Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):

Rośnie, rośnie :) W piątek osiągnął swoją wagę urodzeniową :multi: A ja mam tak mało swojego mleka, że karmię go piersią, a potem i tak musi jeszcze wypić sztuczne mleko :(

super :multi::multi::multi::multi:

nie przejmuj sie , teraz z tego co słychać to mało ktora matka moze wykarmic swojego maluszka bez dokarmiania sztucznym mlekiem ;)

ważne ze Theos rosnie i jest zdrowy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wiem, że najważniejsze, że rośnie i jest zdrowy ;) Ale jednak, trochę mnie to smuci :(

Wczoraj dojechał do mnie reeds żurawinowy :eviltong:

Domyslam sie ze smutno Ci z tego powodu ale to minie ;)

oooooo próbowałas juz ??;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Lumpek przychodzi, ogląda, wącha... i idzie dalej :)

i na końcu stwierdza, ze to nie jest mały kotek :D

a o mleko się nie martw... grunt, że jest dostępne sztuczne :)

Posted

unikatowydiament napisał(a):
doberek:)

buziaczki dla Synusia,Torci i Lumpka:)

Ja najlepiej lubię jabłkowego reds'a,a ostatnio kosztowałam desperado,i nie było takie złe

Doberek :)

Jabłkowe piwa mam tutaj też dostępne ;) A do tego cytrynowe, grapfrutowe itp. A żurawinowego brak ;) Mam 8 sztuk, więc lepiej żeby mi posmakowało :D

kalyna napisał(a):
i na końcu stwierdza, ze to nie jest mały kotek :D

a o mleko się nie martw... grunt, że jest dostępne sztuczne :)

Zobaczymy jak będzie reagował jak Teoś będzie mobilny ;) Bo Lumpek boi się dzieci, które się poruszają :/ Ale może do tego czasu przekona się, że dzieci nie są takie straszne ;) Albo chociaż, że Teoś mu nie zagraża ;)

Posted

Żurawinka jest pycha :loveu::loveu::loveu::loveu: chociaz jak jest bardzo gorąco to jest troszke za słodka i wtedy pije lecha cytrynowego ;)

jeszcze jeden stoi i czeka na mnie , chyba sobie dzisiaj wypije :evil_lol:

Posted

No to napiszę, że ja porzuciłam moją abstynencję :roll:

próbowałam żurawinowego i jest jak dla mnie bleeeee, Lech cytrynowy też nie jest dobry.. o dziwo, warka cytrynowa mi zasmakowała, czyli wypiłam aż pół piwa... no bo więcej to ja nie pijam :D

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Te Redsy zurawinowe to wersja limitowana jest? Czy za 2 tyg jeszcze bede mogla go sprobowac? :lol:

Początkowo na puszkach był napis wercja limitowana , później tego napisu nie bylo ale piwo było rzadko na półkach sklepowych i gdy pytałam sprzedawców mowili ze to wersja limitowana i piwo bedzie tylko do tego czasu az nie skonczy sie na magazynach , ale napisałam do producenta redsa pytanie jaka jest prawda i odpisał mi ze piwo bedzie dostepne normalnie i to nawet w butelkach :loveu::loveu::loveu::loveu: wiec spokojnie napijesz sie jego nawety za pol roku :cool3:

Posted

dOgLoV napisał(a):
kalyna warka cytrynowa to soczek jest :evil_lol: to ma tylko 2% ale nie powiem dla orzeźwienia bardzo dobre ale musi być wręcz lodowate :loveu:

nie lubię %, ale znowu nie ma innego napoju, gdzie smak byłby równie dobry... ewentualnie napoje energetyczne, ale też nie wszystkie....
Redsy dobre są jabłkowe, malinowe daaawno piłam i nie smakowało mi....jeszcze jakiś smak jest, ale nie pamiętam jaki, nie kupiłam, bo szkoda byłoby mi wylać, gdyby okazał się niedobry :D
Ostatnio wśród smakowych znalazłam jabłkowego somersby i pychotka :D w sumie to on mi najbardziej teraz smakuje...

aaa i teraz różnych nowych weszło, jabłkowe i gruszkowe.... jedno od kilku dni w lodówce czeka :D
:: FiGa :: napisał(a):
Te Redsy zurawinowe to wersja limitowana jest? Czy za 2 tyg jeszcze bede mogla go sprobowac? :lol:

wersja limitowana, ale dużo tego jest... to raczej dostaniesz go kupić..

Posted

kalyna napisał(a):
nie lubię %, ale znowu nie ma innego napoju, gdzie smak byłby równie dobry... ewentualnie napoje energetyczne, ale też nie wszystkie....
Redsy dobre są jabłkowe, malinowe daaawno piłam i nie smakowało mi....jeszcze jakiś smak jest, ale nie pamiętam jaki, nie kupiłam, bo szkoda byłoby mi wylać, gdyby okazał się niedobry :D
Ostatnio wśród smakowych znalazłam jabłkowego somersby i pychotka :D w sumie to on mi najbardziej teraz smakuje...

aaa i teraz różnych nowych weszło, jabłkowe i gruszkowe.... jedno od kilku dni w lodówce czeka :D

Redsy ogolnie sa jabłkowe , malinowe , żurawinowe i sun , mi sun smakuje nawet bardziej niż jabłkowy , kiedys widzialam piwo w bialej puszce jabłkowe i gruszkowe ale to tez takie bardziej napoje z małą iloscia alkoholu :shake: wiec nawet go nie brałam bo za soczek płacić 5 zł to nie fajnie :eviltong:

to dajesz z tym piwem , po co sie marnuje w lodówce :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Redsy ogolnie sa jabłkowe , malinowe , żurawinowe i sun , mi sun smakuje nawet bardziej niż jabłkowy , kiedys widzialam piwo w bialej puszce jabłkowe i gruszkowe ale to tez takie bardziej napoje z małą iloscia alkoholu :shake: wiec nawet go nie brałam bo za soczek płacić 5 zł to nie fajnie :eviltong:

to dajesz z tym piwem , po co sie marnuje w lodówce :eviltong:

oo właśnie... hm to jak piszesz to trzeba skoczyć po sun :D

no właśnie to jest w białej puszcze, ale chyba normalnie jest tam alkoholu, chyba 4,6% jeśli dobrze spojrzałam..

spokojnie nie zmarnuje się... jak będę mieć depresję przed Gandolinę to wypiję, czyli dzisiaj.... :D

Posted

kalyna napisał(a):
oo właśnie... hm to jak piszesz to trzeba skoczyć po sun :D

no właśnie to jest w białej puszcze, ale chyba normalnie jest tam alkoholu, chyba 4,6% jeśli dobrze spojrzałam..

spokojnie nie zmarnuje się... jak będę mieć depresję przed Gandolinę to wypiję, czyli dzisiaj.... :D

polecam polecam bo dobry :cool3:

hmmm to nastepnym razem musze jszcze raz spojrzec na %ty ;)

hahahaha jakie nastawienie :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Początkowo na puszkach był napis wercja limitowana , później tego napisu nie bylo ale piwo było rzadko na półkach sklepowych i gdy pytałam sprzedawców mowili ze to wersja limitowana i piwo bedzie tylko do tego czasu az nie skonczy sie na magazynach , ale napisałam do producenta redsa pytanie jaka jest prawda i odpisał mi ze piwo bedzie dostepne normalnie i to nawet w butelkach :loveu::loveu::loveu::loveu: wiec spokojnie napijesz sie jego nawety za pol roku :cool3:

Aaaa to superrrr :multi: Przywioze sobie z PL skrzynke jak mi posmakuje :cool3: :evil_lol: Ja do abstynentow bynajmniej nie naleze :evil_lol:

Posted

Dzień dobry :)

Ktoś sobie pomyśli, że ja jestem alkoholoczką, bo o % nagadane :evil_lol: Dziś chyba spróbuję żurawinki ;)

No to Torka już dziś pokazała, że Teoś jest nietykalny :mad: Byliśmy na spacerku i spotkałyśmy pana z mixem labka z jakąś inną rasą. Pies przekochany :loveu: Prosił o pieszczoty ode mnie :loveu: i nawet Teosia chciał wycałować :D A to już się Torce nie spodobało :shake: Został przez nią obszczekany i pogoniony zębami :crazyeye:

Posted

Ptysiak napisał(a):
No to trzeba troszkę chyba ostudzić temperament Torki :)

Najpierw sprawdzę czy to była jednorazowa reakcja, bo tego psa widziała pierwszy raz. Jeśli zareaguje tak samo w obecności psa, którego dobrze zna, to będziemy korygować takie zachowanie ;)