Culineo Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 sorry, ale nie widzialam czy ktoś odp mi czy tam jest na czym gotować :D w sensie kuchenka czy coś :D Quote
dog193 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 klaudusia0219 napisał(a):sorry, ale nie widzialam czy ktoś odp mi czy tam jest na czym gotować :D w sensie kuchenka czy coś :D Na pewno jest, w takich domkach zawsze są kuchenki ;) Quote
polciuaa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Talia napisał(a):Nie mam niestety :( Mogłam szybciej pomyśleć :( Chociaz może wyjdzie nam to na dobre :P szkoda, chociaż.... w sumie możemy wziąć zwykłego chinczyka i grać na zbicia i osoba zbita pije kolejke. :evil_lol: klaudusia0219 napisał(a):sorry, ale nie widzialam czy ktoś odp mi czy tam jest na czym gotować :D w sensie kuchenka czy coś :D dobre pytanie, bo jakby była kuchenka to można wziąć jakiś garnek na makaron i rondelek na sos i chociażby takie pseudo spaghetti zrobić czy coś. :D Quote
Bewarka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 dogomanka_ napisał(a): nikt Cię do picia zmuszał nie będzie (chyba) :razz: a rano to pojęcie dosyć względne... u mnie przez ostatnie dni rano było o 13.00, ale w sumie na zlocie to się wcześniej wstawać będzie więc chodzi mi o rano po wstaniu z łóżka.:evil_lol:Haha a kiedyś było, że mnie opiją, bo rzekomo najnormalniej wychodziłam na fociach, więc w tym roku nie odpuszczą ^^ A to sie zastanowie :eviltong: C&B napisał(a):Myslałam, ze jak ci dziwni ludkowie, co sobie sami z siebie tak wychodzą w śmiechowych ubraniach i se latają po mieście :cool3: :niedowia: Talia napisał(a):He he :) Bawarka ale wiesz co robi ten kto nie pije? Ogarnia tych pijanych... a chyba nie ma nic gorszego. Ja dlatego wole pić i tego nie widzieć :) Pamiętam zeszłoroczne 'zwłoki' wiszące w oknie...Będę musiała się gdzieś zaszyć w kąciku. :D Ale nie przesadzajcie, nie będzie tak źle ;) (no nie!? :cool3:) Quote
C&B Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 No co Bewarka? Nigdy nie widziałaś u siebie oczorzutnie ubranych ludzi, co se biegają pod twoimi oknami rano, i z całej siły jaką mają w sobie drą się do siebie nawzajem? :razz: Kilka razy mnie tak obudzono, nie lubię ich :diabloti: Quote
Bewarka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 C&B napisał(a):No co Bewarka? Nigdy nie widziałaś u siebie oczorzutnie ubranych ludzi, co se biegają pod twoimi oknami rano, i z całej siły jaką mają w sobie drą się do siebie nawzajem? :razz: Kilka razy mnie tak obudzono, nie lubię ich :diabloti: Tyyyyy! To oni się zmówili!!! Zmówili sie łotry, nędzne gnidy psia krew...Ale nie, nie mam u siebie takich, a bo co? :D Spać ide ;P Quote
C&B Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 :diabloti: Ja chyba też, muszę rano wstać sobie jeszcze po zupki chińskie skoczyć i takie tam :eviltong: Quote
Talia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ejj garnki chyba też będą? Chyba nie trzeba nic takiego wozić :) Quote
Ola164 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ja już mam pakiet chińskich zupek ^^ Swoją drogą jechałam z psem pociągiem 3 razy (trasa: Katowice-Giżycko) i nikt się nie doczepił ze jestem niepełnoletnia. Jedynie o to ze pies bez kagańca, ale to jej założyłam, bo przecież mój amstaff odgryza rękę w całości i raz kazali mi przygotować potwierdzenie szczepienia na wścieklizne... Quote
anka11 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Mam nadzieje, ze nam tez pojdzie gladko hihi ;) jej, nie moge uwierzyc, ze to juz jutro! Quote
Tepes Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 dog193 napisał(a):My rok temu musieliśmy chować nasze rzeczy, ponieważ KTOŚ za dużo sobie popił i zaczął widzieć kratki na balkonie i w związku z tym, co miał owy KTOŚ pod ręką, wyrzucał przez balkon :diabloti: "Ale tam jest kratka i się to zatrzymuje" :evil_lol: hahaha nie to było świetne ale widzisz zdążyłach uratowac moje i Twoje ciuchy:evil_lol: Talia napisał(a):Rok temu alko chińczyk zbierał ofiary... Wychodzę rano przed domek a tam zwłoki w oknie dyndają. Musiało duszno być, bo żadnych produktów ubocznych nie znalazłam... chyba że psy zjadły :lol: to godosz ze alkochińczyk?:diabloti: no i coś miłego mie spotkało po wczorajszym dniu o ja to juz jutro:loveu: Quote
C&B Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 A ja już za godzinę wyjeżdżam :icon_roc: Więc jednak będę wcześnie rano jutro. Quote
Tepes Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 a jo juto byda wyczekiwać Ewy o 5 rano pod Tesco:diabloti: Quote
dog193 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Ola164 napisał(a):Ej dziewczyny, a jak my jedziemy w ogole? :evil_lol: Nie ma to jak organizacja :evil_lol: Quote
Ola164 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 dog193 napisał(a)::evil_lol: Nie ma to jak organizacja :evil_lol: Na dzień przed wyjazdem :evil_lol: Quote
Luzia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Co do pociągów to nie musicie się, aż tak obawiać ;) Nie raz jeździłam pociągami z psami do adopcji w różne części Polski i szczerze powiedziawszy jeszcze nigdy nie trafiłam na osobę, która nie życzyła by sobie towarzystwa psa. Wręcz przeciwnie. Dodatkowo powiem, że zwykle psy były bez kagańców i też nic się nie działo :) Quote
Avaloth Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Pół dnia człowieka nie ma i tyle nagadane :D Talia- ja będę koło 12-13 w ośrodku, nie wiem czy o 7 już Ci kobieta wyda klucze, ale możesz zapytać, jak coś to weź od razu do wszystkich domków proszę, to jest zarezerwowane na mnie czyli Dominika Karnia. W razie czego mój nr: 698665562, tylko nie dzwońcie do mnie jak tam trafić, bo ja nie wiem :D Kuchenki na pewno w domkach są, co do naczń na pewno trochę jest, ale czy dużo nie wiem, ja tam zawsze wolę coś swojego mieć. Ola- ja też nie wiem :D napisałam do Dżasty, jak odpisze to Ci dam znać. Quote
Tepes Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 klaudusia0219 napisał(a):dziewczyny tam na 100% jest pościel ? :D na pewno przecież co za ludzie dali by domek bez pościeli Quote
dog193 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 No, ja już prawie spakowana :D Ludzie, weźcie karty albo jakieś inne gry :D Ja mam tylko jedną talię, więc przyda się więcej :D A w deszczowe dni karty są faaajne :D Quote
Tepes Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 jo tyz jedna talia mom i przy wsiadaniu do pociągu wypadna z niego bo te rzeczy mie przeważą a w najlepszym wypadku byda miała przepuklina:diabloti: Quote
dog193 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Luuudzie, jutro jest zlot a tu cisza, jak makiem zasiał :diabloti: Quote
Recommended Posts