Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Nic wielkiego nie nabroili, ale żeby łaskawie poszli spać, to musiałyśmy z Żanetą zrobić mały podstęp ;)
Żaneta wmówiła Michałowi, że Bogdan już śpi. A ja taką samą bajkę puściłam Bogdanowi :diabloti: Bo oni chcieli jeszcze pić, a my chciałyśmy spać :mad:
No i pomijam fakt, że potem zamiast spać, to słuchałam Bogdana chrapania :mad:

Posted

[quote name='zmierzchnica']Słodkiego masz synka :) Ale ten jego konik średnio zadowolony :evil_lol:

Dziękuję :)
A konik, to zależy od dnia ;)

[quote name='unikatowydiament']miłego odpoczynku Magduś:)
widzę,że Torcia konikiem Theo została:evil_lol:

Spałam aż 20 min., bo się młody obudził :roll:

[quote name='agaga21']

Jego w nocy nic nie ruszało :shake: Dostał tyle razy po żebrach i nawet nie drgnął :mad:
Obawiam się, że "trzaśnięcie" też by nie pomogło :diabloti:

[quote name='marta1624']Trzeba było Bogdana na ogród wywalić :lol: Czyli zabawa udana ;)

Właśnie problem był w tym, że on chciał zostać z Michałem na ogródku, a my (niedobre żony :diabloti:) im nie pozwoliłyśmy :eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
To sama jesteś sobie winna :lol:

Wybrałam mniejsze zło ;)
Bo oni chcieli kontynuować ognisko w ogrodzie, a bez nadzoru, mogłoby się to skończyć tragicznie :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wybrałam mniejsze zło ;)
Bo oni chcieli kontynuować ognisko w ogrodzie, a bez nadzoru, mogłoby się to skończyć tragicznie :roll:

No to fakt lepiej nie. To pozostało ci samej iść do ogrodu ;)

Posted

marta1624 napisał(a):
No to fakt lepiej nie. To pozostało ci samej iść do ogrodu ;)

Jak byłoby już lato, to pewnie bym poszła :evil_lol:
Kusiło mnie, żeby iść na dół, spać do salonu ;) Ale szkoda mi było Theosia zostawiać z nim w pokoju, bo tatuś był tak nietomny, że jakby się młody obudził, to nawet by go nie usłyszał :roll:

Guest wolfheart
Posted

dla mnie chrapanie jest tak obrzydliwe ,że zabiłabym z zimną krwią:mad:

Posted

Wszystkie zdjęcia rewelacyjen ale te podobają mi się najbardziej :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6372_zps038a9d36.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6374_zpsb5db2e28.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='agaga21']

:roflt::roflt::roflt::roflt:dobre :evil_lol:

Sebek też chrapie , ale ja jestem dla niego brutalna :evil_lol: wiem że ma problem z zaśnięciem , wiec jak chrapie to ak go "pizgne" ( że niby sie poprawiam ) że od razu się budzi a później kula sie tak długo że ja zdąże zasnąc i w dup....e mam jego chrapanie bo już go nie słysze :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

moja babcia tak chrapie,że ja słyszę ją z drugiego pokoju przy zamkniętych drzwiach,czasami mam ochotę udusić ,ale kocham babunię:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']dla mnie chrapanie jest tak obrzydliwe ,że zabiłabym z zimną krwią:mad:

A po % jest dopiero obrzydliwe :D

[quote name='dOgLoV']Wszystkie zdjęcia rewelacyjen ale te podobają mi się najbardziej :loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6372_zps038a9d36.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6374_zpsb5db2e28.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu:

Mi też się one podobają :)

[quote name='marta1624']Ten straszny pies zagryza ci dziecko a ty fotki robisz? :D

Bo ja jestem wyrodną matką :diabloti:

Posted

marta1624 napisał(a):
A niby takaś idealna :eviltong: Ja bym nie zasnęła przy chrapiącym :roll:

Jeśli wziąć pod uwagę fakt, że "wyrodna" może być dla mnie zaletą, a nie wadą, to...tak jestem idealna :eviltong:

Posted

Witamy się ;)
co do chrapania .... jak jest noc ku temu sprzyjająca to w pokoju mam tż chrapiącego po maratonie nocek, 2 psy lubiące bardzo chrapać i babcie która odkąd pamiętam trapie jak piła łańcuchowa:-D