Noelle Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 mnie też się podobało, rzeczywiscie do d. bylo rozstawienie domkow, ale oprocz tego super. :) Quote
Avaloth Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/211307-quot-Nie-do%C5%9B%C4%87-%C5%BCe-zatruta-woda-to-jeszcz******-quot-czyli-bur%C5%BCuazyjny-zlot-zako%C5%84czony?p=17269048#post17269048 Macie ciotki. :loveu: Quote
Ola164 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ja wstawię zdjęcia po powrocie z następnego wyjazdu ;) Ale bylo genialnie :loveu: Burżuazja :loveu: Quote
polciuaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='Bartiśkowa_']Wróciłam :multi: Co prawda już około 10 ale jeszcze musiałam odprawić Jokera na nastepny wyjazd :diabloti: Zlot skromnie mówiąc i nie to żeby ci nie byli zazdrościli ( bo na prawdę jest czego ;p) świetny, gdyby nie ułożenie naszych domków i lekkich psich sprzaczekl ( normalka przy takim natłoku psiaków) idealny :razz: Zdjęc mam i to wcale nie mało, ja sama mam około 1500 zdjęć. Co do kolejnego zlotu znalazł się i organizator i miejsce bezkonkurencyjnie tez ustalone a i nawet termin się wydłuża, w każdym bądź razie nei bedzie nim Dębno :lol: taaa, Sharki-Ecie Pecie kocha wszystko i wszystkich. :evil_lol: Super socjalizacja dla Jokera, tereny coś pięknego, stwierdzam że ja with my dog jesteśmy zadowoleni :loveu: taaa, Sharki-Ecie Pecie kocha wszystko i wszystkich. :evil_lol: tereny super. :loveu: poza tym Głąbik zachowywał się prawie idealnie więc my również strasznie zadowoleni. :) [quote name='Bewarka']Ja też już jestem w Krk, było super :) lepiej niż w tamtym roku. Ale strasznie krótko, nie było nawet zlotowych spacerów za dużo...Baterie zawiodły i pustki na nim, jakiś filmik nudny i kiepskie fotki ^^ Pani Organizator nie potrafiła ogarnąć ludzi na spacer. :evil_lol: Ja w domu jestem od 16 około (przeszkadza mi ten brak burżuazji :< ) tylko czekając na kompa zasnełam i wstałam przed chwilą. Na prawde zlot był mega, a nasz domek to już w ogóle burżuazja podchodząca w niektórych momentach pod rozpustę. :diabloti: PÓJDĘ BOSO! hahahaha. :D Culineo z Anką są przed Wrocławiem więc niedługo i Anka na watek zawita. ;D Ps. Anita: `a ja myślałam, że one są rozsuwane` hahahahah Quote
dog193 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 dogomanka_ napisał(a):Sharki-Ecie Pecie Sharki-Upcy Dupcy :diabloti: Małych psich sprzeczek? :D Fuks i Maks z zeszłego roku wymiękają przy tym, co się działo teraz :D Biedny Dolc. No, to dobijamy do ognika :diabloti: PS. Domek nr 16 wymiatał :loveu: Quote
anka11 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 chyba zgine! nie mogę się ogarnąć ze sobą[DZIWNE hahaha] i już mi się tęskni :< Quote
dog193 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 No dokładnie, tak teraz łyso znowu w domu siedzieć ;) Spoko, za rok na dwa tygodnie jedziemy :D Quote
polciuaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 dog193 napisał(a):Sharki-Upcy Dupcy :diabloti: Małych psich sprzeczek? :D Fuks i Maks z zeszłego roku wymiękają przy tym, co się działo teraz :D Biedny Dolc. No, to dobijamy do ognika :diabloti: PS. Domek nr 16 wymiatał :loveu: hahaha Ewka, dawaj na PWP i hopaj wszystko co popadnie. :evil_lol: anka11 napisał(a):chyba zgine! nie mogę się ogarnąć ze sobą[DZIWNE hahaha] i już mi się tęskni :< nie no, to jest rzeczywiście baaardzo dziwne. :evil_lol: ja nie moge się przyzwyczaic do braku burżuazji i wszechobecnej nudy. :< Quote
Noelle Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 tez jestem za tym, zeby na 2 tyg. jechac :) bo bylo zdecydowanie za krotko! :D Quote
anka11 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 mi chyba będzie najbardziej brakować gadania w nocy i siedzenia na ławce przed domkiem :[ Quote
polciuaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Anka to będzie dosyć zrozumiałe bo Ty dopiero w nocy jako tako ogarniałaś co się do Ciebie mówi. :evil_lol: Quote
Culineo Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 dogomanka_ napisał(a):Anka to będzie dosyć zrozumiałe bo Ty dopiero w nocy jako tako ogarniałaś co się do Ciebie mówi. :evil_lol: ona cokolwiek ogarniała? :roflt: jassneee burżuazja ! AUTA BEZ VAT, BEZ VAT AUTA, VAT AUTA BEZZZ ! :D nie no zlot był mega a moja kizia-mizia była idealnie grzeczna :diabloti: Quote
anka11 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 mi tera ciągle po głowie chodzi pójdę boso :lol: Quote
polciuaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 AUTA BEZ VAT AUTA! to jest nasz hymn zlotowy + jeszcze pójdę boso. :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Hymn a jakby inaczej ;d Tylko w domu już nie słucha się tak miło tego tak samo culineo nie smakuje tak dobrze ;) Zdecydowanie za krótko, ja chcę już przyszły rok :) Ruda moja owca odpoczywa nad wodą a pańcia do pracy musi. Co do zdjęć to mimo ze obiecałam chyba ich nie będzie gdyż komputer zamulił i wlecze się jak nigdy :( Quote
polciuaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 no ja sobie nawet tego nie moge posłuchać bo mi głośniki umarły. :< Anita, Ty nie myśl o przyszłym roku tylko lepiej ogarniaj najazd na Olkusz. :evil_lol: mam Twoją chusteczkę. :razz: swoją drogą owcę sobie wypraszam, tylko mój pies może mieć miano owcy. :diabloti: Quote
C&B Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 8 godzin podróży i jestem w domku :loveu: Wita was Czika&Bożydar :loveu::loveu: Tak, domek 16 był najlepszy :loveu: 5 pań i jeden pan [Ewcia]:diabloti: Ogólnie zlot bardzo fajny, tylko ośrodek dupny i zdecydowanie za krótko ;) A teraz idę na wątek zdjęciowy się pośmiać i powspominać :loveu: Za rok jadę na pewno, bo już tęsknię :-( Quote
polciuaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 hahaha no z Ewy taki ładny Pan jest. :evil_lol: `aaaaaaaaaaaaaaaaaa UFO!` hahaha Quote
Culineo Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 najlepszy był domek 42 i chyba nikt nie zaprzeczy, że było w nim dość.. wesoło :diabloti: Quote
dog193 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 dogomanka_ napisał(a): `aaaaaaaaaaaaaaaaaa UFO!` hahaha Tooo było dobre, ale nikt z was nie widział miny Klaudii jak mnie zobaczyła w tym oknie, to bezcenne wspomnienie :D Klausia, taaa, wesoło mieliście na pewno, ale oszalałabym z wami przez tydzień :diabloti: Nasz domek był akuratny :D Quote
polciuaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 klaudusia0219 napisał(a):najlepszy był domek 42 i chyba nikt nie zaprzeczy, że było w nim dość.. wesoło :diabloti: 42 hip hip hurra! :D u nas to i do walk psów dochodziło i do sikania pod siebie ze śmiechu więc..było miło. :evil_lol: dog193 napisał(a):Tooo było dobre, ale nikt z was nie widział miny Klaudii jak mnie zobaczyła w tym oknie, to bezcenne wspomnienie :D Klausia, taaa, wesoło mieliście na pewno, ale oszalałabym z wami przez tydzień :diabloti: Nasz domek był akuratny :D dobra, mi wystarczy, że dzięki Twojemu idealnemu wyczuciu czasu za jednym susem przeskoczyłam na odległość około 1,5m. :evil_lol: Quote
Culineo Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 albo Pola się zapomniała i napluła na dywan w domku :roflt: ee tam nie było tak źle :D my jakoś wytrzymałyśmy :D Quote
Ppx Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 A jak były te domki rozstawione? :) Gdzie robicie za rok zlot? Quote
Bartiśkowa_ Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Ja także bronię mienia nr 42 :razz: Grubo było i baardzo wesoło szczególnie gdy nasz woźny czyli Łukasz naprawiał telewizor lub zabijał muchy bez możliwości stanięcia na materacu :evil_lol::evil_lol: Planowany morski zlot kierunek bobolin ;) Quote
polciuaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 klaudusia0219 napisał(a):albo Pola się zapomniała i napluła na dywan w domku :roflt: ee tam nie było tak źle :D my jakoś wytrzymałyśmy :D czemu mnie kompromitujesz? :mad: :evil_lol: Bartiśkowa_ napisał(a):Ja także bronię mienia nr 42 :razz: Grubo było i baardzo wesoło szczególnie gdy nasz woźny czyli Łukasz naprawiał telewizor lub zabijał muchy bez możliwości stanięcia na materacu :evil_lol::evil_lol: Planowany morski zlot kierunek bobolin ;) -Łukasz, ale w sumie to nie musisz tego naprawiać bo chyba i tak nie bedziemy oglądać tv a Łukasz się odwraca i wzrok `are you ****ing kidding me?!` hahahahah, bezcenny widok. :razz: Quote
Recommended Posts