Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iśka mi pisała, że zabrali sie za naprawa ty usterki ale jeszcze momy sie wstrzymać z wpłatą zaliczki do końca tygodnia
i wtedy do nom Pani znać na 100% czy bydzie ok:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak napisała Anula, już coś robią z tą awarią, ale na 100% będzie wiadomo co i jak do końca tygodnia. Czyli dzwonię w niedzielę, jak nie odbiorą to poniedziałek i jak wszystko ok to przelejemy zaliczkę (tzn kochana Bewarka przeleje :D) a resztę będę prosic o wpłacanie :)

Posted

ja to może i góry bym wolała, ale mój pies mógłby całe dnie w morzu spędzać, nie mogę mu odmówić tej przyjemności w tym roku:D

pozatym od nas to prawie 500km w jedna strone :( czyli same paliwo ok 300-350zł, a ceny cały czas w górę idą

Posted

Ja uwielbiam morze i chciałabym strasznie jechac kiedyś tam z psem, ale jednak góry to góry. Z górami jestem że tak powiem, emocjonalnie związana xd od dziecka jeździłam w każde wakacje, potem jeszcze ferie i się przywiązałam, jeśli można to tak nazwac, góry to taki mój drugi dom :)

Właśnie u mnie ten problem co u Marty, tyle że w drugą stronę- nad morze chyba z 700km jest..
Ale za rok czemu nie :D

Posted

ohhh z psem nad morze super sprawa:)
Bono już roz był i oboje my byli mega zadowoleni!

ale jak do mie no i szczególnie do psa to podróż jest stanowczo za długo...niestety
a górki blisko bezproblemowo:loveu:

Posted

ja za to 11 lat jeździłam nad morze do tego zawsze w to samo miejsce i już mi się znudziło :)
i nad morze i w góry mam mniej więcej 300-400km, ale mimo wszystko góry wydają się bliżej.

Posted

O to jednak będzie w tym ośrodku... :<
No to więc z powodu niedoboru miejsc wykreślicie mnie i osoby towarzyszące z rezerwowej, nie chcemy zajmować miejsca dogomaniakom. ;)
Może za rok. :)

Poza tym, jak ktoś z rezerwowej się nie załapie na ten zlot, a jest chętny na jakiś zlot to zapraszam na podkarpacki zlot innego forum [prawdopodobnie Bieszczady], jak ktoś chce info niech napisze na pw lub w profilu. A i jak ktoś chce jechać na dwa zloty, niech też napisze, raczej nie bd się pokrywały. ^^

Posted

Przy "karilka" można dopisać doberman i kundel (mix średnio - duży) , sznaucer miniaturowy z czego mam nadzieje dwóch ostatnich "gdzieś sie pozbęde" (bo sam Dolce robi za przynajmniej 4 psy z joblem).

Posted

Karilka dopisałam ;)
Ppx wypisałam xd

Dzisiaj nie odbierali, jutro zaraz po szkole zadzwonię, myślę że już powiedzą na 100% a jak nie to ich chyba wyklnę xd

Bo w sumie jak jednak coś pójdzie tam nie tak to jesteśmy trochę w dupie, gdzie w kwietniu znajdziemy miejsce dla ponad 20 osób ze zgrają psów ? Ciężko to widzę, ale mam nadzieję że jednak z Dębnem pójdzie ok.

Posted

Avaloth napisał(a):
Bo w sumie jak jednak coś pójdzie tam nie tak to jesteśmy trochę w dupie, gdzie w kwietniu znajdziemy miejsce dla ponad 20 osób ze zgrają psów ? Ciężko to widzę, ale mam nadzieję że jednak z Dębnem pójdzie ok.

hahah nie brzmi to optymistycznie :D