Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dog193 napisał(a):
Proszę trzymać tą bestię (czyt. Piksel) z daleka ode mnie, ten pies jest niebezpieczny dla otoczenia :diabloti: Ja mogę wziąć Krę, mogę Dolca, mogę jakiegokolwiek psa, ale NIE Piksel :evil_lol:

no masz... a ja myślałam że to najgorsza jest Moli dla ciebie, zwłaszcza po tym jak cię poszczuła :diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się Pikusiem chętnie zajmę, jeszcze nigdy mnie nie użarła :D:D
i jak trzeba po niej sprzątac to jest mały problem :diabloti:

Pati zrobiło się dla Ciebie miejsce, może skorzystasz ? xd

Posted

Moli to przy Piksel pestka, pamiętaj, że to mnie wskoczyła na ręce po 5 minutach znajomości :diabloti:
A Piksel... ona się regularnie zasadzała na moje życie :diabloti:

Ulv... nie, nie, nie, najsłodszym to ona na pewno nie była :evil_lol: Piksel i słodki nie idą razem w parze :evil_lol:

Posted

Iśka ty wiesz że bym bardzo chciała :placz: niestety fundusz na lipiec i sierpień nie przewiduje dodatkowych wydatków :razz: (wszystko zwalić możecie na Moli i wizyty u weta :mad:)

Ewa bo M. robiła taką zmyłkę :diabloti: niby na rączki a później z zębami

Posted

dog193 napisał(a):
Proszę trzymać tą bestię (czyt. Piksel) z daleka ode mnie, ten pies jest niebezpieczny dla otoczenia :diabloti: Ja mogę wziąć Krę, mogę Dolca, mogę jakiegokolwiek psa, ale NIE Piksel :evil_lol:

a Ty siedź cicho przypomniało mi sie jak chyba Ci wyro oszczała i tak strasznie na nie naryczałaś że bidula uciekła i aż sie trzęsła w kącie:diabloti:
http://img852.imageshack.us/img852/6889/dsc0875x.jpg
widza w ji oczach, że już sie na Ciebie szykuje:diabloti:
o i mój Lalencjosz z tyłu:)

Posted

Ludzie, nie było mnie raptem kilka godzin a tu o zamkach, ducha, cmentarzach i psach mordercach :evil_lol:
Wesoło :loveu:

Co do zwiedzania to ja też chętnie bym jakieś zabytki zwiedziła.

Uvl a ile Ty psiaków planowo masz zamiar zabrać?

Posted

ja także bym pozwiedzała, ale...od razu pomyślałam o tym

a kto Wam będzie w tym czasie psów pilnował ?

także jak nie będzie chętnych to mogę zrezygnować ze zwiedzania, ale widzę, że tutaj już jakieś rezerwacje :evil_lol:

Posted

Luzia napisał(a):
Ludzie, nie było mnie raptem kilka godzin a tu o zamkach, ducha, cmentarzach i psach mordercach :evil_lol:
Wesoło :loveu:

Co do zwiedzania to ja też chętnie bym jakieś zabytki zwiedziła.

Uvl a ile Ty psiaków planowo masz zamiar zabrać?

A skad mam wiedzieć ile (i jakie) bedę miała za tyle czasu? Teraz mam 5, ale niedawno było 8..... a wczesniej była bernardynka (kolejna!).

Posted

Avaloth napisał(a):
Oj tam myślicie że reszta nie ma żadnych problemów z psami ? ja tam wolę żeby szczekały 24/dobę niż żeby się pożreć miały :D

to mój chyba jednak odpada. :< :evil_lol:

anka11 napisał(a):
ja nie jestem najsilniejsza psychicznie, a jestem pewna, że dotrwam do końca w dobrym nastroju
tzn wierze w to :evil_lol:

grunt to pozytywne myślenie. :diabloti:

ulvhedinn napisał(a):
Ej, jak to jest względnie blisko Czorsztyna i Niedzicy, to ja sobie robię wypad, znam te zamki z opowieści i chcę zobaczyć!!!!

ja też chcę zobaczyć! ja też!

ulvhedinn napisał(a):
No wiesz co, najmniejszy i najsłodszy pies na zlocie.....

dokładnie, przecież Piki jest taaaka kochana. :loveu:

Ewka, chcesz się zajmować Krą? a pamiętasz jak Ci narobiła pod nogi w domku i nie wiedzialaś jak posprzątać? :evil_lol:

Posted

No, to tatusiek wpłacił kasę ;)

Anula, bez przesady :diabloti: Ja tylko delikatnie jej zakomunikowałam, że nie życzę sobie szczania na moje łóżko :diabloti: A ten pies się ciągle trząsł, więc to nic nowego :evil_lol:

Polka, po poprzednim zlocie mam już doświadczenie :diabloti:

Posted

Ewa ma nawet sesję zdjęciową z woreczkami na kupy:diabloti: Patrycja gdzieś wrzucała na wątek poprzedniego zlotu.

Taa, Ty i delikatnie. Biedna w kącie siedziała i się bała ruszyc..
Ok, zaznaczam :)

i reszcie o zaliczkach przypominam, już 13 mamy

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Nie tylko średniowiecze, także zaginiony skarb Inków, inkaska księzniczka, tajemniczy wysłannicy hiszpańskiej Inkwizycji, zbrodnie i kara boska.....

Wow!

dog193 napisał(a):

O! Zapamiętam ;) i ...wykorzystam !!!

Posted

a Ewcik- zaliczkę czy całośc ?

Dogomanka, Anka11, Klaudusia, Ulv, Karilka, Talia - kiedy Bewarka ma się spodziewać zaliczek/całości ? Najbardziej by mi pasowało jeśli do 16.04 były wysłane.
ClaudiaAnna, Paoii, Lived - rozumiem że Wy też już raczej na 100% jedziecie ?

Posted

Avaloth napisał(a):
Klaudusia, kiedy Bewarka ma się spodziewać zaliczek/całości ? Najbardziej by mi pasowało jeśli do 16.04 były wysłane.

dzisiaj wieczorkiem wysyłam :D

Posted

Avaloth napisał(a):
a Ewcik- zaliczkę czy całośc ?

Dogomanka, Anka11, Klaudusia, Ulv, Karilka, Talia - kiedy Bewarka ma się spodziewać zaliczek/całości ? Najbardziej by mi pasowało jeśli do 16.04 były wysłane.
ClaudiaAnna, Paoii, Lived - rozumiem że Wy też już raczej na 100% jedziecie ?

ja w przyszłym tygodniu powinnam wpłacić, moze być ?

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
dzisiaj wieczorkiem wysyłam :D

anka11 napisał(a):
już zaliczka poszła, jutro ma być na koncie

dzięki :)

dog193 napisał(a):
Iśka, eee chyba zaliczkę xD

Karilka, spoko, jak mi ręki nie urwie to się mogę zająć :evil_lol: Ale do zamku jadę z Ulv :D

ok.
może wy sobie zróbcie jakieś dwie tury tych wycieczek, bo wyjdzie na to że zostanę ja i wszystkie psy :evil_lol: a ja w Niedzicy jestem raz/dwa w roku więc mnie wycieczka tam nie fascynuje xd tym bardziej że znów tam będę miesiąc po zlocie.

dogomanka_ napisał(a):
ja w przyszłym tygodniu powinnam wpłacić, moze być ?

pewnie :)
właśnie się dowiedziałam że się w niedzielę spotkamy :eviltong: