Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Najpierw sprawdzę czy to była jednorazowa reakcja, bo tego psa widziała pierwszy raz. Jeśli zareaguje tak samo w obecności psa, którego dobrze zna, to będziemy korygować takie zachowanie ;)

No w sumie mogło to być takie jednorazowe, i oby tak było :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry :)

Ktoś sobie pomyśli, że ja jestem alkoholoczką, bo o % nagadane :evil_lol: Dziś chyba spróbuję żurawinki ;)

No to Torka już dziś pokazała, że Teoś jest nietykalny :mad: Byliśmy na spacerku i spotkałyśmy pana z mixem labka z jakąś inną rasą. Pies przekochany :loveu: Prosił o pieszczoty ode mnie :loveu: i nawet Teosia chciał wycałować :D A to już się Torce nie spodobało :shake: Został przez nią obszczekany i pogoniony zębami :crazyeye:

to pewnie Torcia zazdrosna jest o Teosia,musisz uważać aby ona nie zaczęła Teosia traktować jak własne dziecko,bo będziecie mieć ciężko,jak zacznie go bronić nie tylko przed psami,a nawet ludźmi

Posted

[quote name='Ptysiak']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6938.jpg ale ładne to zdjęcie :loveu:

co tak mało ?? :mad::eviltong:

Ciekawi mnie czy Torka podzieli się kiedyś piłeczkami z Teosiem :)

Dziękuję :)

Mało, bo to są zdjęcia, które miałam wrzucić jeszcze przed porodem ;) Ale Teoś mi pokrzyżował plany :evil_lol:

Pewnie bedzie mu przynosiła piłeczki żeby jej rzucał :)

P.S. Mam świeżutkie zdjęcia Teosia :loveu: Ale to jutro albo po jutrze :eviltong:

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziękuję :)

Mało, bo to są zdjęcia, które miałam wrzucić jeszcze przed porodem ;) Ale Teoś mi pokrzyżował plany :evil_lol:

Pewnie bedzie mu przynosiła piłeczki żeby jej rzucał :)

P.S. Mam świeżutkie zdjęcia Teosia :loveu: Ale to jutro albo po jutrze :eviltong:

Mam nadzieję, że jakiś filmik będzie z zabawy Teosia z Torką w przyszłości :loveu:

Jakie jutro?? :crazyeye: jakie pojutrze ? :mad:;)

Posted

[quote name='understandme']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_6929.jpg to ładne zdjęcie, fajną macie drogę na spacery :)

A no fajne, fajne :)

[quote name='Ptysiak']Mam nadzieję, że jakiś filmik będzie z zabawy Teosia z Torką w przyszłości :loveu:

Jakie jutro?? :crazyeye: jakie pojutrze ? :mad:;)

No właśnie zastanawiamy się nad nową kamerą, bo tę co mamy, to niby malutka, poręczna, ale na kasety :/ Trzeba pomysleć o jakiejś z kartą pamięci ;)

Dziś już fotki dałam, więc muszę mieć coś na jutro :eviltong:

Posted

No kamerka na kasety to już niezbyt poręczna. Ja kamery nie mam ale w aparacie jest. Mała bo mała ale zawsze coś no i na kartę.

To jutro nowe zrobisz ;) Albo jeszcze lepiej.... Mąż zrobi. Tobie i Teosiowi razem :cool3:

Posted

Ptysiak napisał(a):
To jutro nowe zrobisz ;) Albo jeszcze lepiej.... Mąż zrobi. Tobie i Teosiowi razem :cool3:

Jutro nie będzie czasu, bo musimy jechać wywołać zdjęcia ;) Teoś ma już ponad 3 tyg., a teściowa do tej pory nie dostała zdjęć :oops: i nie wie jak jej wnuk wygląda :shake:
A Bogdan nie zrobi, bo ja taka nieumalowana i wogóle :evil_lol: Może w sobotę jak będą znajomi z mojej byłej pracy ;) Ale to tylko "może" :D

Posted

Reakcja Torki jak najbardziej zrozumiała , ona traktuje Theosia jak "małego szczeniaczka " którego trzeba chronić ;) ale wiadomo trzeba jej pokazac ze to złe jest ;)

Piłeczke odda Theosiowi na pewno :loveu::loveu::loveu::loveu:

Torka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Torka:loveu: jest piekna,
mój Cezar ostatnio coś nie chce słuchać jak idziemy na spacer:oops: bo jak wracamy to jest ok, wg cale dnie z nim spedzam a czasem mam wrazenie ze mnie olewa, woli mojego meza, ale moze dlatego ze to ja z nim cwicze, wymagam, pokazuje co dobre i zle i jezdze do weterynarza:shake:
no wyzalilam sie u Was w galerii

czekam na zdjecia Theosia:loveu:

Posted

Torcia poczula sie do obowiazku obrony nowego czlonka rodziny :loveu: Madra masz te sunie niemozliwie :) Oby jednak to byl jednorazowy wyskok ;)

Zdjecia Torki :multi:
Czekamy na malego Teoska :loveu: