Kocurek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Bardzo sie ciesze,ze towarzystwo troszke sobie pochrupalo,te paczki jak nosze na poczte to panie patrza na mnie podejrzliwie poniewaz zawieraja mega,strrrrasznie smierdzace uszy i pewno glowkuja co ja tam za padline wysylam...haha Quote
Kocurek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Co tu tak cicho?:)Jak sie Azorek miewa...? Quote
Havanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kocurek napisał(a):Co tu tak cicho?:)Jak sie Azorek miewa...? Cicho, bo Paczek stracił kontakt ze światem:-( Quote
mari23 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Havanka napisał(a):Cicho, bo Paczek stracił kontakt ze światem:-( czasem dzwoni, prosił o przekazanie serdecznych pozdrowień dla wszystkich :) komputer już "u fachowca", jest nadzieja, że Paczki do nas szybko powrócą, tęsknią i pozdrawiają - to przekazuję na ich prośbę Quote
Havanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 mari23 napisał(a):czasem dzwoni, prosił o przekazanie serdecznych pozdrowień dla wszystkich :) komputer już "u fachowca", jest nadzieja, że Paczki do nas szybko powrócą, tęsknią i pozdrawiają - to przekazuję na ich prośbę No to super !!!! czekamy !!! Quote
Nutusia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nie dość, że dzwonią, to jeszcze... POMAGAJĄ! Jak się okazuje, bez kompa też jest to możliwe :) Quote
mari23 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Pączki pozdrawiają Azorkowe cioteczki!!! a oto Azorek [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/1046/b65dd6d89c66c24dmed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images35.fotosik.pl/885/aedc340b54cf06d4med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Havanka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Jak miło zobaczyć znowu Azorka i jego Panią !!! Paczuś, co z Twoim kompem? Trochę tu smutno bez Was !!! Quote
Nutusia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Komp już zdaje się nawet po reanimacji, tylko jeszcze nie odebrany - proza życia :( A Azorem zmężniał - ciałka nabrał kawaler :) Quote
mari23 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Azor awansował - z pilnowacza drobiu na pilnowacza... kotów fotka z serdecznymi pozdrowieniami od Pączków:loveu: Quote
Havanka Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 A ja myślę sobie, ze Azorkowi przyjemniej jest poleżeć z kotkiem, niż samemu. Pewnie czasem wymienią swe poglądy, np na temat menu, czy pogody i czas jakoś zleci do obiadu... Quote
Nutusia Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hmmmm... a czy to aby nie kot pilnuje Azorka?... ;) Quote
PACZEK Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 :multi::multi::multi:Jesteśmy sprzęt jeszcze nie opanowany jeszcze ciut edukacji :comp26: i wszystko będzie OK:lol: Quote
mari23 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 uwaga - wielka chwila - wklejam fotki tłuściutkiego Azorka ! kto ma słabe nerwy, niech nie patrzy ;) Opis: "Azorkowi boczki się zaokrągliły, wygląda, jak duży serdel na nóżkach, to nie jest sadło, tylko on jest taki mały paker, jeszcze tylko łepek na łyso, łańcuch na szyję, bejsbola w łapę i nikt mu nie podskoczy " możecie sobie Azorka obejrzeć z każdej strony ;):cool3: Azorek w całej krasie - SŁODZIAK, NIEPRAWDAŻ? :diabloti: z pozdrowieniami od PACZKÓW i wszystkich zwierzaków, a szczególnie AZORKA! :loveu: Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Cud urody Azorek! :) Nic się Pączek wczoraj nie chwalił, że do wirtualnego świata wraca ;) Quote
Havanka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Zarówno od góry jak i od dołu, Azorek wygląda uroczo !!! Jednak te dwa kiełki w otwartym pyszczku przebijają wszystko !!! Paczków również serdecznie pozdrawiamy !!! Quote
mari23 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tattoi napisał(a):Pozdrawiam Was serdecznie- buziaki i my serdecznie pozdrawiamy ciesząc się z tak miłych odwiedzin! Quote
Kocurek Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Odwiedzam Paczkow,Azorka i reszte stada:) Quote
Nutusia Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A ja w już w sobotę poznam Azorka i spółkę osobiście! ;) Przyjmuję zapisy na głaski od Ciotek... Nawet się zastanawiam czy bazarku w tej sprawie nie zrobić, np. jeden głask za piątaka - co o tym myślicie? ;) Quote
Kocurek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Ode mnie glaskanko i wiiiielki buziak w nochalka dla Azorka,a dla Paczkow uklony prosze przekazac:) Quote
Recommended Posts