Dzikie nieporadne Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Dobry wieczorek:multi: Lumpek ma śliczną sierść zastanawiam się co też te koty robią że same umieją tak o siebie zadbać...Ja tez bym chciała mieć szkołę co drugi tydzień :D Albo w sumie nie...bym się rozleniwiła:diabloti: Quote
maxishine. Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Dzień doberek, u mnie za chwilę w galerii będą filmiki z hopek. :grins: Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Zdjęcia z niedzieli ;) Lio zaciekawiony co to takiego to biało-czarne :evil_lol: Drapak już tak zniszczony, że brak mi słów :roll: Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Zosieńka :) I dziecko mi padło :evil_lol: Quote
maxishine. Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6457_zpsf07b3f1f.jpg Baterie się wyczerpały. :evil_lol: Quote
kalyna Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Ale fajny ten psiak :D ale białe to to i z takim włosem, współczuję w błotne dni :evil_lol: Noo i witam zła Pańcio, co źle karmisz BARFem :evil_lol: dołączam do twego klubu :lol: Quote
Izabela124. Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Witaj Madzia :) Piękne tulipany! I spóźnione wszystkiego dobrego dla Bogdana! Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Yuki_ napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6457_zpsf07b3f1f.jpg Baterie się wyczerpały. :evil_lol: Można tak powiedzieć :D kalyna napisał(a):Ale fajny ten psiak :D ale białe to to i z takim włosem, współczuję w błotne dni :evil_lol: Noo i witam zła Pańcio, co źle karmisz BARFem :evil_lol: dołączam do twego klubu :lol: Po spacerkach, wygląda jak błotny potwór :evil_lol: Witaj, witaj :D Szkoda mi słów i czasu na kłótnie :roll: Skoro dla nich mięsne kości, to łysa kość :mdleje: Ja mam trochę inną definicję "mięsnych kości" ;) Zresztą, moje menu (tzn. Tory) opiera się na doświadczeniu osoby, która karmi barf'em jakieś 10 lat, więc... ;) Uważaj, żeby Twoje pieski się nie zatkały, bo dostają same kości :evil_lol: Aha, i nie dawaj kefiru, bo tego psy na barf'ie nie potrzebują :diabloti: Izabela124. napisał(a):Witaj Madzia :) Piękne tulipany! I spóźnione wszystkiego dobrego dla Bogdana! Witaj Izunia :) Dziękuję :) I przekażę Bogdanowi jak wróci z pracy :) Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 agaga21 napisał(a):piękne tulipanki. moje jeszcze nie zakwitły. Dziękuję :) Moje jeszcze wczoraj były zamkniętymi pączkami, a dziś już kilka się otworzyło :) Quote
agaga21 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 magdabroy napisał(a):Dziękuję :) Moje jeszcze wczoraj były zamkniętymi pączkami, a dziś już kilka się otworzyło :) to pewnie macie lepsze słonko ostatnio. Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Praktycznie codziennie, po 22-23'C w cieniu :loveu: Quote
kalyna Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 magdabroy napisał(a):Po spacerkach, wygląda jak błotny potwór :evil_lol: Witaj, witaj :D Szkoda mi słów i czasu na kłótnie :roll: Skoro dla nich mięsne kości, to łysa kość :mdleje: Ja mam trochę inną definicję "mięsnych kości" ;) Zresztą, moje menu (tzn. Tory) opiera się na doświadczeniu osoby, która karmi barf'em jakieś 10 lat, więc... ;) Uważaj, żeby Twoje pieski się nie zatkały, bo dostają same kości :evil_lol: Aha, i nie dawaj kefiru, bo tego psy na barf'ie nie potrzebują :diabloti: Buu ile to roboty, aby wyglądał jak przed spacerem :lol: ufff a myślałam, ze tylko ja taka zła Pańcia jestem :lol: no widzisz, ja też mam inną definicję, więc sie nie odzywam... I wybacz ale z ich pisania wyszło, ze pieski powinny jeść tylko mięso, więc co dokładnie? pierś z kurczaka, mięso wieprzowe... psy jadłyby lepiej od nas, bo podrobów też nie można walić codziennie.. Co Ty moje psy 3 lata BARFują, a poprzednio żarły wszystko i widzisz.... nie wiedziałam, ze ciągle były przytkane :shake: No tak kefiru nie, pewnie innego nabiału też nieee... ps. kefir też dawałam częściej jak był problem żarłocznika kupowego :eviltong: Quote
łamAga Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 hejka ;) Ale słodkie zdjęciuszka :loveu: ciekawe czy Theoś Lio wziął za pieska czy za kotka :evil_lol: A to piesek Zosieńki :loveu: jest ? ;) Jeju jakie ładne masz te tulipanki :loveu: Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 kalyna napisał(a):Buu ile to roboty, aby wyglądał jak przed spacerem :lol: ufff a myślałam, ze tylko ja taka zła Pańcia jestem :lol: no widzisz, ja też mam inną definicję, więc sie nie odzywam... I wybacz ale z ich pisania wyszło, ze pieski powinny jeść tylko mięso, więc co dokładnie? pierś z kurczaka, mięso wieprzowe... psy jadłyby lepiej od nas, bo podrobów też nie można walić codziennie.. Co Ty moje psy 3 lata BARFują, a poprzednio żarły wszystko i widzisz.... nie wiedziałam, ze ciągle były przytkane :shake: No tak kefiru nie, pewnie innego nabiału też nieee... ps. kefir też dawałam częściej jak był problem żarłocznika kupowego :eviltong: Żeby Lio wyglądał "po" spacerze, tak jak "przed", to robota Michała, chociaż pies jest Żanety :evil_lol: Tak, zacznę karmić psa polędwicą i szynką :diabloti: Według tego co piszą, to Tora powinna jeść 1 dzień kości, 1 dzień podroby+papka, a w pozostałe 5 dni tylko i wyłącznie mięsko :loveu: Widzisz, kefiru czy nabiału pies ma nie dostawać, bo w naturze sam sobie tego nie upoluje ;) To ja się pytam, jak ma upolować na algi, które tak zalecają jako suplementację :hmmmm: Albo jak upoluje olej z łososia czy w ogóle rybę :hmmmm: Tora uwielbia nabiał i dostaje go kilka razy w tygodniu ;) Zresztą nie mam zamiaru nic zmieniać w jej menu :) Angi napisał(a):u nas zapowiadają... śnieg :o Na jakieś święta musi spaść :diabloti: dOgLoV napisał(a):hejka ;) Ale słodkie zdjęciuszka :loveu: ciekawe czy Theoś Lio wziął za pieska czy za kotka :evil_lol: A to piesek Zosieńki :loveu: jest ? ;) Jeju jakie ładne masz te tulipanki :loveu: Hej :) Dziękuję :) Theoś wie, że Lio to piesek :D I tak, Lio to piesek Zosieńki :) I dziękuję :) marta.k9080 napisał(a):o ,piesek maskotka:evil_lol: Taka mała wycieraczka :diabloti: A doczytałaś info o czarnym DONku?? :razz: Quote
Pani Profesor Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 fajny sweterek ma mała Zosia - sama bym w takim popitalała :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 magdabroy napisał(a): Taka mała wycieraczka :diabloti: A doczytałaś info o czarnym DONku?? :razz: no Luna by nim zamiotła :diabloti: czarny DON:loveu:,co ,gdzie...za dużo tekstu chyba pominęłam:evil_lol::oops: Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Hejka Torki ;) Dobrze że jestem w temacie, bo podczytuję "Barf" i wiem o czym mowa ;) No to dziewczyny jazda po jakieś polędwiczki czy coś :lol: A czemu Tory nie ma na zdjęciach? Nie spodobał jej się towarzysz? Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Author Posted April 1, 2014 Pani Profesor napisał(a):fajny sweterek ma mała Zosia - sama bym w takim popitalała :diabloti: Mnie panterki nie kręcą :eviltong: marta.k9080 napisał(a): czarny DON:loveu:,co ,gdzie...za dużo tekstu chyba pominęłam:evil_lol::oops: Mój post z wczoraj, z godz.12:05 :cool3: Quote
Recommended Posts