Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Jakie śliczne sloneczne fotki :loveu:

Dzięki ;) Choć na fotach mam słońce, bo za oknem deszcz :(

Ale za to dziś zaszalałam na shopingu :evil_lol: Miałam kupić tylko leginsy ;) To kupiłam 3 szt., a do tego 4 bluzki, 3 sweterki i 2 pidżamy :diabloti: Aaaaaa i Bodzianowi 4x bokserki, żeby nie mówił, że myślałam tylko o sobie :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzięki ;) Choć na fotach mam słońce, bo za oknem deszcz :(

Ale za to dziś zaszalałam na shopingu :evil_lol: Miałam kupić tylko leginsy ;) To kupiłam 3 szt., a do tego 4 bluzki, 3 sweterki i 2 pidżamy :diabloti: Aaaaaa i Bodzianowi 4x bokserki, żeby nie mówił, że myślałam tylko o sobie :diabloti:

No no , to żeś poszalała :cool3: teraz bedziesz musiała wszystko pofocić i nam pokazać :eviltong: łącznie z bodziana bokserkami :evil_lol: mogą być na modelu :diabloti:

Posted

dOgLoV napisał(a):
No no , to żeś poszalała :cool3: teraz bedziesz musiała wszystko pofocić i nam pokazać :eviltong: łącznie z bodziana bokserkami :evil_lol: mogą być na modelu :diabloti:

Pooglądaj sobie na lidl.de :eviltong:

Posted

marta1624 napisał(a):
Fajne rzeczy :) Aga ty to tylko na modelu byś chciała :evil_lol:

No ba :eviltong: sweterki też dobrze oglądało by sie na modelce , i bluzeczki :eviltong:

a daczego nie kupiłaś nic dla Theosia ? :mad:

Guest wolfheart
Posted

ale zaszalałaś,ale za takie ceny to można sobie nakupować;)

Posted

dOgLoV napisał(a):

a daczego nie kupiłaś nic dla Theosia ? :mad:

Theoś wyszedł ze sklepu z dużą puchą ciastek i czekoladowym zającem :eviltong:

marta.k9080 napisał(a):
ale zaszalałaś,ale za takie ceny to można sobie nakupować;)

Rzeczy fajne, ceny też :) Coraz częściej kupuję ciuchy właśnie w lidl'u albo aldi'm ;)

Bogdan, spodnie nosi tylko z Wedan'a. Takie jeansy kosztują koło 200zł. Spoko, niech sobie takie nosi. Ale jak mam mu co chwilę szyć kieszenie, bo w pracy jak jest, to w kieszeni nóż, klucze, długopis.... i co chwilę kieszenie do szycia :roll: No to jak były męskie jeansy za 10 eurasów sztuka, to kupiliśmy 3 pary i takie nosi do pracy ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
To się nie liczy m tego nie da sie ubrać :eviltong:

Ale teraz nie było nic dla dzieci :eviltong:
A ostatnio mu kupiłam przecież kombinezon przeciwdeszczowy, 2 bluzki ;)
Zresztą, jemu co chwilę coś kupuję :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale teraz nie było nic dla dzieci :eviltong:
A ostatnio mu kupiłam przecież kombinezon przeciwdeszczowy, 2 bluzki ;)
Zresztą, jemu co chwilę coś kupuję :eviltong:

no dobra , ale chociaż skarpetki mogłas mu kupić :eviltong:

Posted

Ale tłumy od rana w mojej galerii :diabloti: Nie pchajcie się tak, bo mi szyby powybijacie :evil_lol:

Dzień dobry wszystkim ;)
Pogoda ładna. Słoneczko świeci, choć jest zimno, bo 0'C. No ale lepiej już tak niż np. +10'C i deszcz :roll:
O 10 idziemy na spotkanie z niańką :) Mam nadzieję, że przypadnie mi i Theosiowi kobitka do gustu i będę miała opiekunkę dla młodego :)
Nie ukrywam, że trochę się stresuję przed tą rozmową, bo nigdy nie szukałam opiekunki :roll: