Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='VitisVini']Może wklej je nam tu maciaszku dla rozweselenia, toż ten Bazyl to chyba kosmita jakiś:loveu:Mówisz i masz ;).

Mam nadzieję, że Bazylia też kiedyś będzie miała szansę i możliwość tak się tarzać po czyimś łóżku...

Na allegro powoli zbliżamy się do 1000 wyświetleń... I nic? Co oni? Przyłażą sobie tylko pooglądać?!

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, co spojrzę na tego Bazylka to mi się gęba śmieje.Żeby takie wygibasy w tym wieku:lol:
Trochę musimy sie pocieszać bo uświerkniemy na tych smuteczkach.U nas dzisiaj Antarktyda ,chyba ze 20 stopni rano było.In minus oczywiście.
Taka jestem zła na tych od pogody,że wrrrrr:angryy:.Jeszcze w dodatku muszem kaczki karmić na kanale.Niechcem ale muszem oczywiście bo mi ich żal. A chleb podrożał.
Hej jak byśmy mieli kase tobyśmy zbudowali Miasto Psów i Kaczek no nie?;)
Pomarzyć dobra rzecz. Uściski dla Bazylątka akrobaty.

Posted

maciaszek napisał(a):
Na stałe to chyba nie, skoro nikt tego nie będzie pilnował... ale na spacery tak. Tak myślę.

A jakie w schronie są boksy? Dwudzielne - część wewnętrzna i zewnętrzna? Wewnętrzna ogrzewana?

W niedziele bylo przerazliwie zimno u nas ( zreszta dzis -21!! ), wialo i padal snieg. Nawet bialaska nie wyciagalam na taka pogode.
W schronie sa boksy dwudzielne, jest taki "pokoik" w budynku i z niego wyjscie dla psa na maly wybieg na zewnatrz. Ta czesc w budynku ogrzewana ale temperatura tam slaba i tak....

Teraz bede w schronisku dopiero 5-6 marca.

Posted

W naszym schronie przy takich mrozach też w wewnętrznej części niezbyt ciepło. Ogrzewanie stare i nie daje rady.
Lepiej mają te psiaki, które siedzą po 2-3 w boksie, przynajmniej się przytulą i wzajemnie pogrzeją.

Posted

Mi wczoraj Javenka przypomniała o demotach...
Zrobilam dla Figi od Wtatary, potem dwa dla Florki i...mnie zbanowali.
Za SPAM.

http://demotywatory.pl/2754592/Florka-z-Krakowa

http://demotywatory.pl/2754833/Florka-ma-tylko-piec-kilo

http://demotywatory.pl/2754405/Mam-tylko-rok

A sądząc po komentarzach o chińskich restauracjach i kebabach...ech..ciśnienie mi się podnosi..
Nie wiem czy to coś daje...

Posted

Może mnie i za to zbanowali, ale poprzednie dwa też zrobiłam z adresem i te które kiedyś robiłam szczeniakowi którego uratowała Henikar - też, więc chyba nie wszystkie takie "błędy" dostrzegają ;)

Posted

Nie nadążam za postępem.Co to takiego te demotywatory i czemu służą? To znaczy widzę, ze to coś jakby jednozdjęciowa anty lub reklama z możliwie dowcipnym podpisem, ale to się tak dla jaj:roll: wkleja do sieci? Czy coś z tego ludzie mają.
A Bazylki nie mogłam tam znależć i tak.Chyba ci wykasowali maciaszku.

Nowe allegro? Dzięki maciaszku. Teraz tak zimno, że ludziska myślą chyba tylko o tym jak tu przetrwać.Może jak się ociepli to się polepszy.Za następną wizytą w schronie spróbujemy więcej zdjęć i może filmików zrobić. Moja córka mogłaby chyba takie filmiki
zmontować w jedna większa całość- może nawet jakąś śmieszną wersję udałoby się wykroić.Tylko gdzie potem takie coś umieścić żeby ludzie zaglądali ? NA you tube?

Posted

soboz4 napisał(a):
podany demotywator nie istnieje...
Wycofali, bo nie można wrzucać emotikonów.
Poprawię nocką i spróbuję jeszcze raz. Co mi szkodzi.

Jeśli chodzi o mnie to ja filmiki tylko na Youtube mogę wrzucić. Tylko trzeba by sprawdzić w regulaminie jaką maksymalnie mogą mieć wielkość, bo jakieś ograniczenie jest. No i trzeba uważać z podkładem muzycznym, bo Sony Polska "grasuje" i usuwa wszystko do czego ma prawa.

Posted

Bardzo ładny motywator maciaszku :buzi: Bazylia a raczej chyba Rumianka bo w tych kwiatkach wygląda uroczo, byłaby wdzięczna.
U nas trochę cieplej wreszcie, przez cały dzień było tylko -2.ZA tydzień mam nadzieję pojedziemy do schronu i zobaczymy jak się Bazylia ma.

Posted

zerowy niestestety
na naszym fundacyjnym profilu na FB wklejamy takie "plakaciki" - zrobione z kilku zdjęć psiaków - Maciaszku do tej "chwili radości" na demotywatorze dałabym plakacik - Bazylia w rumianku, Bazylia za kratami - to działa na wyobraźnię - wesoły i smutny. Tulko oczywiście nie ma zdjęcia Bazylii za kratami, ale będzie
a co powiecie na to?
http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Irasiad-Zagubionym/121961184509654?v=photos&ref=ts#!/photo.php?fbid=187209051318200&set=a.121970277842078.8618.121961184509654&theater

Amor con Bazylia czyli argentyńskie klimaty:
dojrzała blondynka, doświadczona, bez zobowiązań i zahamowań, dyspozycyjna i dyskretna. Pięknie zbudowana, zadbana. Bezpieczna - zdrowa, zaszczepiona, odrobaczona, wysterylizowana - szuka stałego opiekuna
Tylko poważne oferty

Posted

Dziewczyny, dostałam zapytanie na maila o sunię (robiłam suni ogłoszenia z bazarku)

Odpowiedź na Twoje ogłoszenie zamieszczone w serwisie http://owi.pl wysłana z adresu [email protected] - aby odpowiedzieć na tą wiadomość, skopiuj podany adres e-mail [email protected] :
Witam. Jestem zainteresowany zaopiekowaniem się suczką doga argentyńskiego. Czy oferta jest jeszcze aktualna?
pozdrawiam
pawel 880442626

Posted

Żeby na tyle ogłoszeń był niemal zerowy odzew, to normalnie apokalipsa:angryy:
To trzeba do tego Pawła napisać albo zadzwonić, skoro jakiś chętny się wreszcie pojawił.
Mogłabyś Aga? Bo chyba najlepiej jakbyś ty bezpośrednio z zainteresowanymi rozmawiała.
A argentyńskie klimaty świetne.I zdjęcie bardzo ładne.Może by takie ogłoszenie w allegro wkleić maciaszku? Z tylko jednym zdjęciem na początek, dla aury tajemniczości.
Chociaż zanim zespół allegro doczyta do końca to cię zbanują za stręczycielstwo:evil_lol: