grzenka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Zrobione: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/11266329_lilu_2_m_czny_czarno_bialy_mix_jamnik.html http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/LILU,32688 Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Cisza.... dziewczyny padły, wywściekały się, wydarły.. najadły, pomemlały gryzaki i cisza... Obdzwoniłam pół Krakowa i nadal nie mam dla małej DT :( nie mam pomysłu....:( :( Mój Ex wczoraj powiedział, że Lilu jest ładniejsza od Molly :crazyeye: gamoń :diabloti: na łóżku też trwała walka :p i Molly :) Quote
werenn Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 strasznie mi się ta mała podoba - jest przecudowna Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 werenn napisał(a):strasznie mi się ta mała podoba - jest przecudowna Gdzie mam dowieźć?:) Szalały dzisiaj tak z Mollką, że zupełnie zapomniała moja o tej chorej łapce, stawała, skakała, podpierała się. Ale w końcu łapkę zmęczyła i znów podkuliła, to Lilu ją tak przewróciła, że był pisk i lament i mój stan przed zawałowy :mdleje: Bardzo nie chcę jej odwozić do schroniska.. ale ja w Krakowie mam pokój 3,5m na 4m.. nikt mi nie pomoże na spacerach, czy żeby z nimi zostać. Współlokatorzy krzywo patrzą, bo drugi pies i drugi, który drze się głośniej od pierwszego ;) gdyby nie umowa na mnie wynajmu to bym już chyba dawno poleciała :shake: Quote
werenn Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 sąsiadkę też mam ciętą, ale ostatnio woziliśmy ją na i z pogrzebu, więc trochę zmiękła :-D a dowieźć możnaby ale pod paroma warunkami, z których najważniejszy to nieobecność mojego męża na szczeniaka się przenigdy nie zgodzi, ale jak już będzie w chacie, to go nie wyrzuci, bo mu serce zmięknie ;-) Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 werenn napisał(a):sąsiadkę też mam ciętą, ale ostatnio woziliśmy ją na i z pogrzebu, więc trochę zmiękła :-D a dowieźć możnaby ale pod paroma warunkami, z których najważniejszy to nieobecność mojego męża na szczeniaka się przenigdy nie zgodzi, ale jak już będzie w chacie, to go nie wyrzuci, bo mu serce zmięknie ;-) Hmmm.. to ja go wywabię i Ci ją podrzucę ;) właśnie rozszarpują misia. Ratunku :splat: ehh pomóżcie coś dla niej znaleźć, przecież mi serce pęknie... Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Ja się cały czas zastanawiam co za cudak z niej wyrośnie, bo że jakiś kosmiczny to nie ulega wątpliwości ;) Quote
werenn Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 może i cudak, może kosmiczny ale na pewno śliczny!!! Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Ciekawe ile on tak jeszcze mogą.... wszystko co na podłodze to do ich zabawy, szarpania, gryzienia.. Quote
weszka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ale masz sajgon! Fajnie by było gdyby nie te wszystkie "ale" i "przeciw". Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 No,jestem i ja. Jejku to rzeczywiscie pilne. A nie mozesz Soema pogadac z Asior, bo tam gdzieś w Krakowie jakis hotelik do którego pojechały psiaki od nas. Chodzi o to zeby ja gdzies na troche upchnąć i zrobić masową akcje reklamowa cudacka, moze domek sie nawinie? Ja jak pisałam w weekend moge jej zrobic pakiecik. A Molly niezłe miny strzela,hihi :evil_lol: Potworek jeden... A ex by jej nie przetrzymał, skoro mu sie tak podoba...:cool3: Quote
werenn Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 proszę mi tu nie podpuszczac :-D, bo ja już kombinuję co i jak Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 werenn napisał(a):proszę mi tu nie podpuszczac :-D, bo ja już kombinuję co i jak KOMBINUJ! :) proszę. Asiorek powiadomiona... wszędzie full, pół Krakowa też wie, że jest taki stwór.;) Nie no fajnie tu nam i wesoło i chyba zaniecham sprzątania, bo to bez sensu w tym momencie:roll: Padły dziewczyny na łóżku, Lilu chciała się przytulić do Molly, ale zaczęła niefortunnie, bo od ugryzienia jej w łapę :eviltong: a potem położyła na niej łebek i to już było za wiele. Foch z przytupem i melodyjką i Molly śpi zwisając na końcu łóżka :) mała się tuli obok. Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Werenn, kombinuj, bo Molly szkoda,Soema to dałaby radę...:evil_lol: Ale biedna Molly z tą lapinka musi uważać...:roll: Podpuszczamy...:loveu: A nie możesz im Soema teraz cyknac fotki? Boisz sie,ze się obudza i znowu bedzie faaajnie...:lol: :evil_lol: :lol: ? Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 savahna napisał(a):Werenn, kombinuj, bo Molly szkoda,Soema to dałaby radę...:evil_lol: Ale biedna Molly z tą lapinka musi uważać...:roll: Podpuszczamy...:loveu: A nie możesz im Soema teraz cyknac fotki? Boisz sie,ze się obudza i znowu bedzie faaajnie...:lol: :evil_lol: :lol: ? Ciiiiiiiii... bo je obudzisz:roll: chciałam zrobić im fotę, jak spały obok siebie, ale jak się ruszyłam to było pozamiatane.:mad: nich śpią, a ja cicho oddycham :eviltong: Molly już tak nie warczy, zaczepia ją, wyciągają sobie z pyska gryzaki, i podtykają pod nos sobie żeby się przeciągać :) na spacerach wyglądam jak wariatka, no ale lotto mi to, już tu kiedyś miałam dwa razy po 3 szczeniory :stupid: kto ma wolne miejsce u siebie... buuu... Quote
tanitka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 w istocie wyżeł z jamnikiem w jednym ciałku, ale nie mam jak pomóc w kwestii przechowania w tej chwili :( Quote
savahna Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Kiedyś szłam ze swoim psiakiem a na rekach trzymałam zabranego ze schronu szczeniaczka (pojechał do mojej rodziny), minęło mnie dwóch gości i zaczęli sie smiac, dwa psiaki to musi być jakas oszolomka, pewnie sobie pomysleli..No coz, chory kraj,chorzy ludzie...:evil_lol: A u nas Ewelinka opowiadała mi,ze zdażało jej sie chadzac po kielcach z piecioma psiakami na raz.:lol: Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Budzę zaraz szarańcze i idziemy do Perrosa http://www.facebook.com/#!/pages/perrospl/120977957944752 znów będą rozrabiać w sklepie ukradną po uchu i będzie pełnia szczęścia :) wczoraj miały po wędzonym uchu i prasowane kości..... miały. Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Lilu musi znaleźć nowe DT. Miałam niemiłą rozmowę z sąsiadką, a potem współlokatorką :shake: pomóżcie. W Sandomierzu by nie przeżyła :( w krakowskim.... nie wiem:placz::placz: Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 ehhhh... może ktoś pomóc w ogłoszeniach? Quote
emilia2280 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='Soema'] Tu Molson chyba w powietrzu mial juz kuper! ;ppp [quote name='Soema']Padły dziewczyny na łóżku, Lilu chciała się przytulić do Molly, ale zaczęła niefortunnie, bo od ugryzienia jej w łapę :eviltong: a potem położyła na niej łebek i to już było za wiele. Foch z przytupem i melodyjką i Molly śpi zwisając na końcu łóżka :) mała się tuli obok. Molly cwiczy taniec ludowy hehe- foch z przytupem i spieeeew. [quote name='Soema']ehhhh... może ktoś pomóc w ogłoszeniach? Mam wykupic zestaw 30? Jest bazarek ogloszeniowy akurat. Quote
Soema Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Kotek spytaj ile się czeka na ogłoszenia. Bo jak długo, to nie ma sensu. Może w nocy znajdę chwilę, chociaż kilka zrobić :( Quote
Recommended Posts