*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='marta1624']Śliczne foteczki :) Tylko Lumpek niezbyt zadowolony z Theosia chyba :lol: [/QUOTE] Lumpek nigdy nie jest zadowolony, jak nie może robić tego co on chce :D [quote name='qmu']hahahaha dobre foty :)[/QUOTE] :) [quote name='Yuki_']Jaki przystojny chłopaczek. I Lumpek. [/QUOTE] Dzięki :) Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='unikatowydiament']doberek :)[/QUOTE] Doberek, doberek :) Quote
łamAga Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Hejka ;) jakie śliczne te foteczki :loveu: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6477_zps4ee63657.jpg[/URL] Theoś normalnie jak mały odel w tej koszuli :loveu::loveu::loveu::loveu: A co Torka porabiała w tym czasie że nie ma jej na ano jednym zdjęciu ? :mad: Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Hejka ;) jakie śliczne te foteczki :loveu: [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6477_zps4ee63657.jpg[/URL] Theoś normalnie jak mały odel w tej koszuli :loveu::loveu::loveu::loveu: A co Torka porabiała w tym czasie że nie ma jej na ano jednym zdjęciu ? :mad:[/QUOTE] Hejka :) Dziękuję za komplementy :) A co robiła Tora? Była poza zasięgiem obiektywu :eviltong: Quote
łamAga Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='magdabroy']Hejka :) Dziękuję za komplementy :) A co robiła Tora? Była poza zasięgiem obiektywu :eviltong:[/QUOTE] Yhymmmm , Lumpek se zaadoptował bude a Tora pewnie poszła na grilla , i stąd twoja niestrawność ! :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='dOgLoV']Yhymmmm , Lumpek se zaadoptował bude a Tora pewnie poszła na grilla , i stąd twoja niestrawność ! :evil_lol:[/QUOTE] Codziennie Lumpiasty leży w budzie jak słoneczko grzeje ;) Moja niestrawność na bank była spowodowana tą resztą mięsa z kiełbasy :roll: Bogdan i Theoś żyją,a oni tego nie jedli :shake: A prawie dobę nic przez to potem nie jadłam :eviltong: Quote
łamAga Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 A to może to inna przyczyna tej niestrawności jest :cool3: Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='dOgLoV']A to może to inna przyczyna tej niestrawności jest :cool3:[/QUOTE] Nie :eviltong: Quote
łamAga Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='magdabroy']Nie :eviltong:[/QUOTE] się okaże :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='dOgLoV']się okaże :eviltong:[/QUOTE] Za 2 tyg. :eviltong: Quote
łamAga Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='magdabroy']Za 2 tyg. :eviltong:[/QUOTE] buahahahha dokładnie ;) a mój brat dzisiaj mi przysłał mms-a z niebieskimi skarpetkami z samochodzikiem :loveu: byli n usg , będzie chłopczyk :multi: Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='dOgLoV']buahahahha dokładnie ;) a mój brat dzisiaj mi przysłał mms-a z niebieskimi skarpetkami z samochodzikiem :loveu: byli n usg , będzie chłopczyk :multi:[/QUOTE] :evil_lol: No to super :) Quote
łamAga Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='magdabroy']:evil_lol: No to super :)[/QUOTE] też sie ciesze bo same kobitki u nas w rodzinie są , wreszcie bedzie jakas odmiana :) Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='dOgLoV']też sie ciesze bo same kobitki u nas w rodzinie są , wreszcie bedzie jakas odmiana :)[/QUOTE] Gorzej, jak im natura zrobi psikusa :diabloti: Quote
łamAga Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='magdabroy']Gorzej, jak im natura zrobi psikusa :diabloti:[/QUOTE] To ale bym pizgała :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='dOgLoV']też sie ciesze bo same kobitki u nas w rodzinie są , wreszcie bedzie jakas odmiana :)[/QUOTE] Ja tam bym chciała córeczkę (synka też bym pewnie pokochała tak samo, ale jakoś dziewczynkę bym wolała :)) Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 Ja chciałam syna i chyba go wymodliłam :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='magdabroy']Ja chciałam syna i chyba go wymodliłam :evil_lol:[/QUOTE] Hehe no tak synek mamusi, córeczka tatusia :) Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='marta1624']Hehe no tak synek mamusi, córeczka tatusia :)[/QUOTE] Chyba u nas tak nie będzie jeśli kiedyś będę mieć córkę :eviltong: Ja widzę, jaki Bogdan chodzi dumny (jak paw :diabloti:), że Theoś kocha wszytko co związane z motoryzacją itp. :grins: Quote
marta1624 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='magdabroy']Chyba u nas tak nie będzie jeśli kiedyś będę mieć córkę :eviltong: Ja widzę, jaki Bogdan chodzi dumny (jak paw :diabloti:), że Theoś kocha wszytko co związane z motoryzacją itp. :grins:[/QUOTE] A tu Theosia zafascynują kwiatki itp. :lol: Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='marta1624']A tu Theosia zafascynują kwiatki itp. :lol:[/QUOTE] Co Ty :splat: Nie ma takie rzeczy na świecie, która go zatrzyma w momencie kiedy słyszy słowo "garaż" albo "quad" :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 [quote name='magdabroy']Co Ty :splat: Nie ma takie rzeczy na świecie, która go zatrzyma w momencie kiedy słyszy słowo "garaż" albo "quad" :evil_lol:[/QUOTE] Może mu się zmieni :eviltong: Ale w sumie to niezłe hobby, jak jeszcze tatuś lubi ;) Quote
*Magda* Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 [quote name='marta1624']Może mu się zmieni :eviltong: Ale w sumie to niezłe hobby, jak jeszcze tatuś lubi ;)[/QUOTE] Nie zmieni mu się, ja to wiem ;) Quote
Recommended Posts