dog193 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Podejrzewam, że pościel tam będzie ;) A pichcić sobie możesz, od razu porcje dla 7 osób :diabloti: Quote
anka11 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ale 4zl to interegio a ja mowie o tlk - one maja inne wejscie o wiele gorsze, do nich z bagazem trudno wejsc, a co dopiero z psem. do tego pierwszego wena spokojnie weszla wlasnie :) a nam nie pasuje ir jesli chodzi o godzine. moi rodzice wymyslili, ze postawia deske dla ulatwienia, ale nie wiem czy to jest realne :p Quote
Talia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ja z Izą (Lived) będziemy zapewne najwcześniej. O 5.55 na dworcu w Nowym Targu. Więc pewnie ok 7 będziemy na miejscu. Możemy już wtedy odebrać klucze? W razie czego mój kom: 794 572 361 btw jaki jest adres tego ośrodka?:D Quote
Bewarka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Haha jasne, dla całego zlotu od razu :D ktoś wypije za dużo a rano będzie zwalał winę na moje wspaniałości :eviltong: Na serio to nie będzie nic ciekawego, ale po prostu zupki z torebki to bardziej na przekąskę się nadają...:P Quote
C&B Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ja się dziś dowiedziałam, ze jadę ciężarówką :-o Możliwe, że w okolicach Dębna będę już jutro, prześpię się w ciężarówce, i w poniedziałek przybędę, więc też mogę być głupio wczesną porą... :evil_lol: Quote
Talia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 C&B napisał(a):Ja się dziś dowiedziałam, ze jadę ciężarówką :-o Możliwe, że w okolicach Dębna będę już jutro, prześpię się w ciężarówce, i w poniedziałek przybędę, więc też mogę być głupio wczesną porą... :evil_lol: To masz mój tel - 794 572 361 jak co się zgadamy :) Quote
C&B Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Talia napisał(a):To masz mój tel - 794 572 361 jak co się zgadamy :) Dzięki ;) Jak was nie będę mogła znaleźć to zadzwonię ;) Quote
Talia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ok :) wexcie dziewczynki linki i klamerki do suszenia - mam nadzieje, że w zalewie można się kąpać? :) Quote
Talia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dog193 napisał(a):Ulv z tego co wiem też będzie wcześnie :) Ma ktoś nr do ulv? Quote
dog193 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ja mam ;) Ale Ulv zazwyczaj w nocy wchodzi na dogo, więc może sama wpadnie na watek i poda :) A jak nie, to jutro ci podam na priv albo gg ;) Taaaaalia, przypominam o moich rzeczach, które kiedyś kupiłam :D Quote
polciuaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 natalek napisał(a):hahah, na razie Iśka już została wrobiona w p. Rosowską ze się tak zapytam, skąd takie nazwisko? :D C&B napisał(a):To chyba tylko moi tacy nieprzejęci, jeszcze się cieszą, że jadę - 6 dni spokoju będzie moja mama to już jutro mnie chciała wysyłać. :evil_lol: i też się cieszy, że będzie miała tyyyle spokoju. ;d anka11 napisał(a):moi też podobnie i chyba bardziej sie martwią o psa niż o mnie.... u mnie to samo, mama do mnie żebym sobie na droge przygotowała porządne woreczki jakby mi pies zaczął rzygać. :evil_lol: anka11 napisał(a):poza tym zeby psa przewozic w pkp trza byc pelnoletnim i takie tam. poważnie? teraz to mnie zagięłaś dog193 napisał(a): Hmm, moi rodzice nie mają złudzeń, jak takie zloty wyglądają :diabloti: moi tak samo, mama ma nadzieje, że jak wezmę psa to się trochę ogarnę. :evil_lol: dog193 napisał(a):Iśka, zapomnij, że weźmiesz tego mordercę do naszego domku, nie pozwalam :diabloti: nie wiem jak tak możesz mówić, Piki jest taka kochana. ;d Avaloth napisał(a):Kochani, dzwoniłam przed chwilą potwierdzić wpłatę kasy do ośrodka. I się dowiedziałam że jeśli chodzi o miejsca do spania to na dole są dwa łóżka rozkładana, dwuosobowe, a na górze 3 lub 4 materace. Więc w domkach 1 i 2, jeśli nikt nie chce spać na podwójnych to przydałoby się po jednym materacu na domek wziąć. Albo zawsze tam możemy poprosić, to jak już wolicie. Ja tam mogę z kimś spać, byle mnie z łóżka nie zrzucał :D ej to ja zajmuje podwójne łóżko, Dulux się bardzo rozpycha. :evil_lol: dog193 napisał(a): Koszulki, bluzy, spodnie - ogólnie ciuchy, Bielizna, Piżama, Strój kąpielowy (w razie czego), Buty, półbuty, klapki, sandały - co kto preferuje, Przybory do mycia, Ręczniki, Szczotki do włosów, grzebienie, gumki, spinki - co tam potrzebujecie, Podpaski/tampony - przezorny zawsze ubezpieczony :cool3: Kubek, może jakieś sztućce - nie wiem jak tam jest z naczyniami, ale kubek warto mieć swój :D I łyżeczkę :D Coś na komary, żeby nas nie zjadły :D Jakiś filtr przeciwsłoneczny może się przydać, Czapeczki/kapelusiki/chusty :diabloti: - jeśli ktoś preferuje :D Otwieracze do konserw czy tam piwa - sami zdecydujcie, które są bardziej potrzebne :evil_lol: Plastry, tabletki, woda utleniona (w razie czego), Penseta - do wyciągania ewentualnych kleszczy, Aparat (+ładowarka/zapasowe baterie), Dokumenty, telefon, ładowarkę do telefonu :cool3: Jedzenie i picie, chyba że ktoś zaopatruje się na miejscu, Płyn do mycia naczyń + gąbka, Papier toaletowy, chusteczki, Pieniądze :razz: Dla tych, co biorą psy: Jedzenie dla psa, Smycze i obroże/szelki - przynajmniej jedna para dodatkowo w zapasie, Miski, Książeczka zdrowia z ważnymi szczepieniami, Kaganiec, Woreczki na koopy, Ewentualnie klatka, posłanie, czy tam jakiś koc, Coś przeciw kleszczom (jakieś obroże, spraye - chyba że ktoś używa takich, co się raz na jakiś czas psika). To chyba wszystko. Pisać, jeśli o czymś zapomniałam :D ja bym jeszcze napisała suszarkę do włosów, dla mnie to jest rzecz praktycznie niezbędna do życia. :razz: Avaloth napisał(a):Przywieźcie a potem dajcie Ewci, ona jest mistrzem w zbieraniu kup :diabloti: hahahaha, ja od razu widziałam minę Ewy jak Kra jej strzeliła kopę pod jej nogi w domku, Ewka dostała woreczek i bidulka nie wiedziała jak się za to zabrać. :razz: dog193 napisał(a): Ja jak siebie znam, to zacznę się pakować w niedzielę wieczorem/w nocy :evil_lol: ja tak samo, a jak czytam, że ktoś tam się dzisiaj pakował albo co gorsza wczoraj to jestem pełna podziwu:lol: Ola164 napisał(a):Jak będziesz pichcić dla calego domku to jestem za :diabloti: nie dla całego domku, dla całego zlotu. :evil_lol: jak u nas Baśka pichciła to nagle wszyscy do nas się zlecieli na obiadki. :razz: C&B napisał(a):Ja się dziś dowiedziałam, ze jadę ciężarówką :-o ej ale czad! też bym chciała ciężarówką jechać. :evil_lol: w ogóle nie dochodzi do mnie, że to już tak blisko. :D znając życie zapomne ręcznika lub szczoteczki do zębów - to taki mój standard :evil_lol: Quote
Bewarka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ejejej ja nie jestem Basia i ja nie umiem gotować, ludu, nie nakręcajcie sie tak :D dla siebie chciałam coś zrobić na ciepło, żeby nie jeść samych waflów xD Śnił mi się zlot i to było okropne :nerwy: i ja nie piję! Quote
dog193 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dogomanka_ napisał(a): ej to ja zajmuje podwójne łóżko, Dulux się bardzo rozpycha. :evil_lol: Spadówa, inwalidzi mają pierwszeństwo, a ja śpię ze ślepaczkiem :diabloti: A z tobą na jednym piętrze nie będę spać, bo mi bębenki w uszach popękają :diabloti: dogomanka_ napisał(a):ja bym jeszcze napisała suszarkę do włosów, dla mnie to jest rzecz praktycznie niezbędna do życia. :razz: Dopisuję :D dogomanka_ napisał(a):hahahaha, ja od razu widziałam minę Ewy jak Kra jej strzeliła kopę pod jej nogi w domku, Ewka dostała woreczek i bidulka nie wiedziała jak się za to zabrać. :razz: Zaznaczam, że musiałam (musiałam? wolne żarty! to była moja dobra wola :D) posprzątać po nie moim psie w nie moim domku :diabloti: Quote
Talia Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ja tam mam zamiar sobie gotować - jak rok temu! Nie będę żarła chińskich zupek ;p Quote
dog193 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 EDIT: Wróć, myślałam, że to już będzie nowa strona :diabloti: Talia, a korkociąg po co? :evil_lol: Quote
polciuaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ewka, nie moje wina, że Kra Ci się ekhmm pod nogi. :evil_lol: zostałaś wybrana. :razz: swoją drogą nie masz wyboru, ja na piętrze raczej nie będę spała, chyba, że schody będą inne niż w Sulistrowicach. :razz: poza tym z tego co zrozumiałam na dole są dwa łóżka podwójne więc jakoś się zmieścimy. :evil_lol: ej powiedzcie mi jak z tym pkp, serio na przewóz psa musze mieć ukończone 18 lat? ;o Quote
C&B Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Talia napisał(a):Ja tam mam zamiar sobie gotować - jak rok temu! Nie będę żarła chińskich zupek ;p Jak miło, że jesteśmy razem w domku :loveu::diabloti: Ale chińskie zupki są ok :evil_lol: co wy chcecie :lol: ej ale czad! też bym chciała ciężarówką jechać. Dodajmy, że nie starczy dla mnie miejsc siedzących, więc będę jechała na mega mieciutkim łóżku na górze :diabloti: Quote
dog193 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Talia napisał(a):+ tabletki na kaca :) Tabletki pisałam ogólnie ;) Quote
polciuaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 C&B napisał(a): Ale chińskie zupki są ok :evil_lol: co wy chcecie :lol: Dodajmy, że nie starczy dla mnie miejsc siedzących, więc będę jechała na mega mieciutkim łóżku na górze :diabloti: kooooocham zupki chinskie. :loveu: nie no nie denerwuj mnie, zahacz o Olkusz i zgarnij mnie po drodze na to mięciutkie łóżeczko. :evil_lol: Quote
dog193 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Powie mi ktoś, od którego postu będzie nowa strona, bo chciałabym się wbić z listą do pierwszego postu :diabloti: Quote
C&B Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 było mówić wcześniej, teraz mogą jechać ciężarówką te osoby, co dziś 4 godziny ją czyściły :diabloti: Ręce jeszcze mnie bolą :evil_lol: edit : teraz będzie nowa, post 1101 :D Quote
polciuaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 to wszystko chyba zależy od monitora, albo po 10 postów na strone jest, sama nie wiem. :lol: C&B sugewrujesz, że najpierw musiałabym jechać do Ciebie ją czyścić? czy byście wbili do mnie z jakimś brydnym fragmentem i wtedy musiałabym to robić? :razz: Quote
Recommended Posts