Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Wróciłam :multi:
Co prawda już około 10 ale jeszcze musiałam odprawić Jokera na nastepny wyjazd :diabloti:
Zlot skromnie mówiąc i nie to żeby ci nie byli zazdrościli ( bo na prawdę jest czego ;p)
świetny, gdyby nie ułożenie naszych domków i lekkich psich sprzaczekl ( normalka przy takim natłoku psiaków) idealny :razz:
Zdjęc mam i to wcale nie mało, ja sama mam około 1500 zdjęć.
Co do kolejnego zlotu znalazł się i organizator i miejsce bezkonkurencyjnie tez ustalone a i nawet termin się wydłuża, w każdym bądź razie nei bedzie nim Dębno :lol:
taaa, Sharki-Ecie Pecie kocha wszystko i wszystkich. :evil_lol:

Super socjalizacja dla Jokera, tereny coś pięknego, stwierdzam że ja with my dog jesteśmy zadowoleni :loveu:
taaa, Sharki-Ecie Pecie kocha wszystko i wszystkich. :evil_lol:
tereny super. :loveu: poza tym Głąbik zachowywał się prawie idealnie więc my również strasznie zadowoleni. :)

[quote name='Bewarka']Ja też już jestem w Krk, było super :) lepiej niż w tamtym roku. Ale strasznie krótko, nie było nawet zlotowych spacerów za dużo...Baterie zawiodły i pustki na nim, jakiś filmik nudny i kiepskie fotki ^^
Pani Organizator nie potrafiła ogarnąć ludzi na spacer. :evil_lol:

Ja w domu jestem od 16 około (przeszkadza mi ten brak burżuazji :< ) tylko czekając na kompa zasnełam i wstałam przed chwilą. Na prawde zlot był mega, a nasz domek to już w ogóle burżuazja podchodząca w niektórych momentach pod rozpustę. :diabloti:
PÓJDĘ BOSO! hahahaha. :D

Culineo z Anką są przed Wrocławiem więc niedługo i Anka na watek zawita. ;D

Ps. Anita: `a ja myślałam, że one są rozsuwane` hahahahah

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Sharki-Ecie Pecie

Sharki-Upcy Dupcy :diabloti:

Małych psich sprzeczek? :D Fuks i Maks z zeszłego roku wymiękają przy tym, co się działo teraz :D Biedny Dolc.

No, to dobijamy do ognika :diabloti:

PS. Domek nr 16 wymiatał :loveu:

Posted

dog193 napisał(a):
Sharki-Upcy Dupcy :diabloti:

Małych psich sprzeczek? :D Fuks i Maks z zeszłego roku wymiękają przy tym, co się działo teraz :D Biedny Dolc.

No, to dobijamy do ognika :diabloti:

PS. Domek nr 16 wymiatał :loveu:

hahaha Ewka, dawaj na PWP i hopaj wszystko co popadnie. :evil_lol:

anka11 napisał(a):
chyba zgine! nie mogę się ogarnąć ze sobą[DZIWNE hahaha] i już mi się tęskni :<

nie no, to jest rzeczywiście baaardzo dziwne. :evil_lol: ja nie moge się przyzwyczaic do braku burżuazji i wszechobecnej nudy. :<

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Anka to będzie dosyć zrozumiałe bo Ty dopiero w nocy jako tako ogarniałaś co się do Ciebie mówi. :evil_lol:

ona cokolwiek ogarniała? :roflt: jassneee
burżuazja !
AUTA BEZ VAT, BEZ VAT AUTA, VAT AUTA BEZZZ ! :D

nie no zlot był mega a moja kizia-mizia była idealnie grzeczna :diabloti:

Posted

Hymn a jakby inaczej ;d Tylko w domu już nie słucha się tak miło tego tak samo culineo nie smakuje tak dobrze ;)

Zdecydowanie za krótko, ja chcę już przyszły rok :)
Ruda moja owca odpoczywa nad wodą a pańcia do pracy musi.
Co do zdjęć to mimo ze obiecałam chyba ich nie będzie gdyż komputer zamulił i wlecze się jak nigdy :(

Posted

no ja sobie nawet tego nie moge posłuchać bo mi głośniki umarły. :<

Anita, Ty nie myśl o przyszłym roku tylko lepiej ogarniaj najazd na Olkusz. :evil_lol: mam Twoją chusteczkę. :razz: swoją drogą owcę sobie wypraszam, tylko mój pies może mieć miano owcy. :diabloti:

Posted

8 godzin podróży i jestem w domku :loveu: Wita was Czika&Bożydar :loveu::loveu:
Tak, domek 16 był najlepszy :loveu: 5 pań i jeden pan [Ewcia]:diabloti:
Ogólnie zlot bardzo fajny, tylko ośrodek dupny i zdecydowanie za krótko ;)
A teraz idę na wątek zdjęciowy się pośmiać i powspominać :loveu: Za rok jadę na pewno, bo już tęsknię :-(

Posted

dogomanka_ napisał(a):

`aaaaaaaaaaaaaaaaaa UFO!` hahaha

Tooo było dobre, ale nikt z was nie widział miny Klaudii jak mnie zobaczyła w tym oknie, to bezcenne wspomnienie :D

Klausia, taaa, wesoło mieliście na pewno, ale oszalałabym z wami przez tydzień :diabloti: Nasz domek był akuratny :D

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
najlepszy był domek 42 i chyba nikt nie zaprzeczy, że było w nim dość.. wesoło :diabloti:

42 hip hip hurra! :D u nas to i do walk psów dochodziło i do sikania pod siebie ze śmiechu więc..było miło. :evil_lol:

dog193 napisał(a):
Tooo było dobre, ale nikt z was nie widział miny Klaudii jak mnie zobaczyła w tym oknie, to bezcenne wspomnienie :D

Klausia, taaa, wesoło mieliście na pewno, ale oszalałabym z wami przez tydzień :diabloti: Nasz domek był akuratny :D

dobra, mi wystarczy, że dzięki Twojemu idealnemu wyczuciu czasu za jednym susem przeskoczyłam na odległość około 1,5m. :evil_lol:

Posted

Ja także bronię mienia nr 42 :razz: Grubo było i baardzo wesoło
szczególnie gdy nasz woźny czyli Łukasz naprawiał telewizor
lub zabijał muchy bez możliwości stanięcia na materacu :evil_lol::evil_lol:

Planowany morski zlot kierunek bobolin ;)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
albo Pola się zapomniała i napluła na dywan w domku :roflt:
ee tam nie było tak źle :D my jakoś wytrzymałyśmy :D

czemu mnie kompromitujesz? :mad: :evil_lol:

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ja także bronię mienia nr 42 :razz: Grubo było i baardzo wesoło
szczególnie gdy nasz woźny czyli Łukasz naprawiał telewizor
lub zabijał muchy bez możliwości stanięcia na materacu :evil_lol::evil_lol:

Planowany morski zlot kierunek bobolin ;)

-Łukasz, ale w sumie to nie musisz tego naprawiać bo chyba i tak nie bedziemy oglądać tv
a Łukasz się odwraca i wzrok `are you ****ing kidding me?!` hahahahah, bezcenny widok. :razz: