Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak Tora fajnie wygląda z piłką , jakby miała zaraz ja rozgryźć:cool3:

Ja też nie mogę sie doczekać aż wrócisz z Teosiem ,przez te całe zamieszanie zaczełam się tak denerować jakbym sama miała za 2 dni zostać matką:roll:

Posted

[quote name='Mada95']Jak Tora fajnie wygląda z piłką , jakby miała zaraz ja rozgryźć:cool3:

Ja też nie mogę sie doczekać aż wrócisz z Teosiem ,przez te całe zamieszanie zaczełam się tak denerować jakbym sama miała za 2 dni zostać matką:roll:[/QUOTE]

Tej piłki akurat nie rozgryzie ;) Ale tenisowe i inne starczają na pół godziny zabawy :evil_lol:

Teoś będzie miał same zastępcze matki na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Bo za takie myślenie tylko lanie się należy :evil_lol: Ale ja bym Cię karmiła, bo lubię gotować ;)[/QUOTE]

oooo to wprowadzam sie do Ciebie :evil_lol:

[quote name='magdabroy']
Teoś będzie miał same zastępcze matki na dogo :evil_lol:[/QUOTE]

oj tak :evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21']magda, masz ostatni wolny weekend!!!:crazyeye:

tora piękna z piłeczką jak zwykle :multi:[/QUOTE]

Musiałaś o tym przypominać :mad:

Dziękuję :)

Posted

[quote name='magdabroy']Musiałaś o tym przypominać :mad:

Dziękuję :)[/QUOTE]
:evil_lol: no wiesz, ostatni wolny ale wszystkie kolejne będą mocno rozrywkowe:diabloti:

Posted

[quote name='agaga21']:evil_lol: no wiesz, ostatni wolny ale wszystkie kolejne będą mocno rozrywkowe:diabloti:[/QUOTE]

Zwłaszcza ten kolejny, bo będzie pierwszym we troje :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']2 dni :mdleje:

a Tu niespodzianka :lol:

rano dostałam sms-a od Magdy , mniej wiecej o tresci RODZĘ !!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

wiec laseczki trzymajmy kciuki :loveu::loveu::loveu::loveu:

wracaj szybko Madziu z Teośkiem tutaj do nas :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']rano dostałam sms-a od Magdy , mniej wiecej o tresci RODZĘ !!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

ale on miał posiedzieć jeszcze 2 dni :mad:
gdzie on tak się spieszy??

:kciuki:

Posted

[quote name='Aleksandra95']doglov uważaj bo może jeszcze zaraz dostaniesz mms ze zdjęciem Teosia hihi.:loveu:

Bardzo bym chciała !!!!

ale póki co oznajmiam radosną nowinę

Magda napisała ( choć pewnie Bogdan ) :loveu:

Teodor ur. 8.07.2012 , 54 cm , 4200

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

suuuuuuuper :loveu:

szybko poszło :D

Posted

[quote name='dOgLoV']Bardzo bym chciała !!!!

ale póki co oznajmiam radosną nowinę

Magda napisała ( choć pewnie Bogdan ) :loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
:multi::multi::multi: jupi :multi::multi::multi:
Teoś już w ramionach mamusi patrzy na świat :loveu:

Właśnie weszłam zobaczyć co u Madzi, pooglądałam zdjęcia Torki i jeszcze z podpisem "przedostatnie" a tu taka niespodzianka :multi::loveu::multi:

Posted

[quote name='Ptysiak']:multi::multi::multi: jupi :multi::multi::multi:
Teoś już w ramionach mamusi patrzy na świat :loveu:

Właśnie weszłam zobaczyć co u Madzi, pooglądałam zdjęcia Torki i jeszcze z podpisem "przedostatnie" a tu taka niespodzianka :multi::loveu::multi:[/QUOTE]

Też sie dzisiaj takiej niespodzianki nie spodziewałam :lol:

ale juz widziałam Teosia :loveu::loveu::loveu::loveu: jest przepiekny , przecudowny i przekochany :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Wysłała Ci zdjęcie?
Pokarz, pokarz !!!! Nie bądź samolubem :mad::evil_lol:[/QUOTE]

Nie mogę :shake: :eviltong:

Madzia wróci to na pewno zasypie was zdjeciami Teośka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

jeju ciarki mam na całym ciele :loveu:

conajmniej jak bym sama urodziła :evil_lol: