łamAga Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 4 godziny temu, *Magda* napisał: I tę fotkę właśnie mam jako tapetę na telefonie :) Na ścianę ją <3 u Was też leje ? Quote
*Magda* Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 Na ścianę pójdzie jak Nathan skończy rok :P Wtedy zrobię podsumowanie jego pierwszego roczku tak jak Theodorowi ;) Zresztą, mam już zajebisty pomysł co do zdjęć i wtedy będą nie tylko zdjęcia Nathana, ale też Theodora i nasze w jednym miejscu w salonie, na całą ścianę :) U nas nie :P Quote
łamAga Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 kurde też musze sie zabrac za wywoływanie w koncu tych zdjęć ;) ale mi Sebek nie pozwala zawieszac na ścianach fot ehhhh Quote
*Magda* Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 20 minut temu, dOgLoV napisał: kurde też musze sie zabrac za wywoływanie w koncu tych zdjęć ;) ale mi Sebek nie pozwala zawieszac na ścianach fot ehhhh Ja się nie pytam Bogdana o zgodę :P Quote
łamAga Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ja się nie pytam Bogdana o zgodę :P Ja sie o zgode nie pytam ale jak chce coś powiesić na scianie i chce zeby mi wbił haczyk to słysze " chyba oszalałaś : nic na ścianie nie będzie wisiało :/ Quote
*Magda* Posted September 18, 2016 Author Posted September 18, 2016 To użyj taśmy dwustronnej :P Quote
łamAga Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To użyj taśmy dwustronnej :P eee tam jak mam wysłuchiwać to wolę nie :P ale juz mam plana jaką ramke stojącą kupie :D postawie na komodzie :P Quote
łamAga Posted September 18, 2016 Posted September 18, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: To są też Twoje ściany ;) Wiem ;) ale tak już mam że jak mam wysłuchiwać to wole odpuścić ;) Quote
*Magda* Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 21 godzin temu, Aleksa. napisał: Sieeema :P Sieniema :P Quote
*Magda* Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Nie wiem czy taki dobry :/ ale wieczór :P Quote
łamAga Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nie wiem czy taki dobry :/ ale wieczór :P A dlaczego nie dobry ? :P Quote
*Magda* Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 7 minut temu, dOgLoV napisał: A dlaczego nie dobry ? :P Ciągle te cholerne zęby :/ Dziś budził się co pół godziny/co godzinę. W końcu o godzinie 23:55 przeniosłam się na materac do dzieci, żeby Bogdana nie budzić. I takie pobudki co chwilę miałam do 7 rano :/ Bogdan z pracy mi pisał, żebym się położyła jak młody zaśnie, bo pomimo tego, że poszłam do dzieci, to i tak słyszał płacz Nathana. Ale ja się wzięłam za porządki na strychu ;) Bo mogę tam sprzątać tylko jak Bogdan ma pierwszą zmianę, Theodor jest w przedszkolu i Nathan śpi ;) Więc mam jakieś pół godzinny dziennie czasu :P Ale już dziś odłożyłam całą skrzynkę zabawek i duży karton pluszaków do oddania ;) Chcę tam ogarnąć, żeby Bogdan mógł się powoli zabierać za robienie pokoju dla chłopaków :) Quote
łamAga Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ciągle te cholerne zęby :/ Dziś budził się co pół godziny/co godzinę. W końcu o godzinie 23:55 przeniosłam się na materac do dzieci, żeby Bogdana nie budzić. I takie pobudki co chwilę miałam do 7 rano :/ Bogdan z pracy mi pisał, żebym się położyła jak młody zaśnie, bo pomimo tego, że poszłam do dzieci, to i tak słyszał płacz Nathana. Ale ja się wzięłam za porządki na strychu ;) Bo mogę tam sprzątać tylko jak Bogdan ma pierwszą zmianę, Theodor jest w przedszkolu i Nathan śpi ;) Więc mam jakieś pół godzinny dziennie czasu :P Ale już dziś odłożyłam całą skrzynkę zabawek i duży karton pluszaków do oddania ;) Chcę tam ogarnąć, żeby Bogdan mógł się powoli zabierać za robienie pokoju dla chłopaków :) No to nieciekawie :/ jeszcze kilka dni pewnie będzie takich niespokojnych :/ sprzataj na strychu jak Bodzian jest w domu a jak jest w pracy to odpoczywaj ! pokój nie zając nie ucieknie ;) Quote
*Magda* Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Nie mogę, bo wtedy jest też Theodor, a ja chcę oddać 3/4 jego zabawek i on nie może tego widzieć :/ Quote
łamAga Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Nie mogę, bo wtedy jest też Theodor, a ja chcę oddać 3/4 jego zabawek i on nie może tego widzieć :/ Co za wyrodna matka :/ :P Quote
*Magda* Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Teraz, dOgLoV napisał: Co za wyrodna matka :/ :P Nie ma miejsca, ani czasu na zabawę tymi wszystkimi zabawkami :P Quote
Tyśka) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Hej :) Jakie cuuudne fotki. chłopcy juz duuuzi! Quote
łamAga Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Nie ma miejsca, ani czasu na zabawę tymi wszystkimi zabawkami :P Trzeba było mu tyle ich nie kupować :P Fabian się nie chce w domu bawić zabawami a u Stasia bawi się cały czas , dziwne :P Quote
*Magda* Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 2 minuty temu, Tyś napisał: Hej :) Jakie cuuudne fotki. chłopcy juz duuuzi! Hej Tyś :) Dziękuję :* Duzi, duzi :D Teraz, dOgLoV napisał: Trzeba było mu tyle ich nie kupować :P Fabian się nie chce w domu bawić zabawami a u Stasia bawi się cały czas , dziwne :P Część dostaliśmy po dzieciach znajomych, część dostawał w prezentach, część my kupiliśmy...I tak się nazbierało :/ U Stasia się bawi, bo to są zabawki, których nie ma w domu :P Jakbyś mu je zabrała do siebie, to na bank po 2-3 dniach już by leżały w kącie :P Quote
łamAga Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Część dostaliśmy po dzieciach znajomych, część dostawał w prezentach, część my kupiliśmy...I tak się nazbierało :/ U Stasia się bawi, bo to są zabawki, których nie ma w domu :P Jakbyś mu je zabrała do siebie, to na bank po 2-3 dniach już by leżały w kącie :P No to zostaw coś dla Nathana :P W domu miał dinusia interatywnego i pieska to sie nie bawił , wyniosłam je do Stasia to teraz sie o te zabawki leją :/ Quote
*Magda* Posted September 19, 2016 Author Posted September 19, 2016 Zostawiam dla Nathana te, którymi Theodor się najbardziej bawił ;) Bo mamy wiele zabawek, które dostał i po jednym dniu już były nieużywane :/ Leją się, bo zabawka w rękach innego dziecka jest bardziej atrakcyjna :P Quote
Tyśka) Posted September 19, 2016 Posted September 19, 2016 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Leją się, bo zabawka w rękach innego dziecka jest bardziej atrakcyjna :P To prawda, ja w przedszkolu zawsze lałam się z chłopakami o auta i klocki. Quote
Recommended Posts