:: FiGa :: Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='magdabroy']Kogo moja skromna galeria tu zobaczyła-Figa :crazyeye::diabloti: W końcu raczyła nas odwiedzić :eviltong: Dzięki :)[/QUOTE] Naciesz oczy póki możesz :evil_lol: Mordeczki kochane :loveu: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 PP-ja już się boję ile będę miała nadrabiania, jak pojadę na 2 tyg. do PL :roll: [quote name='marta1624']Hejka ;) Widać że trójca "święta" :evil_lol:[/QUOTE] Hejka :) Święta jak śpią i jeść nie wołają :evil_lol: [quote name='marta1624']No Magda fotek robi dużo :lol: A nagadane jest zawsze, nie wiadomo przez kogo :evil_lol:[/QUOTE] Ja nie nagadałam :eviltong: [quote name='unikatowydiament']zdjęcia jak zwykle ciekawe,moje tulipany są już co raz większe,ale do świąt raczej nie dojrzeją,chociaż dbam jak mogę[/QUOTE] Moje tulipany już przekwitają :) [quote name=':: FiGa ::']Naciesz oczy póki możesz :evil_lol: Mordeczki kochane :loveu:[/QUOTE] Domyślam się, że Twój pobyt jest chwilowy :eviltong: Dziękuję :) Kurcze, ale miałam cudny dzień :) Pogrzebałam w ziemi przed domem, byliśmy na spacerku, posprzątaliśmy w ogrodzie...a jak mój kochany mąż zabrał dzieciaka na przejażdżkę na quadzie, to wzięłam sobie browarka, usiadłam na ławeczce i powoli sączyłam :loveu: W międzyczasie rzucałam Torce piłeczkę :) Relaksik pełną gębą :D Kocham taką pogodę :loveu: Quote
angineuuka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 a ja już powoli szukam busa do Opola :lol: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Angi']a ja już powoli szukam busa do Opola :lol:[/QUOTE] A czemu busa? [quote name='marta1624']Fajne są takie leniwe dni..... ;)[/QUOTE] Leniwy, to on był dopiero, jak otworzyłam piwko ;) Quote
angineuuka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 bo pociągiem się boję sama :evil_lol: a i one sobie jeżdżą jak chcą.. Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Obyś chociaż Ty dojechała do Opola, skoro Izy nie będzie :roll: Quote
angineuuka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 mam polskiego busa, ale wyjazd dopiero o 10.. ;) a odjazd o 16:20.. Quote
angineuuka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 a nie, namieszałam. jak to ja :evil_lol: o 17:45 mam busa powrotnego ;p Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 A co ten bus przez Czechy jedzie?? :crazyeye: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 To napisz konkretnie, o której byś była :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 i chyba tym pojadę ;) a powrotny do Zabrza mam o godzinie 17:45 :grins: tylko odebrać i przywieść mnie trzeba, bo ja pierwszy raz w Opolu. A i nie wiem, czy aparat mieć będę :placz: :placz: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Angi']i chyba tym pojadę ;) a powrotny do Zabrza mam o godzinie 17:45 :grins: tylko odebrać i przywieść mnie trzeba, bo ja pierwszy raz w Opolu. A i nie wiem, czy aparat mieć będę :placz: :placz:[/QUOTE] Odbiorę i odwiozę ;) Jak coś to będziesz focić moim, a potem Ci wyślę zdjęcia na emila ;) Quote
angineuuka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 ciekawe, o której tybki się wystawiają :lol: Quote
angineuuka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 a.. a co masz za aparat? bo nie pamiętaj już :lol: Quote
Pani Profesor Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='magdabroy']PP-ja już się boję ile będę miała nadrabiania, jak pojadę na 2 tyg. do PL :roll: [/QUOTE] a co, to tylko w Niemcowie takie udogodnienia jak internety? :eviltong: Quote
angineuuka Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='Pani Profesor']a co, to tylko w Niemcowie takie udogodnienia jak internety? :eviltong:[/QUOTE] w Polsce bieda i nie ma :p Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Angi']a.. a co masz za aparat? bo nie pamiętaj już :lol:[/QUOTE] Nikon D3000 :p i obiektyw 18-55 oraz 55-200 ;) [quote name='Pani Profesor']a co, to tylko w Niemcowie takie udogodnienia jak internety? :eviltong:[/QUOTE] [quote name='Angi']w Polsce bieda i nie ma :p[/QUOTE] Na wiosce u moich teściów internetu brak :eviltong: Musiałbym kupić specjalnie stika do lapka, ale mi się nie chce :eviltong: Sporadycznie będę wpadać na dogo u szwagierki ;) Ale to tylko na chwilkę, więc pewnie tylko do swojej galerii będę zaglądać :diabloti: Quote
*Magda* Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 [quote name='Angi']nikoś :loveu:[/QUOTE] Czasem żałuję, że Theodor jednak nie ma na imię Nikodem :loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts