Dzikie nieporadne Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Jak Tora fajnie wygląda z piłką , jakby miała zaraz ja rozgryźć:cool3: Ja też nie mogę sie doczekać aż wrócisz z Teosiem ,przez te całe zamieszanie zaczełam się tak denerować jakbym sama miała za 2 dni zostać matką:roll: Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Mada95']Jak Tora fajnie wygląda z piłką , jakby miała zaraz ja rozgryźć:cool3: Ja też nie mogę sie doczekać aż wrócisz z Teosiem ,przez te całe zamieszanie zaczełam się tak denerować jakbym sama miała za 2 dni zostać matką:roll:[/QUOTE] Tej piłki akurat nie rozgryzie ;) Ale tenisowe i inne starczają na pół godziny zabawy :evil_lol: Teoś będzie miał same zastępcze matki na dogo :evil_lol: Quote
łamAga Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='magdabroy']Bo za takie myślenie tylko lanie się należy :evil_lol: Ale ja bym Cię karmiła, bo lubię gotować ;)[/QUOTE] oooo to wprowadzam sie do Ciebie :evil_lol: [quote name='magdabroy'] Teoś będzie miał same zastępcze matki na dogo :evil_lol:[/QUOTE] oj tak :evil_lol: Quote
agaga21 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 magda, masz ostatni wolny weekend!!!:crazyeye: tora piękna z piłeczką jak zwykle :multi: Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='agaga21']magda, masz ostatni wolny weekend!!!:crazyeye: tora piękna z piłeczką jak zwykle :multi:[/QUOTE] Musiałaś o tym przypominać :mad: Dziękuję :) Quote
agaga21 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='magdabroy']Musiałaś o tym przypominać :mad: Dziękuję :)[/QUOTE] :evil_lol: no wiesz, ostatni wolny ale wszystkie kolejne będą mocno rozrywkowe:diabloti: Quote
*Magda* Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='agaga21']:evil_lol: no wiesz, ostatni wolny ale wszystkie kolejne będą mocno rozrywkowe:diabloti:[/QUOTE] Zwłaszcza ten kolejny, bo będzie pierwszym we troje :loveu: Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='magdabroy']2 dni :mdleje: a Tu niespodzianka :lol: rano dostałam sms-a od Magdy , mniej wiecej o tresci RODZĘ !!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: wiec laseczki trzymajmy kciuki :loveu::loveu::loveu::loveu: wracaj szybko Madziu z Teośkiem tutaj do nas :loveu: Quote
kalyna Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV']rano dostałam sms-a od Magdy , mniej wiecej o tresci RODZĘ !!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale on miał posiedzieć jeszcze 2 dni :mad: gdzie on tak się spieszy?? :kciuki: Quote
Oscar Patric Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 trzymamy mocno kciukaski:) zdrówka dla Teosia i dla Ciebie Magduś szybciutko Kochana wracaj do Nas i dawaj foteczki Teosia:loveu: pozdrawiamy:) Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 doglov uważaj bo może jeszcze zaraz dostaniesz mms ze zdjęciem Teosia hihi.:loveu: Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Aleksandra95']doglov uważaj bo może jeszcze zaraz dostaniesz mms ze zdjęciem Teosia hihi.:loveu: Bardzo bym chciała !!!! ale póki co oznajmiam radosną nowinę Magda napisała ( choć pewnie Bogdan ) :loveu: Teodor ur. 8.07.2012 , 54 cm , 4200 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Aleksa. Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 o rany ale wieści brawo !:D wiecie jak się cieszę.:) mimo że nie znam Magdy osobiście.:loveu: Quote
kalyna Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV'] Teodor ur. 8.07.2012 , 54 cm , 4200 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: suuuuuuuper :loveu: szybko poszło :D Quote
Ty$ka Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Ufff.... bo przeżywałam poród, jakbym sama rodziła :lol:. Zdrówka życzymy dla mamusi i synka :loveu: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='dOgLoV']Bardzo bym chciała !!!! ale póki co oznajmiam radosną nowinę Magda napisała ( choć pewnie Bogdan ) :loveu: Teodor ur. 8.07.2012 , 54 cm , 4200 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi: jupi :multi::multi::multi: Teoś już w ramionach mamusi patrzy na świat :loveu: Właśnie weszłam zobaczyć co u Madzi, pooglądałam zdjęcia Torki i jeszcze z podpisem "przedostatnie" a tu taka niespodzianka :multi::loveu::multi: Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ptysiak']:multi::multi::multi: jupi :multi::multi::multi: Teoś już w ramionach mamusi patrzy na świat :loveu: Właśnie weszłam zobaczyć co u Madzi, pooglądałam zdjęcia Torki i jeszcze z podpisem "przedostatnie" a tu taka niespodzianka :multi::loveu::multi:[/QUOTE] Też sie dzisiaj takiej niespodzianki nie spodziewałam :lol: ale juz widziałam Teosia :loveu::loveu::loveu::loveu: jest przepiekny , przecudowny i przekochany :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Wysłała Ci zdjęcie? Pokarz, pokarz !!!! Nie bądź samolubem :mad::evil_lol: Quote
łamAga Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Ptysiak']Wysłała Ci zdjęcie? Pokarz, pokarz !!!! Nie bądź samolubem :mad::evil_lol:[/QUOTE] Nie mogę :shake: :eviltong: Madzia wróci to na pewno zasypie was zdjeciami Teośka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jeju ciarki mam na całym ciele :loveu: conajmniej jak bym sama urodziła :evil_lol: Quote
Recommended Posts