Lucky. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 a jak się spisuje tatuś ? :loveu: uroczy Teoś :loveu: Quote
*Magda* Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 agaga21 napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_7081.jpg matkoicórko! coś ty temu biednemu psu zrobiła, że ma taką minę?????????????:crazyeye::mad::shake: Kazałam się położyć ;) Lucky. napisał(a):a jak się spisuje tatuś ? :loveu: uroczy Teoś :loveu: Tatuś się stara, a to najważniejsze ;) ania90 napisał(a):dzien dobry sobotnie :) Teos :loveu: dOgLoV napisał(a):Dzień dobry ;) Dzień doberek :) Quote
Ptysiak Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Dzień dobry ;) Zdjęcia :multi: Teoś:loveu: i Torka :loveu: Quote
*Magda* Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Ptysiak napisał(a):Dzień dobry ;) Zdjęcia :multi: Teoś:loveu: i Torka :loveu: :: FiGa :: napisał(a):Doberek :loveu: unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) Doberek, doberek ;) dagaa111 napisał(a):miłego weekendu :) Dziękuję ;) Rówież życzę miłego weekendu :) Ada_Mirra napisał(a):hej hej :loveu: u nas gorąco.. a tam? ;) Hej :) A u mnie w nocy padało i jest chłodniej, bo tylko 24 stopnie :) Quote
*Magda* Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Ty$ka napisał(a):Miłego weekendu ;) Wzajemnie ;) dOgLoV napisał(a):heyka ;) miłeg wieczorku ;) Hej ;) Dziękuję ;) Tobie również :) Quote
Jean Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nadrobiłam zdjęcia ślicznego Teosia... powzdychałam sobie, prawie bezgłośnie... Ślicznego masz syneczka :* Pozdrawiam Quote
*Magda* Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Jean napisał(a):Nadrobiłam zdjęcia ślicznego Teosia... powzdychałam sobie, prawie bezgłośnie... Ślicznego masz syneczka :* Pozdrawiam Dziękuję :) Ja ciągle trzymam kciuki za Twój sukces ;) Quote
łamAga Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Hejka ;) Jak tam relacja Torki z nowym domownikiem ?? :loveu: Quote
*Magda* Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Witamy się w deszczowy poniedziałek:) Witam ;) U mnie słonecznie, ale nie gorąco ;) Pogoda idelana :) dOgLoV napisał(a):Hejka ;) Jak tam relacja Torki z nowym domownikiem ?? :loveu: Hej ;) Dobrze ;) Tylko głupiutka Torka przylatuje za każdym razem jak coś mówię do Teosia :D Czyli praktycznie non stop ;) Quote
łamAga Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 magdabroy napisał(a): Hej ;) Dobrze ;) Tylko głupiutka Torka przylatuje za każdym razem jak coś mówię do Teosia :D Czyli praktycznie non stop ;) Ciekawe co będzie robiła jak Theoś bedzie już tuptał , Neron jak podchodziłam do Marysi to podlatywał i wciskał sie między nią a mnie :evil_lol: a jak trzymałam ja na ręce to patrzył na mnie i przemawiał :evil_lol: a teraz to najlepsze kumple są :loveu: Quote
*Magda* Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Mam nadzieje, że będą żyć w pełnej harmonii i zgodzie ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ojj na pewno :loveu: Torka to madra psica, z czasem Teos stanie sie czlonkiem jej stada i bedzie bronic jak oczka w glowie ;) Quote
*Magda* Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Na zachęte jedno zdjęcie Lumpka ;) Jedno Torki ;) I trzy Teosia :) Quote
kalyna Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 to jest niesprawiedliwe :mad: za mało fot zwierzyńca.. a jak Lumpek zareagował na nowego mieszkańca? Quote
łamAga Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Torka i Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu: a Theoś słodziasty :loveu: widac ze zdrowo rośnie chłopak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 kalyna napisał(a):to jest niesprawiedliwe :mad: za mało fot zwierzyńca.. a jak Lumpek zareagował na nowego mieszkańca? Mam zdjęcia, które miałam wrzucić jeszcze przed porodem ;) Ale to jutro albo pojutrze ;) Lumpek przychodzi, ogląda, wącha... i idzie dalej :) dOgLoV napisał(a):Torka i Lumpek :loveu::loveu::loveu::loveu: a Theoś słodziasty :loveu: widac ze zdrowo rośnie chłopak :loveu::loveu::loveu::loveu: Rośnie, rośnie :) W piątek osiągnął swoją wagę urodzeniową :multi: A ja mam tak mało swojego mleka, że karmię go piersią, a potem i tak musi jeszcze wypić sztuczne mleko :( Quote
Recommended Posts