*Magda* Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='Izabela124.']Witaj Madzia :) Cześć Iza :) [quote name='agutka']Teoś jak zwykle przystojniacha:loveu: a tu mistrzowska minka :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_6316_zps15073e0b.jpg Dzięki :) [quote name='marta1624']Fajnego Theoś ma pieska na smyczy :lol: Tory nie próbuje prowadzać? Czasem ją prowadzi ;) Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 dOgLoV napisał(a):Jakie śliczne sloneczne fotki :loveu: Dzięki ;) Choć na fotach mam słońce, bo za oknem deszcz :( Ale za to dziś zaszalałam na shopingu :evil_lol: Miałam kupić tylko leginsy ;) To kupiłam 3 szt., a do tego 4 bluzki, 3 sweterki i 2 pidżamy :diabloti: Aaaaaa i Bodzianowi 4x bokserki, żeby nie mówił, że myślałam tylko o sobie :diabloti: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 magdabroy napisał(a):Dzięki ;) Choć na fotach mam słońce, bo za oknem deszcz :( Ale za to dziś zaszalałam na shopingu :evil_lol: Miałam kupić tylko leginsy ;) To kupiłam 3 szt., a do tego 4 bluzki, 3 sweterki i 2 pidżamy :diabloti: Aaaaaa i Bodzianowi 4x bokserki, żeby nie mówił, że myślałam tylko o sobie :diabloti: No no , to żeś poszalała :cool3: teraz bedziesz musiała wszystko pofocić i nam pokazać :eviltong: łącznie z bodziana bokserkami :evil_lol: mogą być na modelu :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 dOgLoV napisał(a):No no , to żeś poszalała :cool3: teraz bedziesz musiała wszystko pofocić i nam pokazać :eviltong: łącznie z bodziana bokserkami :evil_lol: mogą być na modelu :diabloti: Pooglądaj sobie na lidl.de :eviltong: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 magdabroy napisał(a):Pooglądaj sobie na lidl.de :eviltong: ale skąd bede wiedziała co konkretnie kupiłaś ? :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 [quote name='dOgLoV']ale skąd bede wiedziała co konkretnie kupiłaś ? :eviltong: Proszę: http://www.lidl.de/de/Die-angesagtesten-Basics-ab-24-03-/ESMARA-2-Damen-T-Shirts mam wszystkie kolory http://www.lidl.de/de/Die-angesagtesten-Basics-ab-24-03-/ESMARA-Damen-Leggings 2x czarne, 1x niebieskie http://www.lidl.de/de/Die-angesagtesten-Basics-ab-24-03-/ESMARA-Damen-Cardigan wszystkie kolory http://www.lidl.de/de/Die-angesagtesten-Basics-ab-24-03-/LIVERGY-CASUAL-2-Herren-Boxershorts Bodzian dostał wszystkie kolory A pidżam Ci nie pokażę, bo nie są z lidl'a :eviltong: https://www.aldi-sued.de/de/angebote/angebote-ab-montag-24-maerz/detailseite-kw13-mo/ps/p/skin-to-skin-nachtwaesche-set-1/ Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 o kurczaczek , ładnie sie obkupiłaś :evil_lol: fajne te rzeczy :loveu: Quote
marta1624 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 Fajne rzeczy :) Aga ty to tylko na modelu byś chciała :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 marta1624 napisał(a):Fajne rzeczy :) Aga ty to tylko na modelu byś chciała :evil_lol: No ba :eviltong: sweterki też dobrze oglądało by sie na modelce , i bluzeczki :eviltong: a daczego nie kupiłaś nic dla Theosia ? :mad: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 ale zaszalałaś,ale za takie ceny to można sobie nakupować;) Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 dOgLoV napisał(a): a daczego nie kupiłaś nic dla Theosia ? :mad: Theoś wyszedł ze sklepu z dużą puchą ciastek i czekoladowym zającem :eviltong: marta.k9080 napisał(a):ale zaszalałaś,ale za takie ceny to można sobie nakupować;) Rzeczy fajne, ceny też :) Coraz częściej kupuję ciuchy właśnie w lidl'u albo aldi'm ;) Bogdan, spodnie nosi tylko z Wedan'a. Takie jeansy kosztują koło 200zł. Spoko, niech sobie takie nosi. Ale jak mam mu co chwilę szyć kieszenie, bo w pracy jak jest, to w kieszeni nóż, klucze, długopis.... i co chwilę kieszenie do szycia :roll: No to jak były męskie jeansy za 10 eurasów sztuka, to kupiliśmy 3 pary i takie nosi do pracy ;) Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 magdabroy napisał(a):Theoś wyszedł ze sklepu z dużą puchą ciastek i czekoladowym zającem :eviltong: To się nie liczy m tego nie da sie ubrać :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 dOgLoV napisał(a):To się nie liczy m tego nie da sie ubrać :eviltong: Ale teraz nie było nic dla dzieci :eviltong: A ostatnio mu kupiłam przecież kombinezon przeciwdeszczowy, 2 bluzki ;) Zresztą, jemu co chwilę coś kupuję :eviltong: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 magdabroy napisał(a):Ale teraz nie było nic dla dzieci :eviltong: A ostatnio mu kupiłam przecież kombinezon przeciwdeszczowy, 2 bluzki ;) Zresztą, jemu co chwilę coś kupuję :eviltong: no dobra , ale chociaż skarpetki mogłas mu kupić :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 dOgLoV napisał(a):no dobra , ale chociaż skarpetki mogłas mu kupić :eviltong: W jakim rozmiarze, 40 :diabloti: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 magdabroy napisał(a):W jakim rozmiarze, 40 :diabloti: spoko dała bys mu na 18stke :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 24, 2014 Author Posted March 24, 2014 dOgLoV napisał(a):spoko dała bys mu na 18stke :diabloti: Podejrzewam, że szybciej :eviltong: Tymek (mój bratanek) ma 8 lat i nogę 36 :mdleje: Quote
łamAga Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 magdabroy napisał(a):Podejrzewam, że szybciej :eviltong: Tymek (mój bratanek) ma 8 lat i nogę 36 :mdleje: Boszsz ja mam 36/37 :oops: Quote
*Magda* Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Ale tłumy od rana w mojej galerii :diabloti: Nie pchajcie się tak, bo mi szyby powybijacie :evil_lol: Dzień dobry wszystkim ;) Pogoda ładna. Słoneczko świeci, choć jest zimno, bo 0'C. No ale lepiej już tak niż np. +10'C i deszcz :roll: O 10 idziemy na spotkanie z niańką :) Mam nadzieję, że przypadnie mi i Theosiowi kobitka do gustu i będę miała opiekunkę dla młodego :) Nie ukrywam, że trochę się stresuję przed tą rozmową, bo nigdy nie szukałam opiekunki :roll: Quote
*Magda* Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 A teraz monotematyczne zdjęcia T&T, czyli bawimy się patyczkiem :D Quote
Recommended Posts