Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kalyna napisał(a):
ale nie kumam, po co Wam tyle kwiatów ;)

Jak ktoś ma hopla na tym punkcie to na prawdę może mieć dużo kwiatów:D u mnie mama ma takiego hopla więc jak gdzieś wyjeżdża to najbardziej o co się martwi to o to żebym jej kwiatków nie zapomniała podlać:D

Posted

agaga21 napisał(a):
piękne :)
u mnie 6/7 kwitnie. tylko jeden coś się ociąga:mad:

Ja mam też jednego, który nie chce zakwitnąć już prawie 2 lata :mad:

dOgLoV napisał(a):
Moja mama tez miała bardzo dużo storczyków aż jej weszły w nie jakies takie małe przeźroczyste robale i wszystkie musiała wyrzucić , ale wyzywała :shake:

Na szczęście moje żadnego chorubska do tej pory nie złapały ;) Raz tylko przemarzły, a teraz te przemarznięte kwitną najczęściej i mają najwięcej kwiatów, więc chyba im to wyszło na dobre ;)

Posted

magdabroy napisał(a):

Na szczęście moje żadnego chorubska do tej pory nie złapały ;) Raz tylko przemarzły, a teraz te przemarznięte kwitną najczęściej i mają najwięcej kwiatów, więc chyba im to wyszło na dobre ;)

to moze pozostałe wsadz do zamrażalnika :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to moze pozostałe wsadz do zamrażalnika :evil_lol:

Aż tak ich nie przymroziłam :shake: Stały w temp. 12-15 stopni przez kilka dni, bo wyłączyliśmy zimą ogrzewanie w domu jak jechaliśmy do PL ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Aż tak ich nie przymroziłam :shake: Stały w temp. 12-15 stopni przez kilka dni, bo wyłączyliśmy zimą ogrzewanie w domu jak jechaliśmy do PL ;)

A to sie tak lekko przychłodziły ;)

ale pewnie mieliscie w domu zimno jak wróciliście brrrr

Posted

magdabroy napisał(a):

ten mój kwitł parę miesięcy temu, wtedy wszystkie kwitły na raz a teraz ten jeden się wyłamuje.
zauważyłam, że odkąd włożyłam wszystkie storczyki w skrzynki, piękniej rosną im liście i te "macki" ;) bo mają więcej dostępu powietrza.

Posted

dOgLoV napisał(a):
ale on kochany :loveu::loveu::loveu::loveu:

Ty$ka napisał(a):
Luuumpek :loveu:

:loveu:

justysiek napisał(a):
Lumpek wampirek wymiata:evil_lol:

O tak :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
:loveu:

O tak :evil_lol:

:evil_lol:

Cezar tak dziś dokuczał, że miałam go ochotę udusić:mad: ma teraz mieć ograniczony ruch, ale on bez solidnego spaceru jest nie do życia!:angryy:

Posted

justysiek napisał(a):

Cezar tak dziś dokuczał, że miałam go ochotę udusić:mad: ma teraz mieć ograniczony ruch, ale on bez solidnego spaceru jest nie do życia!:angryy:

Tora jak była młoda też dostawała głupawki :mad: i nie chcę Cię martwić, ale to mu szybko nie minie :shake: Tora spoważniała dopiero po ukończeniu 2 lat ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Tora jak była młoda też dostawała głupawki :mad: i nie chcę Cię martwić, ale to mu szybko nie minie :shake: Tora spoważniała dopiero po ukończeniu 2 lat ;)

ehhh, czasem jak mnie poważnie wkurzy to mu mówię, że go oddam na szkolenie na 2-3 msc i trochę się uspokaja:eviltong:
no wiem, tak wszyscy mówią, że do 2 lat do szczeniak jeszcze.

Posted

justysiek napisał(a):

a jakbyś zaczęła robić mu ślady? po porządnym śladziku to raczej nie miałby siły wariować :lol:

ale ty masz wampira w domu.. uważaj, aby nie wyssał Ci krwi :evil_lol::evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):
a jakbyś zaczęła robić mu ślady? po porządnym śladziku to raczej nie miałby siły wariować :lol:

ale ty masz wampira w domu.. uważaj, aby nie wyssał Ci krwi :evil_lol::evil_lol:

nie wiem czy on nie jest za bardzo rozproszony na takie ćwiczenia i szczerze nie wiem jak się do tego zabrać, tzn jak zacząć ćwiczyć:-(