maciaszek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='VitisVini']Może wklej je nam tu maciaszku dla rozweselenia, toż ten Bazyl to chyba kosmita jakiś:loveu:Mówisz i masz ;). Mam nadzieję, że Bazylia też kiedyś będzie miała szansę i możliwość tak się tarzać po czyimś łóżku... Na allegro powoli zbliżamy się do 1000 wyświetleń... I nic? Co oni? Przyłażą sobie tylko pooglądać?! Quote
Jasza Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja też życzę bazylii takiego tarzania się, takiej Pani i takiego Pana!:loveu: Quote
maciaszek Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Jasza napisał(a):Ja też życzę bazylii (...) takiej Pani i takiego Pana!:loveu::oops: :oops: :oops: Gdybyśmy mieli większe mieszkanie i trochę więcej kasy to... Quote
VitisVini Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No, co spojrzę na tego Bazylka to mi się gęba śmieje.Żeby takie wygibasy w tym wieku:lol: Trochę musimy sie pocieszać bo uświerkniemy na tych smuteczkach.U nas dzisiaj Antarktyda ,chyba ze 20 stopni rano było.In minus oczywiście. Taka jestem zła na tych od pogody,że wrrrrr:angryy:.Jeszcze w dodatku muszem kaczki karmić na kanale.Niechcem ale muszem oczywiście bo mi ich żal. A chleb podrożał. Hej jak byśmy mieli kase tobyśmy zbudowali Miasto Psów i Kaczek no nie?;) Pomarzyć dobra rzecz. Uściski dla Bazylątka akrobaty. Quote
Jasza Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 I uściski dla Bazylii - coby miała szansę zostać akrobatką! Quote
BeataJ Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 maciaszek napisał(a):Na stałe to chyba nie, skoro nikt tego nie będzie pilnował... ale na spacery tak. Tak myślę. A jakie w schronie są boksy? Dwudzielne - część wewnętrzna i zewnętrzna? Wewnętrzna ogrzewana? W niedziele bylo przerazliwie zimno u nas ( zreszta dzis -21!! ), wialo i padal snieg. Nawet bialaska nie wyciagalam na taka pogode. W schronie sa boksy dwudzielne, jest taki "pokoik" w budynku i z niego wyjscie dla psa na maly wybieg na zewnatrz. Ta czesc w budynku ogrzewana ale temperatura tam slaba i tak.... Teraz bede w schronisku dopiero 5-6 marca. Quote
maciaszek Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 W naszym schronie przy takich mrozach też w wewnętrznej części niezbyt ciepło. Ogrzewanie stare i nie daje rady. Lepiej mają te psiaki, które siedzą po 2-3 w boksie, przynajmniej się przytulą i wzajemnie pogrzeją. Quote
maciaszek Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Słuchajcie, a może ktoś z was potrafiłby zrobić demotywator dla Bazylii? Tak się "reklamuje" Kruczka z naszego schroniska: http://demotywatory.pl/2743496/Schronisko Quote
Jasza Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Mi wczoraj Javenka przypomniała o demotach... Zrobilam dla Figi od Wtatary, potem dwa dla Florki i...mnie zbanowali. Za SPAM. http://demotywatory.pl/2754592/Florka-z-Krakowa http://demotywatory.pl/2754833/Florka-ma-tylko-piec-kilo http://demotywatory.pl/2754405/Mam-tylko-rok A sądząc po komentarzach o chińskich restauracjach i kebabach...ech..ciśnienie mi się podnosi.. Nie wiem czy to coś daje... Quote
maciaszek Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Przeczytałam regulamin i wychodzi na to, że zbanowali Cię za podanie adresu mailowego w treści demotywatora. Tego robić nie wolno. Zarejestrowałam się. Zrobiłam. Tekst może nie jest najlepszy, ale już trochę nie myślę... http://demotywatory.pl/demotivator/show/2762747#comment_5295284 Odnowiłam też allegro. Quote
Jasza Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Może mnie i za to zbanowali, ale poprzednie dwa też zrobiłam z adresem i te które kiedyś robiłam szczeniakowi którego uratowała Henikar - też, więc chyba nie wszystkie takie "błędy" dostrzegają ;) Quote
VitisVini Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Nie nadążam za postępem.Co to takiego te demotywatory i czemu służą? To znaczy widzę, ze to coś jakby jednozdjęciowa anty lub reklama z możliwie dowcipnym podpisem, ale to się tak dla jaj:roll: wkleja do sieci? Czy coś z tego ludzie mają. A Bazylki nie mogłam tam znależć i tak.Chyba ci wykasowali maciaszku. Nowe allegro? Dzięki maciaszku. Teraz tak zimno, że ludziska myślą chyba tylko o tym jak tu przetrwać.Może jak się ociepli to się polepszy.Za następną wizytą w schronie spróbujemy więcej zdjęć i może filmików zrobić. Moja córka mogłaby chyba takie filmiki zmontować w jedna większa całość- może nawet jakąś śmieszną wersję udałoby się wykroić.Tylko gdzie potem takie coś umieścić żeby ludzie zaglądali ? NA you tube? Quote
maciaszek Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 soboz4 napisał(a):podany demotywator nie istnieje...Wycofali, bo nie można wrzucać emotikonów. Poprawię nocką i spróbuję jeszcze raz. Co mi szkodzi. Jeśli chodzi o mnie to ja filmiki tylko na Youtube mogę wrzucić. Tylko trzeba by sprawdzić w regulaminie jaką maksymalnie mogą mieć wielkość, bo jakieś ograniczenie jest. No i trzeba uważać z podkładem muzycznym, bo Sony Polska "grasuje" i usuwa wszystko do czego ma prawa. Quote
maciaszek Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Zrobiłam, czeka na akceptację moda. Zobaczymy czy tym razem się uda :). VitsVini, demotywator to dokładnie to, co napisałaś :). Quote
maciaszek Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Wygląda na to, że demotywator został zaakceptowany. http://demotywatory.pl/2767067/Chwila-radosci Quote
VitisVini Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Bardzo ładny motywator maciaszku :buzi: Bazylia a raczej chyba Rumianka bo w tych kwiatkach wygląda uroczo, byłaby wdzięczna. U nas trochę cieplej wreszcie, przez cały dzień było tylko -2.ZA tydzień mam nadzieję pojedziemy do schronu i zobaczymy jak się Bazylia ma. Quote
maciaszek Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Dziękuję. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie... Bo jak rozumiem, że z ogłoszeń odzew zerowy, prawda? Quote
Aga - Czakra Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 zerowy niestestety na naszym fundacyjnym profilu na FB wklejamy takie "plakaciki" - zrobione z kilku zdjęć psiaków - Maciaszku do tej "chwili radości" na demotywatorze dałabym plakacik - Bazylia w rumianku, Bazylia za kratami - to działa na wyobraźnię - wesoły i smutny. Tulko oczywiście nie ma zdjęcia Bazylii za kratami, ale będzie a co powiecie na to? http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Irasiad-Zagubionym/121961184509654?v=photos&ref=ts#!/photo.php?fbid=187209051318200&set=a.121970277842078.8618.121961184509654&theater Amor con Bazylia czyli argentyńskie klimaty: dojrzała blondynka, doświadczona, bez zobowiązań i zahamowań, dyspozycyjna i dyskretna. Pięknie zbudowana, zadbana. Bezpieczna - zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana - szuka stałego opiekuna Tylko poważne oferty Quote
Jasza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Demotywator fajny! Tylko nie mogę zaglosować bo mnie wywala. Chyba dlatego, że mnie zbanowali. Uściski dla Rumianki. Quote
Buell Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Udostępnilem lalke na FB! Aby szybciutko domek znalazla! Quote
Ziutka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dziewczyny, dostałam zapytanie na maila o sunię (robiłam suni ogłoszenia z bazarku) Odpowiedź na Twoje ogłoszenie zamieszczone w serwisie http://owi.pl wysłana z adresu [email protected] - aby odpowiedzieć na tą wiadomość, skopiuj podany adres e-mail [email protected] : Witam. Jestem zainteresowany zaopiekowaniem się suczką doga argentyńskiego. Czy oferta jest jeszcze aktualna? pozdrawiam pawel 880442626 Quote
VitisVini Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Żeby na tyle ogłoszeń był niemal zerowy odzew, to normalnie apokalipsa:angryy: To trzeba do tego Pawła napisać albo zadzwonić, skoro jakiś chętny się wreszcie pojawił. Mogłabyś Aga? Bo chyba najlepiej jakbyś ty bezpośrednio z zainteresowanymi rozmawiała. A argentyńskie klimaty świetne.I zdjęcie bardzo ładne.Może by takie ogłoszenie w allegro wkleić maciaszku? Z tylko jednym zdjęciem na początek, dla aury tajemniczości. Chociaż zanim zespół allegro doczyta do końca to cię zbanują za stręczycielstwo:evil_lol: Quote
Recommended Posts