach na piętro ;) Gdybym miała jak ustawić drabinę, to bym dalej rwała. Tylko ze schodów już wyżej nie sięgam :oops:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja chyba muszę iść się leczyć :diabloti: Nie mam gdzie wywalać "zielonego" to sobie znalazłam inne zajęcie :D
Właśnie rwałam tapetę na schodach na piętro ;) Gdybym miała jak ustawić drabinę, to bym dalej rwała. Tylko ze schodów już wyżej nie sięgam :oops:[/QUOTE]

O to remoncik się szykuje? Ja ze schodami miałam wczoraj przeprawę, to lepiej nie będę nic o nich pisać :roll:

Posted

[quote name='marta1624']O to remoncik się szykuje? Ja ze schodami miałam wczoraj przeprawę, to lepiej nie będę nic o nich pisać :roll:[/QUOTE]

Ja żyję w remoncie od ponad 4 lat :eviltong:
Trzeba obniżyć sufit, dać tapetę albo tynk mozaikowy, pomalować schody...:roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja żyję w remoncie od ponad 4 lat :eviltong:
Trzeba obniżyć sufit, dać tapetę albo tynk mozaikowy, pomalować schody...:roll:[/QUOTE]

No to trochę roboty ;) Ja koło schodów szykuję tynk mozaikowy albo kamień, bo tapety mi się już znudziły (całe mieszkanie w tapetach mieliśmy).