Jump to content
Dogomania

CUD na dogo!! LILU czrn-bł jamnik 2mce - znalazła super DS! :)

Recommended Posts

Posted

W sandomierskim przytulisku szaleje parwo.. niedawno walkę z chorobą psów niechcianych przegrało 5 maluchów. Nie przyjmujemy nowych psów, jesteśmy na etapie odkażania pomieszczeń...

Niestety na debilizm ludzki nie zna granic... pierw wczoraj przywiązano nam do furtki starego owczarka szkockiego, a wieczorem.... ktoś przerzucił przez siatkę 2miesięczne szczenie. Wydał na nią tym samym wyrok śmierci w zawieszeniu :( :(

udało się znaleźć awaryjny DT na noc.. dziś mała przyjechała do mnie do Krakowa, ale nie może u mnie zostać, mam pooperacyjną Molly i mała może jej krzywdę zrobić.

Pilnie szukam DT/DS dla tego cuda!

Czarno-biały jamnior - hit na dogo ;)

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomóżcie mi znaleźć jej DT albo DS.. bardzo proszę. JA nie dam rady sama z dwoma psami w tak małym pokoju, poza tym ją rozpiera energia i męczy Molly za tą słabszą łapkę, gryzą się, Molly się stresuje cały czas.. Musiałam ją zabrać, bo zostawić ją to wydać wyrok...:shake: ale długo u mnie być nie może.:(

Posted

Śliczna jest:loveu:
Ja niestety kompletnie nie mam jak pomóc... Zwłaszcza, że zaraz wyjeżdżam na praktyki. Ale mam nadzieję, że coś się znajdzie! Musi! A taka pięknota i tak powinna szybko znaleźć wspaniały DS, więc Dt zgłaszajcie się;)

Posted

Może zrobić jej wydarzenie.. sama nie wiem. Łobuz z niej bardzo.Kochana jest. Taki młokos nieokrzesany :)
teraz poszła spać do kontenerka, bo Molly łóżka pilnuje.. ehhh..

Posted

Isadora7 napisał(a):
Soema i nic nie mówisz że masz takie cacko? Wyżłojamnik idealny pies dla tanitki. Ma dwa w jednym. Dobra jak nie padnę to zaraz jej zrobie newsa na SOS DLA JAMNIKÓW

Wczoraj był tak szalony dzień... przepraszam. A Figiel wczoraj pojechał do DS. Napiszę na gg... jak ogarnę te wariatki.

Posted

Dziewczyny pomóżcie....:(
ja jej nie mogę mieć, raz ze względu na Molly, bo się boję. A dwa, że współlokatorzy się złoszczą, bo one się bardzo drą.
Nie mam pomysłu, a schron to ostateczność. Tu nie ma parwo.. a że ona taki cudak..