Soema Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 W sandomierskim przytulisku szaleje parwo.. niedawno walkę z chorobą psów niechcianych przegrało 5 maluchów. Nie przyjmujemy nowych psów, jesteśmy na etapie odkażania pomieszczeń... Niestety na debilizm ludzki nie zna granic... pierw wczoraj przywiązano nam do furtki starego owczarka szkockiego, a wieczorem.... ktoś przerzucił przez siatkę 2miesięczne szczenie. Wydał na nią tym samym wyrok śmierci w zawieszeniu :( :( udało się znaleźć awaryjny DT na noc.. dziś mała przyjechała do mnie do Krakowa, ale nie może u mnie zostać, mam pooperacyjną Molly i mała może jej krzywdę zrobić. Pilnie szukam DT/DS dla tego cuda! Czarno-biały jamnior - hit na dogo ;) Quote
emilia2280 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Sliiiiiiczna jest scenie! A Molson ma sié z kim bawic nareszcie ;ppp Quote
Soema Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Takiego cudaka to ja dawno nie widziałam. Łobuz straszny...:shake: Quote
elik Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Prześliczny dzieciak, a i ta druga malizna też śliczna :) Quote
lika1771 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Cioteczko daj Ja na jamniki w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-całej-Polski-!!!!!! Quote
Soema Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Pomóżcie mi znaleźć jej DT albo DS.. bardzo proszę. JA nie dam rady sama z dwoma psami w tak małym pokoju, poza tym ją rozpiera energia i męczy Molly za tą słabszą łapkę, gryzą się, Molly się stresuje cały czas.. Musiałam ją zabrać, bo zostawić ją to wydać wyrok...:shake: ale długo u mnie być nie może.:( Quote
grzenka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ludzka podłość nie zna granic, a maluszek boooski, do zakochania:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_IWPSfgJ1xzk/TVFdxDm42CI/AAAAAAAAFfk/9m7zGc5_zlU/P1000616.JPG Mała wygląda trochę jak wyżełek, może dajcie znać dziewczynom od wyżełków, może mają jakiś wolny dt Quote
Evelka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Śliczna jest:loveu: Ja niestety kompletnie nie mam jak pomóc... Zwłaszcza, że zaraz wyjeżdżam na praktyki. Ale mam nadzieję, że coś się znajdzie! Musi! A taka pięknota i tak powinna szybko znaleźć wspaniały DS, więc Dt zgłaszajcie się;) Quote
Monika_tbg Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 zapisuję sobie.. cudo, ja nie wiem po prostu co te podłe ludziska mają z tym przerzucaniem do Was tych psiaków.. Quote
weszka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jestem ale DT niestety nijak być nie mogę :( Wstawiłam na fb. Quote
Soema Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Może zrobić jej wydarzenie.. sama nie wiem. Łobuz z niej bardzo.Kochana jest. Taki młokos nieokrzesany :) teraz poszła spać do kontenerka, bo Molly łóżka pilnuje.. ehhh.. Quote
Saththa Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 weszka napisał(a):Jestem ale DT niestety nijak być nie mogę :( Wstawiłam na fb. A ja po tym fb dotarłam tutaj. Alez śliczności! Udostepniłan na fb a nóż widelec... Quote
Isadora7 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Soema i nic nie mówisz że masz takie cacko? Wyżłojamnik idealny pies dla tanitki. Ma dwa w jednym. Dobra jak nie padnę to zaraz jej zrobie newsa na SOS DLA JAMNIKÓW Quote
Isadora7 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Mała ma wątek na stronie SOS DLA JAMNIKÓW: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/123 i jest news na stronie głównej: http://jamniki.eadopcje.org/ Na Jamnikach w Potrzebie tez umieściłam :cool1: Quote
puniaiwika Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Cudna sunia oby szybko dom znalazła. Quote
malagos Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wyzłojamnik :evil_lol: a to się tanitka ucieszy :cool3: Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Isadora7 napisał(a):Soema i nic nie mówisz że masz takie cacko? Wyżłojamnik idealny pies dla tanitki. Ma dwa w jednym. Dobra jak nie padnę to zaraz jej zrobie newsa na SOS DLA JAMNIKÓW Wczoraj był tak szalony dzień... przepraszam. A Figiel wczoraj pojechał do DS. Napiszę na gg... jak ogarnę te wariatki. Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Dziewczyny pomóżcie....:( ja jej nie mogę mieć, raz ze względu na Molly, bo się boję. A dwa, że współlokatorzy się złoszczą, bo one się bardzo drą. Nie mam pomysłu, a schron to ostateczność. Tu nie ma parwo.. a że ona taki cudak.. Quote
grzenka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Zrobię alegratkę i cafeanimal-jaki kontakt w ogłoszeniach? Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 grzenka napisał(a):Zrobię alegratkę i cafeanimal-jaki kontakt w ogłoszeniach? 660 78 13 87 dziękuję Quote
Recommended Posts