Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po prostu organizatorzy są samolubni i myślą o sobie :diabloti:

mam nadzieję, że jutro ta kobita zadzwoni.. jak nie da znać do środy to sama do niej zadzwonię.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena:) napisał(a):
Dopiszcie i mnie na namiot na doklejkę do Luzi.
Nie mogę jej samej puścić, bo jeszcze któraś z Was mi jej w głowie zawróci i tyle będzie! :evil_lol:

a jej się jeszcze bardziej da ?:diabloti::evil_lol::evil_lol:
dopisuję :)
a jaki pies/psy ?

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Wybieracie się na zlot? Bo ja bym coś chciała zamówić.....

Ja nie ukrywam, że też na pewno nie wrócę wtedy z pustymi rękami ;)

Myslę ciąglę jak pogodzić zlot z wczasami i chyba się pojawię dopiero 12 jak 13 na zlocie ;)

Posted

wiem, wiem - już pisałaś
mój post nie miał na celu poganiania, czy coś w tym rodzaju, tylko tak ogólnie. Niby jeszcze jest trochę czasu do lipca, ale jestem niecierpliwa i chciałabym już wiedzieć gdzie w końcu pojedziemy :)

Posted

Zależy ile miejsca tam będzie, w jakim terminie. Myślę, że kwota 10zł dopłaty nie jest tak bardzo zaporowa :)
Niestety w ogóle stanął mi zlot pod znakiem zapytania, gdyż prawdopodobnie teraz okazało się że od 3 do 17 lipca w ogóle mnie nie ma, na razie nie wypisujcie z listy, zobaczymy jak to się potoczy dalej, spróbuję zmienić jakoś plany.
Bo nie wiemy, jakie terminy mają wolne w Siewierzu?

Posted

mi - jak już mówiłam - obojętnie tylko by był jakiś dojazd :)
tylko w poprzednim wątku jest napisane, że nie ma opcji pod namiot, więc wtedy musiałoby być więcej domków do dyspozycji.

Posted

A no fakt.. chociaż wydaje mi się że tam w Siewierzu było pole namiotowe/campingowe, może tam by nam pozwolili ewentualnie coś rozbic ? Tyle że to kawałek od domków..
Termin chciałybyśmy ten sam, jeśli by się dało..

Posted

[quote name='Avaloth']wiem, rozumiem Cię całkowicie ;p

a jeśli (odpukac) ten ośrodek niewypali to wszyscy byliby w stanie dopłacic po 10zł i chętni jechac do siewierza ?
http://www.zajazdlesny.pl/
( z tym że trzeba zapłacic kaucję po 250? zł za domek, ale to potem oddają)

ta 250;)

i tak w Siewierzu nie ma namiotów niestety, i tyż tam zalezy od terminu ale raczy tyn obecny nie bydzie problemem bo mają do dyspozycji 40 domków i nie wierza, żeby
wszystkie były zapełnione;) i tam za tydzień wyjdzie 162 zł o ile dobrze pamiętom;)
ale na razie cii bydzie ok z Dębnem miejmy nadzieja ^^

Posted

a w tym Siewierzu staw/jezioro było zara przy domkach? oglądałam zdjęcia i tak mi się wydawało
i myślałam, że było na wątku I napisane, ale teraz jakoś nie mogłam doszukać - dojazd do jakiegoś większego miasteczka(jakiego?) pociągiem i później do Siewierza busem tak jak jest z Dębnem?

Posted

Z tym dojazdem to o ile wiem troszke kłopot...No ale da rade. Jeziorko blisko, tylko na początku się o skrótach nie wiedziało :evil_lol: Ja jednak wolałabym gdzie indziej, bo wyjdzie na to, że całe wakacje będą 'takie same' dla mnie :/ tzn. w tych samych miejscach tylko terminy niewiele przesunięte, już się cieszyłam na te góry. No i jakbym coś jednak skombinowała z tymi przeszkodami, no to problem z noszeniem tego w tą i tamtą codziennie, a zostawić nie zostawie tak z drugiej części tego ośrodka. A jeszcze te igiełki wszechobecne, które mi się w kółka od walizki wbijały, maskara :cool3: :eviltong:

Posted

Ja proponowałbym w razie gdy Dębno nie wypali poszukać coś innego, Siewierz nie do końca mnie przekonuje,
daleko od miasta, w restauracji kompletny brak czegokolwiek "normalnego" i w normalnej cenie do tego z ta kaucją tez zamieszania było xd
Wiem ze mnie maruda no, ale tak mnie się to widzi ;)

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Wybieracie się na zlot? Bo ja bym coś chciała zamówić.....

Bartiśkowa_ napisał(a):
Ja nie ukrywam, że też na pewno nie wrócę wtedy z pustymi rękami ;)

niestety dla nas troche daleko:-( a wolimy chyba jednak nad morze jechać....

Posted

[quote name='klaudusia0219']my też wolimy morze :D jak każdy.. ale zobaczymy :)

[quote name='dog193']O nie nie, ja zdecydowanie wolę góry ;)
i tu sie zgadzom w 100%;)