Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba tak, mówię o tym z 2001 roku i pozostałej dwójce.

[I]Mufcia z tego co wiem zostanie przeniesiona do Refrena bo suczydło się niedobre zrobiło a i Refrena mi żal bo chyba już wolontariuszy nie ma?[/I]

• Replies 548
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak w ramach podnoszenia wątku i wprowadzenia na niego porcji optymizmu napiszę, że tego psiaka, o którym tu wspominałam:

[quote name='koosiek']Jeden młody, fajny, zdrowy od pół roku czeka w hotelu na dom. Ma ogłoszenia, wyróżniane allegra, był w gazecie - i nic, zero telefonów... A Maja to do tego staruszka, czyli już w ogóle nieadopcyjny typ :([/QUOTE]

w poniedziałek zawieźliśmy do nowego domu :multi: Także może i Majeczce wreszcie się uda i ona też znajdzie swoje miejsce? Trzymam mocno kciuki!

Posted

"Oceniona na 18 lat" - ciekawa jestem, czy osoba, która to wymyśliła, widziała kiedyś 18-letniego psa ;)
Nie rozumiem tego durnego zwyczaju postarzania psów - Beka 14 lat, Maja 18 lat ... dla odmiany niektóre psy, które siedzą w schronisku po kilka lat, mają na wizytówkach "wiek - 1 rok" ;)

Btw - widziałam ogłoszenie Majki na gumtree :)

Posted

Do Majki niestety szczęście się nie uśmiecha.
Teraz z nowym kolegą...no i znowu spacerów nie ma....
Kolega wielce nieprzyjemny do ludzi, rzuca się przez kraty, pokazuje całe uzębienie a że duży to nie chciałam ryzykować...

A Majeczka z budy bała się wyjść...

Posted

Za tydzień będziemy z APSĄ w sobotę, możemy pomóc przy tej klatce ... Jeśli będzie Michał, to dopytamy, czy pies jest agresywny czy tylko sprawia takie wrażenie.

Posted

Ja będę w niedzielę ( w sob mam szkołę do późna).

Nie chciałam sprawdzać "na własnej skórze" tym bardziej, że byłam sama i dochodziła 16 więc na horyzoncie żadnego opiekuna nie widziałam.

Posted

zapraszam na wątek starej Malki, która w schr spędziła "tylko" niecałe 5 lat:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/203221-Malibu-kochany-strachulec-z-guzami"]http://www.dogomania.pl/threads/2032...hulec-z-guzami[/URL]

Posted

Majka znowu nie była na spacerze. Poznaje nas i cieszy się, ale nawet nie podchodzi do kraty. Piesek z którym siedzi nie jest przyjazny i nie ma jak (czy też my nie umiemy) zabrać jej na spacer - serce pęka...