Tepes Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Iśka mi pisała, że zabrali sie za naprawa ty usterki ale jeszcze momy sie wstrzymać z wpłatą zaliczki do końca tygodnia i wtedy do nom Pani znać na 100% czy bydzie ok:) Quote
Bewarka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ale na konto 'do zbierania' można wpłacać cały czas...;) Ja wolę morze ^^ Quote
Avaloth Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Jak napisała Anula, już coś robią z tą awarią, ale na 100% będzie wiadomo co i jak do końca tygodnia. Czyli dzwonię w niedzielę, jak nie odbiorą to poniedziałek i jak wszystko ok to przelejemy zaliczkę (tzn kochana Bewarka przeleje :D) a resztę będę prosic o wpłacanie :) Quote
anka11 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ja mimo wszystko chyba też wolę jechać w 'dół' niż w góre :D czyli chyba jednak pójdzie wszystko dobrze :) Quote
Marta_Ares Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ja to może i góry bym wolała, ale mój pies mógłby całe dnie w morzu spędzać, nie mogę mu odmówić tej przyjemności w tym roku:D pozatym od nas to prawie 500km w jedna strone :( czyli same paliwo ok 300-350zł, a ceny cały czas w górę idą Quote
polciuaa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 dog193 napisał(a):O nie nie, ja zdecydowanie wolę góry ;) podpisuje się pod tym! :) Quote
Avaloth Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Ja uwielbiam morze i chciałabym strasznie jechac kiedyś tam z psem, ale jednak góry to góry. Z górami jestem że tak powiem, emocjonalnie związana xd od dziecka jeździłam w każde wakacje, potem jeszcze ferie i się przywiązałam, jeśli można to tak nazwac, góry to taki mój drugi dom :) Właśnie u mnie ten problem co u Marty, tyle że w drugą stronę- nad morze chyba z 700km jest.. Ale za rok czemu nie :D Quote
Tepes Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ohhh z psem nad morze super sprawa:) Bono już roz był i oboje my byli mega zadowoleni! ale jak do mie no i szczególnie do psa to podróż jest stanowczo za długo...niestety a górki blisko bezproblemowo:loveu: Quote
anka11 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ja za to 11 lat jeździłam nad morze do tego zawsze w to samo miejsce i już mi się znudziło :) i nad morze i w góry mam mniej więcej 300-400km, ale mimo wszystko góry wydają się bliżej. Quote
polciuaa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 góry są dla mnie po prostu ładniejsze o wiele od morza.:loveu: Quote
ClaudiaAnna Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Przywędrowałam na wątek za zaproszeniem cioteczki dogomanka_ :) i mam pytanie czy można się jeszcze dopisać na listę rezerwową czy już nie bardzo...? :D Quote
Avaloth Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 Na rezerwową tak, ale jeśli ten ośrodek wypali a nikt już nie zrezygnuje to małe szanse żeby sie miejsce znalazło. Quote
polciuaa Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 zapisuj Iśka i nie marudź. :evil_lol: czekam jak na szpilkach na tą niedziele. Quote
paoiii Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/174348-KRAKOWSKIE-BULOWATE-...jest-ich-ca%C5%82a-masa-( ZAPRASZAM NA WĄTEK KRK BULLOWATYCH JEST ICH OKOŁO 20... :( Quote
anka11 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 czekam jak na szpilkach na tą niedziele. i ja także! Quote
ClaudiaAnna Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Dziękuję za dopisanie na rezerwową :D Może jednak jakieś miejsce się znajdzie, trzeba być dobrej myśli :D Quote
Ppx Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 O to jednak będzie w tym ośrodku... :< No to więc z powodu niedoboru miejsc wykreślicie mnie i osoby towarzyszące z rezerwowej, nie chcemy zajmować miejsca dogomaniakom. ;) Może za rok. :) Poza tym, jak ktoś z rezerwowej się nie załapie na ten zlot, a jest chętny na jakiś zlot to zapraszam na podkarpacki zlot innego forum [prawdopodobnie Bieszczady], jak ktoś chce info niech napisze na pw lub w profilu. A i jak ktoś chce jechać na dwa zloty, niech też napisze, raczej nie bd się pokrywały. ^^ Quote
dog193 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Luzia, bo nie wiadomo, ile ich będzie :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A no tak nie wpadłam na to :lol: Ale obiecuję że nie więcej jak.... 4 :evilbat: Quote
Karilka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Przy "karilka" można dopisać doberman i kundel (mix średnio - duży) , sznaucer miniaturowy z czego mam nadzieje dwóch ostatnich "gdzieś sie pozbęde" (bo sam Dolce robi za przynajmniej 4 psy z joblem). Quote
anka11 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 i co w końcu z tym dębnem? O to jednak będzie w tym ośrodku... :< trochę nie zrozumiałam Ppx, a nie wiem czy to się tego tyczy..?:oops: Quote
Avaloth Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Karilka dopisałam ;) Ppx wypisałam xd Dzisiaj nie odbierali, jutro zaraz po szkole zadzwonię, myślę że już powiedzą na 100% a jak nie to ich chyba wyklnę xd Bo w sumie jak jednak coś pójdzie tam nie tak to jesteśmy trochę w dupie, gdzie w kwietniu znajdziemy miejsce dla ponad 20 osób ze zgrają psów ? Ciężko to widzę, ale mam nadzieję że jednak z Dębnem pójdzie ok. Quote
Culineo Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Avaloth napisał(a):Bo w sumie jak jednak coś pójdzie tam nie tak to jesteśmy trochę w dupie, gdzie w kwietniu znajdziemy miejsce dla ponad 20 osób ze zgrają psów ? Ciężko to widzę, ale mam nadzieję że jednak z Dębnem pójdzie ok. hahah nie brzmi to optymistycznie :D Quote
Karilka Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Właśnie a może ten Bobolin.. co prawda morze ale "jak las nie pomoże to może morze pomoże" ;) Quote
Recommended Posts