Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
no to ..... sensmilem xd. ja wole w damskiej atmosferze (nie żeby coś :evil_lol: )

ja wlaśnie wole męskie towarzystwo. :evil_lol: tzn lepiej się chyba dogaduje z chłopakami. ;)

Is, ja powinnam jakoś w najbliższym czasie wpłacić już całość, no chyba, że mamuśka nie pójdzie do pracy to tylko zaliczke. :) co do domków to ja bym chciała z Wami. :< bo tam tylko paoiii nie znam. :evil_lol: Jednak jeśli z Wami się nie da to walnijcie mnie tam gdzie najmniej psów bedzie. ;P i tam gdzie zniosą moje gadanie. :evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):

Jeśli pojedzie na zlot 21 osób to wyjdzie taniej (po 130zł) bo za dobę za domek płaci się 150.
I teraz mam kilka pomysłów, zależy od Was.
Albo płacimy po mniej po prostu, te osoby które wysłały całośc 150zł dostaną te 3 dychy z powrotem na zlocie.
Albo kasę która nam zostaje przekazujemy na jakiegoś psa w potrzebie/DT/hotelik etc.
Albo zostawiamy ją na benzynę dla osób które będą jezdzic samochodami do sklepów po zakupy dla wszystkich lub jakieś wspólne rzeczy na ogniska czy coś takiego.

O ile pojedzie ostatecznie więcej niż 18 osób.

A iśka nie umie liczyć :evil_lol:
150-130= 20 a nie 30 :P
Wiesz co takie wstyd przynosisz klasom matematycznym :evil_lol:

Zazdroszczę wam tego zlotu...

Posted

Klaudusia czyli wolałybyście byc bez facetów w domku ?
Tylko kurde właśnie mam problem z rozdzielaniem, bo Ty i Anka chcecie byc razem, Arka i Łukasza też nie rozdzielę, Domixów też nie, Ulv z Karilką też najlepiej jakby były razem, myślałam że Jolka też z nimi, chyba że ona się by przeniosła.
Bo nie wiem jak to wykombinować żeby nie rozdzielać osób które chcą być razem a jednocześnie żeby wszystkim pasowało ;D
jakieś propozycje ?

Kurcze Pola no nie wiem jak to zrobic xd
bo Paoii chciała byc ze mną i z Olą bo zna tylko nas, a my z Anulą i Ewką to jak jedno :D no i Anitka prawie też.
najlepszy by był jeden domek 500osobowy i by był spokój :D

Haha miały byc 2dychy, źle mi się cyferka kliknęła :diabloti:

Posted

mi obojętnie:) ja jestem ,zwłaszcza z początku dość cicha, więc dla mniue najlepiej osoby, przy których będę mogła się rozruszać hahah :>

i poza tym nie wiem czy kolegom będzie pasować.

Dogomanka, Finnigan, ClaudiaAnna i Rahl jeśli jedziecie- nie mam pojęcia gdzie Was przydzielać, krzyczcie xd

Finnigan przecież jedzie chyba na sto, bo już wpłaciła całość? jak będzie chciała to może się dołączyć do nas młodych hahah :evil_lol:

Posted

anka11 napisał(a):
mi obojętnie:) ja jestem ,zwłaszcza z początku dość cicha, więc dla mniue najlepiej osoby, przy których będę mogła się rozruszać hahah :>

i poza tym nie wiem czy kolegom będzie pasować.

Finnigan przecież jedzie chyba na sto, bo już wpłaciła całość? jak będzie chciała to może się dołączyć do nas młodych hahah :evil_lol:

tak, tak, to jeśli jedziecie dotyczyło Rahl i Paoii :D źle napisałam

Haha co masz na myśli ? xd

sugerujesz że ja np. stara jestem ?:mad:

zaraz pogadam z moją prawą ręką do spraw organizacji w sprawie domków :D może coś wymyśli

Posted

dogomanka_ napisał(a):
ja wlaśnie wole męskie towarzystwo. :evil_lol: tzn lepiej się chyba dogaduje z chłopakami. ;)

Is, ja powinnam jakoś w najbliższym czasie wpłacić już całość, no chyba, że mamuśka nie pójdzie do pracy to tylko zaliczke. :) co do domków to ja bym chciała z Wami. :< bo tam tylko paoiii nie znam. :evil_lol: Jednak jeśli z Wami się nie da to walnijcie mnie tam gdzie najmniej psów bedzie. ;P i tam gdzie zniosą moje gadanie. :evil_lol:

no to wbijaj do naszego domku z chłopakami :D a dogadamy się, bo ja też raczej do gadatliwych należe :D
dam rade :D bd z Dogomanka i anka i chłopakami to już lepiej :)

Posted

no to Iś jak nie moge do Was( :< ) to moge być z Anką11 i Klaudusią, w sumie teraz mi wszystko jedno. ;) I jakby ClaudiaAnna jechała to mogłaby być z nami w domku pewnie. Tylko dalej myśle czy Dulux będzie taki chętny na tym zlocie się pojawić. :diabloti:

Anka11 - nas młodych znaczy? :evil_lol:

Posted

Poza Arkiem i Łukaszem przedstawicieli płci męskiej brak, no chyba że psy :D także i tak większośc domku waszego to będą dziołchy xd
Pola bierz psa, ja chcę poznac kudłacza :)

Ewka to idziesz na wycieraczke xd
chopoki nie zawadzają póki nie trzeba im o 3 rano otwierac drzwi, NightQueen coś o tym wie :D ale nie martwcie się, są zaprawieni w wchodzeniu/schodzeni przez okna i balkony także dadzą radę:diabloti::diabloti:

Posted

Avaloth napisał(a):

chopoki nie zawadzają póki nie trzeba im o 3 rano otwierac drzwi, NightQueen coś o tym wie :D ale nie martwcie się, są zaprawieni w wchodzeniu/schodzeni przez okna i balkony także dadzą radę:diabloti::diabloti:

no właśnie już miałam pisać o tej "nieszkodliwości" :diabloti::evil_lol:
ale po za tego że dupencji nie potrafią utrzymać na miejscu to nie było źle, ba nawet się do czegoś przydawali - Łukasz świetnie zabijał ćmy :diabloti:

Posted

Avaloth napisał(a):

Ewka to idziesz na wycieraczke xd

Napisałam, że mnie jest obojętne Z KIM będę w domku, a nie w jakim miejscu będę spać, uczymy się czytać ze zrozumieniem, przyda się na maturkę :diabloti:

Posted

fuuu! jak mogliście zabijać ćmy?! ja kocham te małe stworzonka. :loveu:

poza tym co oznacza, że o 3 w nocy trzeba było im drzwi otwierać? wycieczki sobie po nocach robili? :diabloti:

Iśka ja planuje go zabrać, ale czy się uda to nie wiem, zależy jak będzie dalej robił postępy lub jak będzie się cofał w kontaktach z innymi psami. Bo przeciez agresorów być tam nie może, nie? :evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
fuuu! jak mogliście zabijać ćmy?! ja kocham te małe stworzonka. :loveu:

poza tym co oznacza, że o 3 w nocy trzeba było im drzwi otwierać? wycieczki sobie po nocach robili? :diabloti:

Iśka ja planuje go zabrać, ale czy się uda to nie wiem, zależy jak będzie dalej robił postępy lub jak będzie się cofał w kontaktach z innymi psami. Bo przeciez agresorów być tam nie może, nie? :evil_lol:

a właśnie jakie masz psiaki ? :D

Posted

z tego co wiem Finnigan ma 15, Klaudia też, a ja 16, więc młodych :P
a ja się zastanawiam ciągle ciężko nad moją suką, a widzę, że tutaj są trochę gorsze przypadki hihi

Posted

Finnigan napisał(a):
No ja nie wiem jak już pisałam nie znam nikogo.
Wrzuć mnie gdzie będzie miejsce może być do 1 bo widzę,że podobna grupa wiekowa ;)

no i gra :D