kalyna Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ładne storczyki :loveu: ale nie kumam, po co Wam tyle kwiatów ;) Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 kalyna napisał(a):ale nie kumam, po co Wam tyle kwiatów ;) Jak ktoś ma hopla na tym punkcie to na prawdę może mieć dużo kwiatów:D u mnie mama ma takiego hopla więc jak gdzieś wyjeżdża to najbardziej o co się martwi to o to żebym jej kwiatków nie zapomniała podlać:D Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 kalyna napisał(a):Ładne storczyki :loveu: ale nie kumam, po co Wam tyle kwiatów ;) U mnie z kwiatkami jest jak z ONkami ;) Potrzebuję je żeby żyć :) Quote
kalyna Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a):U mnie z kwiatkami jest jak z ONkami ;) Potrzebuję je żeby żyć :) no to teraz już wszystko wiem :) Quote
agaga21 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='magdabroy']Proszę bardzo ;) piękne :) u mnie 6/7 kwitnie. tylko jeden coś się ociąga:mad: Quote
łamAga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Moja mama tez miała bardzo dużo storczyków aż jej weszły w nie jakies takie małe przeźroczyste robale i wszystkie musiała wyrzucić , ale wyzywała :shake: Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 agaga21 napisał(a):piękne :) u mnie 6/7 kwitnie. tylko jeden coś się ociąga:mad: Ja mam też jednego, który nie chce zakwitnąć już prawie 2 lata :mad: dOgLoV napisał(a):Moja mama tez miała bardzo dużo storczyków aż jej weszły w nie jakies takie małe przeźroczyste robale i wszystkie musiała wyrzucić , ale wyzywała :shake: Na szczęście moje żadnego chorubska do tej pory nie złapały ;) Raz tylko przemarzły, a teraz te przemarznięte kwitną najczęściej i mają najwięcej kwiatów, więc chyba im to wyszło na dobre ;) Quote
łamAga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a):Ja mam też jednego, który nie chce zakwitnąć już prawie 2 lata :mad: Na szczęście moje żadnego chorubska do tej pory nie złapały ;) Raz tylko przemarzły, a teraz te przemarznięte kwitną najczęściej i mają najwięcej kwiatów, więc chyba im to wyszło na dobre ;) to moze pozostałe wsadz do zamrażalnika :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 dOgLoV napisał(a):to moze pozostałe wsadz do zamrażalnika :evil_lol: Aż tak ich nie przymroziłam :shake: Stały w temp. 12-15 stopni przez kilka dni, bo wyłączyliśmy zimą ogrzewanie w domu jak jechaliśmy do PL ;) Quote
łamAga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a):Aż tak ich nie przymroziłam :shake: Stały w temp. 12-15 stopni przez kilka dni, bo wyłączyliśmy zimą ogrzewanie w domu jak jechaliśmy do PL ;) A to sie tak lekko przychłodziły ;) ale pewnie mieliscie w domu zimno jak wróciliście brrrr Quote
agaga21 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a):Ja mam też jednego, który nie chce zakwitnąć już prawie 2 lata :mad: ten mój kwitł parę miesięcy temu, wtedy wszystkie kwitły na raz a teraz ten jeden się wyłamuje. zauważyłam, że odkąd włożyłam wszystkie storczyki w skrzynki, piękniej rosną im liście i te "macki" ;) bo mają więcej dostępu powietrza. Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 dOgLoV napisał(a):ale pewnie mieliscie w domu zimno jak wróciliście brrrr Było tak zimno, że kot spał na psie :D Quote
łamAga Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a):Było tak zimno, że kot spał na psie :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a):Było tak zimno, że kot spał na psie :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahahaha:diabloti: Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Lumpek wyśpi się nawet na twardym :D Lumpek-wampirek :D I na koniec pokaże Wam język :eviltong: Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 dOgLoV napisał(a):ale on kochany :loveu::loveu::loveu::loveu: Ty$ka napisał(a):Luuumpek :loveu: :loveu: justysiek napisał(a):Lumpek wampirek wymiata:evil_lol: O tak :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a)::loveu: O tak :evil_lol: :evil_lol: Cezar tak dziś dokuczał, że miałam go ochotę udusić:mad: ma teraz mieć ograniczony ruch, ale on bez solidnego spaceru jest nie do życia!:angryy: Quote
*Magda* Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 justysiek napisał(a): Cezar tak dziś dokuczał, że miałam go ochotę udusić:mad: ma teraz mieć ograniczony ruch, ale on bez solidnego spaceru jest nie do życia!:angryy: Tora jak była młoda też dostawała głupawki :mad: i nie chcę Cię martwić, ale to mu szybko nie minie :shake: Tora spoważniała dopiero po ukończeniu 2 lat ;) Quote
justysiek Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 magdabroy napisał(a):Tora jak była młoda też dostawała głupawki :mad: i nie chcę Cię martwić, ale to mu szybko nie minie :shake: Tora spoważniała dopiero po ukończeniu 2 lat ;) ehhh, czasem jak mnie poważnie wkurzy to mu mówię, że go oddam na szkolenie na 2-3 msc i trochę się uspokaja:eviltong: no wiem, tak wszyscy mówią, że do 2 lat do szczeniak jeszcze. Quote
kalyna Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 justysiek napisał(a):Cezar tak dziś dokuczał, że miałam go ochotę udusić:mad: ma teraz mieć ograniczony ruch, ale on bez solidnego spaceru jest nie do życia!:angryy: a jakbyś zaczęła robić mu ślady? po porządnym śladziku to raczej nie miałby siły wariować :lol: ale ty masz wampira w domu.. uważaj, aby nie wyssał Ci krwi :evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 kalyna napisał(a):a jakbyś zaczęła robić mu ślady? po porządnym śladziku to raczej nie miałby siły wariować :lol: ale ty masz wampira w domu.. uważaj, aby nie wyssał Ci krwi :evil_lol::evil_lol: nie wiem czy on nie jest za bardzo rozproszony na takie ćwiczenia i szczerze nie wiem jak się do tego zabrać, tzn jak zacząć ćwiczyć:-( Quote
panbazyl Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 2 dni nie mialam neta.... wrryyy!!! muszę nadrobić wszelkie zaległości. Pozdrowienia dla Wszystkich :) Quote
Recommended Posts