Jump to content
Dogomania

CUD na dogo!! LILU czrn-bł jamnik 2mce - znalazła super DS! :)

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza.... dziewczyny padły, wywściekały się, wydarły.. najadły, pomemlały gryzaki i cisza...
Obdzwoniłam pół Krakowa i nadal nie mam dla małej DT :(
nie mam pomysłu....:( :(

Mój Ex wczoraj powiedział, że Lilu jest ładniejsza od Molly :crazyeye: gamoń :diabloti:

na łóżku też trwała walka :p

i Molly :)

Posted

werenn napisał(a):
strasznie mi się ta mała podoba - jest przecudowna

Gdzie mam dowieźć?:)
Szalały dzisiaj tak z Mollką, że zupełnie zapomniała moja o tej chorej łapce, stawała, skakała, podpierała się. Ale w końcu łapkę zmęczyła i znów podkuliła, to Lilu ją tak przewróciła, że był pisk i lament i mój stan przed zawałowy :mdleje:
Bardzo nie chcę jej odwozić do schroniska.. ale ja w Krakowie mam pokój 3,5m na 4m.. nikt mi nie pomoże na spacerach, czy żeby z nimi zostać. Współlokatorzy krzywo patrzą, bo drugi pies i drugi, który drze się głośniej od pierwszego ;) gdyby nie umowa na mnie wynajmu to bym już chyba dawno poleciała :shake:

Posted

sąsiadkę też mam ciętą, ale ostatnio woziliśmy ją na i z pogrzebu, więc trochę zmiękła :-D
a dowieźć możnaby ale pod paroma warunkami, z których najważniejszy to nieobecność mojego męża
na szczeniaka się przenigdy nie zgodzi, ale jak już będzie w chacie, to go nie wyrzuci, bo mu serce zmięknie ;-)

Posted

werenn napisał(a):
sąsiadkę też mam ciętą, ale ostatnio woziliśmy ją na i z pogrzebu, więc trochę zmiękła :-D
a dowieźć możnaby ale pod paroma warunkami, z których najważniejszy to nieobecność mojego męża
na szczeniaka się przenigdy nie zgodzi, ale jak już będzie w chacie, to go nie wyrzuci, bo mu serce zmięknie ;-)

Hmmm.. to ja go wywabię i Ci ją podrzucę ;)
właśnie rozszarpują misia. Ratunku :splat:
ehh pomóżcie coś dla niej znaleźć, przecież mi serce pęknie...

Posted

No,jestem i ja. Jejku to rzeczywiscie pilne. A nie mozesz Soema pogadac z Asior, bo tam gdzieś w Krakowie jakis hotelik do którego pojechały psiaki od nas. Chodzi o to zeby ja gdzies na troche upchnąć i zrobić masową akcje reklamowa cudacka, moze domek sie nawinie? Ja jak pisałam w weekend moge jej zrobic pakiecik. A Molly niezłe miny strzela,hihi :evil_lol: Potworek jeden...
A ex by jej nie przetrzymał, skoro mu sie tak podoba...:cool3:

Posted

werenn napisał(a):
proszę mi tu nie podpuszczac :-D, bo ja już kombinuję co i jak

KOMBINUJ! :) proszę.

Asiorek powiadomiona... wszędzie full, pół Krakowa też wie, że jest taki stwór.;)
Nie no fajnie tu nam i wesoło i chyba zaniecham sprzątania, bo to bez sensu w tym momencie:roll:

Padły dziewczyny na łóżku, Lilu chciała się przytulić do Molly, ale zaczęła niefortunnie, bo od ugryzienia jej w łapę :eviltong: a potem położyła na niej łebek i to już było za wiele. Foch z przytupem i melodyjką i Molly śpi zwisając na końcu łóżka :) mała się tuli obok.

Posted

Werenn, kombinuj, bo Molly szkoda,Soema to dałaby radę...:evil_lol: Ale biedna Molly z tą lapinka musi uważać...:roll: Podpuszczamy...:loveu:
A nie możesz im Soema teraz cyknac fotki? Boisz sie,ze się obudza i znowu bedzie faaajnie...:lol: :evil_lol: :lol: ?

Posted

savahna napisał(a):
Werenn, kombinuj, bo Molly szkoda,Soema to dałaby radę...:evil_lol: Ale biedna Molly z tą lapinka musi uważać...:roll: Podpuszczamy...:loveu:
A nie możesz im Soema teraz cyknac fotki? Boisz sie,ze się obudza i znowu bedzie faaajnie...:lol: :evil_lol: :lol: ?

Ciiiiiiiii... bo je obudzisz:roll:

chciałam zrobić im fotę, jak spały obok siebie, ale jak się ruszyłam to było pozamiatane.:mad:
nich śpią, a ja cicho oddycham :eviltong:
Molly już tak nie warczy, zaczepia ją, wyciągają sobie z pyska gryzaki, i podtykają pod nos sobie żeby się przeciągać :) na spacerach wyglądam jak wariatka, no ale lotto mi to, już tu kiedyś miałam dwa razy po 3 szczeniory :stupid:

kto ma wolne miejsce u siebie... buuu...

Posted

Kiedyś szłam ze swoim psiakiem a na rekach trzymałam zabranego ze schronu szczeniaczka (pojechał do mojej rodziny), minęło mnie dwóch gości i zaczęli sie smiac, dwa psiaki to musi być jakas oszolomka, pewnie sobie pomysleli..No coz, chory kraj,chorzy ludzie...:evil_lol: A u nas Ewelinka opowiadała mi,ze zdażało jej sie chadzac po kielcach z piecioma psiakami na raz.:lol:

Posted

Lilu musi znaleźć nowe DT. Miałam niemiłą rozmowę z sąsiadką, a potem współlokatorką :shake:
pomóżcie. W Sandomierzu by nie przeżyła :( w krakowskim.... nie wiem:placz::placz:

Posted

[quote name='Soema']

Tu Molson chyba w powietrzu mial juz kuper! ;ppp

[quote name='Soema']Padły dziewczyny na łóżku, Lilu chciała się przytulić do Molly, ale zaczęła niefortunnie, bo od ugryzienia jej w łapę :eviltong: a potem położyła na niej łebek i to już było za wiele. Foch z przytupem i melodyjką i Molly śpi zwisając na końcu łóżka :) mała się tuli obok.

Molly cwiczy taniec ludowy hehe- foch z przytupem i spieeeew.

[quote name='Soema']ehhhh... może ktoś pomóc w ogłoszeniach?

Mam wykupic zestaw 30? Jest bazarek ogloszeniowy akurat.