Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol:
A potem młody stękał, bo wsadził rękę za głęboko, do tego Tora zamknęła paszczę i Theoś poczuł zęby na rączce :diabloti: Ale nic się nie stało ;)

Posted

Tak sobei was oglądam i czytam, dzieci ze zwierzami to się jednak fajnie chowają :)
Mój bratanek, strasznie kocha Kropeczkę od babci (mojej mamy) i uczy się (stety niestety) na niej co można czego nie można... Kropka kiedy trzeba jest cierpliwa ale kiedy Oli przesadza pokazuje mu co o tym myśli...
Miał Teoś jakieś akcje typu próbowania do którego momentu Tora mu nie odda? Bo Oli testował swojego czasu... Raz przyszedł do babci z płaczem i dziurą w skarpetce bo go Kropa użarła, a onją stopką zaczepiał chociaż wyraźnie sobie tego nie życzyła...
Parę razy testował też Baskiego, ale Baski budził respekt bo był większy od Oliwierka ;P No i był znacznie bardziej cierpliwy... bo Oli do Dexa to nie podchodzi... czarne to i duże takie zęby ma wielkie to się boję :P

Posted

magdabroy napisał(a):
:evil_lol:
A potem młody stękał, bo wsadził rękę za głęboko, do tego Tora zamknęła paszczę i Theoś poczuł zęby na rączce :diabloti: Ale nic się nie stało ;)

to mój chrześniak bardzo często czuje zęby Sagata jak mu po obolałych łapach depcze ;) szczęście w nieszczęściu że tylko łapie ale dzieciak zaraz do pionu jest ustawiony:evil_lol:

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Tak sobei was oglądam i czytam, dzieci ze zwierzami to się jednak fajnie chowają :)
Mój bratanek, strasznie kocha Kropeczkę od babci (mojej mamy) i uczy się (stety niestety) na niej co można czego nie można... Kropka kiedy trzeba jest cierpliwa ale kiedy Oli przesadza pokazuje mu co o tym myśli...
Miał Teoś jakieś akcje typu próbowania do którego momentu Tora mu nie odda? Bo Oli testował swojego czasu... Raz przyszedł do babci z płaczem i dziurą w skarpetce bo go Kropa użarła, a onją stopką zaczepiał chociaż wyraźnie sobie tego nie życzyła...
Parę razy testował też Baskiego, ale Baski budził respekt bo był większy od Oliwierka ;P No i był znacznie bardziej cierpliwy... bo Oli do Dexa to nie podchodzi... czarne to i duże takie zęby ma wielkie to się boję :P

agutka napisał(a):
to mój chrześniak bardzo często czuje zęby Sagata jak mu po obolałych łapach depcze ;) szczęście w nieszczęściu że tylko łapie ale dzieciak zaraz do pionu jest ustawiony:evil_lol:

Tora nigdy specjalnie Theosia nie ugryzła ani nawet nie złapała za rękę. Z tym patykiem, to po prostu Theoś trzymał za daleko patyka, a Tora za dużo chciała złapać. No i spotkała się ręka z zębami ;)
W zabawie, to Tora podgryza Theosia w stopy :D Młody się cieszy, więc domyślam się, że go to nie boli, a po prostu łaskocze :)

Spotkanie z niańką uważam za udane :multi:
Pogadam dziś z Bogdanem, poopowiadam mu co i jak i jutro dam kobiecie odpowiedź ;)

Posted

agutka napisał(a):
to chyba po problemie ;) ja bym przeciągała siedzenie w domu:diabloti:

To i tak przeciągnęłam, bo poszłam na bezrobotne i nie szukam pracy :diabloti: Ale w lipcu już muszę wracać do pracy :(

Posted

agutka napisał(a):
jak mus to mus:-( a ja z pracą w niemczech? jakos trudno jest tam dostać etat?

Ja szukam w Holandii, bo są wyższe zarobki niż w Niemczech ;) I pomimo tego, że w Holandii trzeba sobie samemu opłacić ubezpieczenie, to i tak zarobi się trochę lepiej niż w Niemczech ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja szukam w Holandii, bo są wyższe zarobki niż w Niemczech ;) I pomimo tego, że w Holandii trzeba sobie samemu opłacić ubezpieczenie, to i tak zarobi się trochę lepiej niż w Niemczech ;)

dobrze że masz wybór,wiadomo że w życiu bierze się co lepsze jak jest okazja

Posted

unikatowydiament napisał(a):
dobrze że masz wybór,wiadomo że w życiu bierze się co lepsze jak jest okazja

Teraz jeszcze muszę się rozejrzeć za pracą ;)

marta1624 napisał(a):
Hejka Magda :) Zdjęcia T&T jak zawsze świetne, Tora mogła pomylić Theosia rączkę z patykiem :roll: A z nianią gratuluję ;)

Nie tyle pomylić, co za daleko złapać ;)
Dziękuję :)
Chciałam już dzwonić i powiedzieć kobiecie, że ją bierzemy :diabloti: Ale nie będę jej zawracać głowy wieczorami i zadzwonię jutro rano na spokojnie ;)
Zastanawiam się tylko, jak Theoś się odnajdzie w nowej sytuacji :hmmmm: Dziś bardzo mu się tam podobało :) I do towarzystwa będzie mieć samych chłopców i to w swoim wieku ;)
No i czy przestawi się ze spaniem :hmmmm: Bo w domu idzie spać koło godz. 13, a u niani będzie musiał iść spać o 10:30. I jak dzieci śpią, to ona w tym czasie gotuje im obiad ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Teraz jeszcze muszę się rozejrzeć za pracą ;)

Nie tyle pomylić, co za daleko złapać ;)
Dziękuję :)
Chciałam już dzwonić i powiedzieć kobiecie, że ją bierzemy :diabloti: Ale nie będę jej zawracać głowy wieczorami i zadzwonię jutro rano na spokojnie ;)
Zastanawiam się tylko, jak Theoś się odnajdzie w nowej sytuacji :hmmmm: Dziś bardzo mu się tam podobało :) I do towarzystwa będzie mieć samych chłopców i to w swoim wieku ;)
No i czy przestawi się ze spaniem :hmmmm: Bo w domu idzie spać koło godz. 13, a u niani będzie musiał iść spać o 10:30. I jak dzieci śpią, to ona w tym czasie gotuje im obiad ;)

Nie martw się, na pewno sobie poradzi ;) Z początku może być trudniej, ale zaakceptuje nowe twarze :) Do spania też :) A to że będzie miał kolegów, to bardzo mu pomoże się odnaleźć. A ta pani aż taka super że wieczorem chciałaś dzwonić? :p

Posted

wrócę do patyka, mając ok 13-14 lat koleżanka miała dwa pity i z jednym z nich poszłam na długi spacer + zabawa kijkiem i w pewnym momencie pies źle wymierzył i złapał mnie za rękę i kijek, wiadomo bullowate łapią i mogą się 24 h szarpać .
Przerażenie w moich oczach pies nakręcony na szarpanko i co dalej...:D
na szczęście suczka szybko wpadła na to że jest coś nie tak ;) skończyło się na zadrapaniach:evil_lol:

Posted

marta1624 napisał(a):
Nie martw się, na pewno sobie poradzi ;) Z początku może być trudniej, ale zaakceptuje nowe twarze :) Do spania też :) A to że będzie miał kolegów, to bardzo mu pomoże się odnaleźć. A ta pani aż taka super że wieczorem chciałaś dzwonić? :p

Mi się bardzo spodobała :p Theosiowi chyba też, bo jak tylko weszliśmy, to od razu wpadł do pokoju się bawić, śmiał się itp. A zawsze jak idziemy do kogoś albo ktoś przychodzi do nas, to potrzebuje tak 5 min. żeby się przyzwyczaić do sytuacji :)
Jak pójdzie do niani, to będę go budziła codziennie o 6 rano, potem będzie się bawił z Janik'iem, to mam nadzieję, że będzie zmęczony i będzie chodził grzecznie spać :)

dOgLoV napisał(a):
hejka ;)

T&T :loveu::loveu::loveu::loveu:

Cześć :) i dziękuję :)

agutka napisał(a):
wrócę do patyka, mając ok 13-14 lat koleżanka miała dwa pity i z jednym z nich poszłam na długi spacer + zabawa kijkiem i w pewnym momencie pies źle wymierzył i złapał mnie za rękę i kijek, wiadomo bullowate łapią i mogą się 24 h szarpać .
Przerażenie w moich oczach pies nakręcony na szarpanko i co dalej...:D
na szczęście suczka szybko wpadła na to że jest coś nie tak ;) skończyło się na zadrapaniach:evil_lol:

Mnie tak kiedyś złapała moja ONko podobna suka ;) Też szybko zatrybiła, że to nie patyk :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Hejka Magda. Śliczny banner :loveu: (żebym ja miała talent do zrobienia i umiała to wstawić...)

A dziękuję, siostra mi dziś takie cudo na email'a posłała :loveu:
Kiedyś na dogo dużo ludzi robiło banerki ;) Teraz szukam i nie mogę nic znaleźć :shake:
Poproś Majkowską, żeby Ci zrobiła ;) A potem Ci wytłumaczę jak to wstawić ;)

[quote name='agutka']witamy się
cóż to za banerro??

Doberek :)
Od siostruni :loveu: