Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na ścianę pójdzie jak Nathan skończy rok :P Wtedy zrobię podsumowanie jego pierwszego roczku tak jak Theodorowi ;) Zresztą, mam już zajebisty pomysł co do zdjęć i wtedy będą nie tylko zdjęcia Nathana, ale też Theodora i nasze w jednym miejscu w salonie, na całą ścianę :)

U nas nie :P

Posted
20 minut temu, dOgLoV napisał:

kurde też musze sie zabrac za wywoływanie w koncu tych zdjęć ;) ale mi Sebek nie pozwala zawieszac na ścianach fot ehhhh

Ja się nie pytam Bogdana o zgodę :P

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Ja się nie pytam Bogdana o zgodę :P

Ja sie o zgode nie pytam ale jak chce coś powiesić na scianie i chce zeby mi wbił haczyk to słysze " chyba oszalałaś : nic na ścianie nie będzie wisiało :/

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

To użyj taśmy dwustronnej :P

eee tam jak mam wysłuchiwać to wolę nie :P ale juz mam plana jaką ramke stojącą kupie :D postawie na komodzie :P

Posted
7 minut temu, dOgLoV napisał:

A dlaczego nie dobry ? :P

Ciągle te cholerne zęby :/

Dziś budził się co pół godziny/co godzinę. W końcu o godzinie 23:55 przeniosłam się na materac do dzieci, żeby Bogdana nie budzić. I takie pobudki co chwilę miałam do 7 rano :/ Bogdan z pracy mi pisał, żebym się położyła jak młody zaśnie, bo pomimo tego, że poszłam do dzieci, to i tak słyszał płacz Nathana. Ale ja się wzięłam za porządki na strychu ;) Bo mogę tam sprzątać tylko jak Bogdan ma pierwszą zmianę, Theodor jest w przedszkolu i Nathan śpi ;) Więc mam jakieś pół godzinny dziennie czasu :P Ale już dziś odłożyłam całą skrzynkę zabawek i duży karton pluszaków do oddania ;) Chcę tam ogarnąć, żeby Bogdan mógł się powoli zabierać za robienie pokoju dla chłopaków :)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Ciągle te cholerne zęby :/

Dziś budził się co pół godziny/co godzinę. W końcu o godzinie 23:55 przeniosłam się na materac do dzieci, żeby Bogdana nie budzić. I takie pobudki co chwilę miałam do 7 rano :/ Bogdan z pracy mi pisał, żebym się położyła jak młody zaśnie, bo pomimo tego, że poszłam do dzieci, to i tak słyszał płacz Nathana. Ale ja się wzięłam za porządki na strychu ;) Bo mogę tam sprzątać tylko jak Bogdan ma pierwszą zmianę, Theodor jest w przedszkolu i Nathan śpi ;) Więc mam jakieś pół godzinny dziennie czasu :P Ale już dziś odłożyłam całą skrzynkę zabawek i duży karton pluszaków do oddania ;) Chcę tam ogarnąć, żeby Bogdan mógł się powoli zabierać za robienie pokoju dla chłopaków :)

No to nieciekawie :/ jeszcze kilka dni pewnie będzie takich niespokojnych :/ 

sprzataj na strychu jak Bodzian jest w domu a jak jest w pracy to odpoczywaj ! pokój nie zając nie ucieknie ;)

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Nie ma miejsca, ani czasu na zabawę tymi wszystkimi zabawkami :P

Trzeba było mu tyle ich nie kupować :P

Fabian się nie chce w domu bawić zabawami a u Stasia bawi się cały czas , dziwne :P

Posted
2 minuty temu, Tyś napisał:

Hej :)
Jakie cuuudne fotki.
chłopcy juz duuuzi!

Hej Tyś :)

Dziękuję :*

Duzi, duzi :D

Teraz, dOgLoV napisał:

Trzeba było mu tyle ich nie kupować :P

Fabian się nie chce w domu bawić zabawami a u Stasia bawi się cały czas , dziwne :P

Część dostaliśmy po dzieciach znajomych, część dostawał w prezentach, część my kupiliśmy...I tak się nazbierało :/

U Stasia się bawi, bo to są zabawki, których nie ma w domu :P Jakbyś mu je zabrała do siebie, to na bank po 2-3 dniach już by leżały w kącie :P

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Część dostaliśmy po dzieciach znajomych, część dostawał w prezentach, część my kupiliśmy...I tak się nazbierało :/

U Stasia się bawi, bo to są zabawki, których nie ma w domu :P Jakbyś mu je zabrała do siebie, to na bank po 2-3 dniach już by leżały w kącie :P

No to zostaw coś dla Nathana :P

W domu miał dinusia interatywnego i pieska to sie nie bawił , wyniosłam je do Stasia to teraz sie o te zabawki leją :/

Posted

Zostawiam dla Nathana te, którymi Theodor się najbardziej bawił ;) Bo mamy wiele zabawek, które dostał i po jednym dniu już były nieużywane :/

Leją się, bo zabawka w rękach innego dziecka jest bardziej atrakcyjna :P

Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

Leją się, bo zabawka w rękach innego dziecka jest bardziej atrakcyjna :P

To prawda, ja w przedszkolu zawsze lałam się z chłopakami o auta i klocki.