NightQueen Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 dog193 napisał(a):Proszę trzymać tą bestię (czyt. Piksel) z daleka ode mnie, ten pies jest niebezpieczny dla otoczenia :diabloti: Ja mogę wziąć Krę, mogę Dolca, mogę jakiegokolwiek psa, ale NIE Piksel :evil_lol: no masz... a ja myślałam że to najgorsza jest Moli dla ciebie, zwłaszcza po tym jak cię poszczuła :diabloti: Quote
Avaloth Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Ja się Pikusiem chętnie zajmę, jeszcze nigdy mnie nie użarła :D:D i jak trzeba po niej sprzątac to jest mały problem :diabloti: Pati zrobiło się dla Ciebie miejsce, może skorzystasz ? xd Quote
dog193 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Moli to przy Piksel pestka, pamiętaj, że to mnie wskoczyła na ręce po 5 minutach znajomości :diabloti: A Piksel... ona się regularnie zasadzała na moje życie :diabloti: Ulv... nie, nie, nie, najsłodszym to ona na pewno nie była :evil_lol: Piksel i słodki nie idą razem w parze :evil_lol: Quote
NightQueen Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Iśka ty wiesz że bym bardzo chciała :placz: niestety fundusz na lipiec i sierpień nie przewiduje dodatkowych wydatków :razz: (wszystko zwalić możecie na Moli i wizyty u weta :mad:) Ewa bo M. robiła taką zmyłkę :diabloti: niby na rączki a później z zębami Quote
ulvhedinn Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Moja Pikselka to sama słodycz i delikatność: Quote
dog193 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Super, teraz będę miała koszmary - koszmar minionego lata :evil_lol: Ten pies to jest diabeł wcielony po prostu. Quote
Tepes Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 dog193 napisał(a):Proszę trzymać tą bestię (czyt. Piksel) z daleka ode mnie, ten pies jest niebezpieczny dla otoczenia :diabloti: Ja mogę wziąć Krę, mogę Dolca, mogę jakiegokolwiek psa, ale NIE Piksel :evil_lol: a Ty siedź cicho przypomniało mi sie jak chyba Ci wyro oszczała i tak strasznie na nie naryczałaś że bidula uciekła i aż sie trzęsła w kącie:diabloti: http://img852.imageshack.us/img852/6889/dsc0875x.jpg widza w ji oczach, że już sie na Ciebie szykuje:diabloti: o i mój Lalencjosz z tyłu:) Quote
Luzia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ludzie, nie było mnie raptem kilka godzin a tu o zamkach, ducha, cmentarzach i psach mordercach :evil_lol: Wesoło :loveu: Co do zwiedzania to ja też chętnie bym jakieś zabytki zwiedziła. Uvl a ile Ty psiaków planowo masz zamiar zabrać? Quote
anka11 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 ja także bym pozwiedzała, ale...od razu pomyślałam o tym a kto Wam będzie w tym czasie psów pilnował ? także jak nie będzie chętnych to mogę zrezygnować ze zwiedzania, ale widzę, że tutaj już jakieś rezerwacje :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Luzia napisał(a):Ludzie, nie było mnie raptem kilka godzin a tu o zamkach, ducha, cmentarzach i psach mordercach :evil_lol: Wesoło :loveu: Co do zwiedzania to ja też chętnie bym jakieś zabytki zwiedziła. Uvl a ile Ty psiaków planowo masz zamiar zabrać? A skad mam wiedzieć ile (i jakie) bedę miała za tyle czasu? Teraz mam 5, ale niedawno było 8..... a wczesniej była bernardynka (kolejna!). Quote
polciuaa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Avaloth napisał(a):Oj tam myślicie że reszta nie ma żadnych problemów z psami ? ja tam wolę żeby szczekały 24/dobę niż żeby się pożreć miały :D to mój chyba jednak odpada. :< :evil_lol: anka11 napisał(a):ja nie jestem najsilniejsza psychicznie, a jestem pewna, że dotrwam do końca w dobrym nastroju tzn wierze w to :evil_lol: grunt to pozytywne myślenie. :diabloti: ulvhedinn napisał(a):Ej, jak to jest względnie blisko Czorsztyna i Niedzicy, to ja sobie robię wypad, znam te zamki z opowieści i chcę zobaczyć!!!! ja też chcę zobaczyć! ja też! ulvhedinn napisał(a):No wiesz co, najmniejszy i najsłodszy pies na zlocie..... dokładnie, przecież Piki jest taaaka kochana. :loveu: Ewka, chcesz się zajmować Krą? a pamiętasz jak Ci narobiła pod nogi w domku i nie wiedzialaś jak posprzątać? :evil_lol: Quote
dog193 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 No, to tatusiek wpłacił kasę ;) Anula, bez przesady :diabloti: Ja tylko delikatnie jej zakomunikowałam, że nie życzę sobie szczania na moje łóżko :diabloti: A ten pies się ciągle trząsł, więc to nic nowego :evil_lol: Polka, po poprzednim zlocie mam już doświadczenie :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 chcesz powiedzieć, że byłaś sprzataczem psich odchodów? :evil_lol: mimo wszystko Twoja mina była nieziemska wtedy. :diabloti: Quote
Avaloth Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Ewa ma nawet sesję zdjęciową z woreczkami na kupy:diabloti: Patrycja gdzieś wrzucała na wątek poprzedniego zlotu. Taa, Ty i delikatnie. Biedna w kącie siedziała i się bała ruszyc.. Ok, zaznaczam :) i reszcie o zaliczkach przypominam, już 13 mamy Quote
Karilka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ulvhedinn napisał(a):Nie tylko średniowiecze, także zaginiony skarb Inków, inkaska księzniczka, tajemniczy wysłannicy hiszpańskiej Inkwizycji, zbrodnie i kara boska..... Wow! dog193 napisał(a):Proszę trzymać tą bestię (czyt. Piksel) z daleka ode mnie, ten pies jest niebezpieczny dla otoczenia :diabloti: Ja mogę wziąć Krę, mogę Dolca, mogę jakiegokolwiek psa, ale NIE Piksel :evil_lol: O! Zapamiętam ;) i ...wykorzystam !!! Quote
Avaloth Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 a Ewcik- zaliczkę czy całośc ? Dogomanka, Anka11, Klaudusia, Ulv, Karilka, Talia - kiedy Bewarka ma się spodziewać zaliczek/całości ? Najbardziej by mi pasowało jeśli do 16.04 były wysłane. ClaudiaAnna, Paoii, Lived - rozumiem że Wy też już raczej na 100% jedziecie ? Quote
Culineo Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Avaloth napisał(a):Klaudusia, kiedy Bewarka ma się spodziewać zaliczek/całości ? Najbardziej by mi pasowało jeśli do 16.04 były wysłane. dzisiaj wieczorkiem wysyłam :D Quote
dog193 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Iśka, eee chyba zaliczkę xD Karilka, spoko, jak mi ręki nie urwie to się mogę zająć :evil_lol: Ale do zamku jadę z Ulv :D Quote
polciuaa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Avaloth napisał(a):a Ewcik- zaliczkę czy całośc ? Dogomanka, Anka11, Klaudusia, Ulv, Karilka, Talia - kiedy Bewarka ma się spodziewać zaliczek/całości ? Najbardziej by mi pasowało jeśli do 16.04 były wysłane. ClaudiaAnna, Paoii, Lived - rozumiem że Wy też już raczej na 100% jedziecie ? ja w przyszłym tygodniu powinnam wpłacić, moze być ? Quote
Avaloth Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 klaudusia0219 napisał(a):dzisiaj wieczorkiem wysyłam :D anka11 napisał(a):już zaliczka poszła, jutro ma być na koncie dzięki :) dog193 napisał(a):Iśka, eee chyba zaliczkę xD Karilka, spoko, jak mi ręki nie urwie to się mogę zająć :evil_lol: Ale do zamku jadę z Ulv :D ok. może wy sobie zróbcie jakieś dwie tury tych wycieczek, bo wyjdzie na to że zostanę ja i wszystkie psy :evil_lol: a ja w Niedzicy jestem raz/dwa w roku więc mnie wycieczka tam nie fascynuje xd tym bardziej że znów tam będę miesiąc po zlocie. dogomanka_ napisał(a):ja w przyszłym tygodniu powinnam wpłacić, moze być ? pewnie :) właśnie się dowiedziałam że się w niedzielę spotkamy :eviltong: Quote
Rumi. Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 dogomanka_ napisał(a):my? czy ja o czymś nie wiem? :evil_lol: Avaloth będzie w schronie w niedzielę :) Quote
polciuaa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 aa, takie buty. :evil_lol: ej to ja tam wezme petycje do podpisania to mi skrobniesz autograf Iśka, tylko weź sobie pesel. :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Woda wodą... Ja to tylko mam nadzieję że tam żadnego bagna nie będzie :evilbat: Pamir upaprany w 35 % ( potrafi znacznie ładniej :loveu: ) Quote
Recommended Posts