Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zjedliśmy dziś z Theosiem obiad i mówię do niego "posiedzimy chwilkę i pójdziemy razem spać". To było coś koło 12:30, młody chodzi spać koło 13. Usiadłam do kompa, Theoś położył się obok mnie na kanapie, wypiął tyłek do głaskania (czasem tak ma :evil_lol:) i tak sobie siedzieliśmy. Ja na dogo jedną ręką, a drugą głaszczę syneczka po dupce :D Po chwili patrzę, a moje dziecię śpi :diabloti:

Zrobiłam mu foty, potem obróciłam na plecy, przykryłam i tak spał na kanapie ;) Nawet go do góry nie zanosiłam, bo szkoda mi go było, jakby się obudził :)

Posted

:evil_lol:
ja kiedyś wsadziłam lenkę na krzesełko do karmienia, dałam jej miseczkę z owocami i po zjedzeniu miałam ją położyć na popołudniową drzemkę. pech chciał, że zadzwonił telefon...tak się rozgadałam, że mi dziecko na siedząco usnęło:evil_lol: trochę głupio mi było ale przebrałam ją na śpiocha i zaniosłam do łóżeczka.

Posted

Theoś miał taki okres, że w łóżeczku zasypiał na siedząco :evil_lol: Ja go kładłam, a on miał kaprys i uważał, że on jeszcze spać nie chce :D więc siadał sobie w łóżeczku i się bawił, a jak ja po kilku minutach przychodziłam do jego pokoju zobaczyć czy śpi, to zastawałam go w pozycji siedzącej, z głową wiszącą na klatce piersiowej :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Tak to zabrzmiało jakbym Bogdana też kupiła :evil_lol: A przepraszam bardzo, przecież ja kupiłam Bogdana-w Tesco :diabloti:

kurde,to muszę iść do tesco,to może też sobie jakiegoś faceta kupię:evil_lol:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
kurde,to muszę iść do tesco,to może też sobie jakiegoś faceta kupię:evil_lol:

Ja też pójdę, może jakieś promocje będą :lol: Co ty temu biednemu Theosiowi zrobiłaś :placz:

Guest wolfheart
Posted

jak tanio można mieć faceta:diabloti:

Posted

Dzień dobry wszystkim :)

Co do faceta kupionego w Tesco, to ja nic za niego nie płaciłam-dostałam go w gratisie :evil_lol:

Impreza się udała tak bardzo, że nawet aparatu do ręki nie wzięłam :diabloti::eviltong:
Co prawda mam ochotę zabić Bogdana, a Żaneta ma ochotę zbić Michała, ale to pikuś :evil_lol:
Spałam tak mało, że w planie miałam położenie się spać z Theosiem koło godz.13 ;)
Jednak zmieniłam zdanie i jak młody pójdzie spać, to ja pójdę poleżeć, ale w wannie :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry wszystkim :)

Co do faceta kupionego w Tesco, to ja nic za niego nie płaciłam-dostałam go w gratisie :evil_lol:

Impreza się udała tak bardzo, że nawet aparatu do ręki nie wzięłam :diabloti::eviltong:
Co prawda mam ochotę zabić Bogdana, a Żaneta ma ochotę zbić Michała, ale to pikuś :evil_lol:
Spałam tak mało, że w planie miałam położenie się spać z Theosiem koło godz.13 ;)
Jednak zmieniłam zdanie i jak młody pójdzie spać, to ja pójdę poleżeć, ale w wannie :loveu:

Nie krępujcie się , pozabijacie ich i będziecie sobie żyły razem :evil_lol:

Tylko nie zaśnij w tej wannie :eviltong:

Posted

Nic wielkiego nie nabroili, ale żeby łaskawie poszli spać, to musiałyśmy z Żanetą zrobić mały podstęp ;)
Żaneta wmówiła Michałowi, że Bogdan już śpi. A ja taką samą bajkę puściłam Bogdanowi :diabloti: Bo oni chcieli jeszcze pić, a my chciałyśmy spać :mad:
No i pomijam fakt, że potem zamiast spać, to słuchałam Bogdana chrapania :mad: