Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Kocurek napisał(a):
Odwiedzam Azorka i cale stadko...:)

:loveu:Witaj Kocurku i dziękujemy za pamięć:loveu:
Troszkę smutno bo Ty jeszcze fizycznie Azorka nie miziałaś ale może kiedyś nas odwiedzisz bo Azorek lubi miziaczki co może potwierdzić Havanka:lol: za którą też już się stęskniliśmy i Nutusia:lol:.
Chętnie bym wrzucił jakieś foty ale niestety do dziś jestem nie wyuczony w tym kierunku:oops:
Jakoś tak ciężko zaglądać na Dogo bo cały czas tęsknimy za Sabcią i po odejściu Charlisia który mieszkał u mari23 dopadają nas smuteczki.

Posted

PACZEK napisał(a):
:loveu:Witaj Kocurku i dziękujemy za pamięć:loveu:
Troszkę smutno bo Ty jeszcze fizycznie Azorka nie miziałaś ale może kiedyś nas odwiedzisz bo Azorek lubi miziaczki co może potwierdzić Havanka:lol: za którą też już się stęskniliśmy i Nutusia:lol:.
Chętnie bym wrzucił jakieś foty ale niestety do dziś jestem nie wyuczony w tym kierunku:oops:
Jakoś tak ciężko zaglądać na Dogo bo cały czas tęsknimy za Sabcią i po odejściu Charlisia który mieszkał u mari23 dopadają nas smuteczki.

i ja pamiętam o Azorku naszym kochanym.....

trudno mi tylko wrócić "do normy", ten smutek przygniata mocno, ciężko się podnieść :(

Posted

i ja pamiętam o Azorku naszym kochanym.....

Wiemy Cioteczko mari23
Azorek właśnie był uprzejmy położyć się na moich nogach.
Nie wiemy jak Cię pocieszyć Marysiu i co napisać jednak pomyśl jak Charliś by spędził ostatnie lata, dni i godziny bez Twojej opieki, miłości i czułości.Nikt nie mógł zrobić więcej dla psiny.Jesteś jego Aniołem i naszej Sabci też.

• 3 weeks later...
Posted

dostałam śliczne zdjęcie Azorka, zatytułowałabym je: "Azorek - król haremu", ale pani Ewa opisała je : "psy stróżujące" :)
na fotce oczywiście gromadka psiaków słodko śpi, w środeczku pośród dziewczyn nasz Azor króluje :)

dlaczego opisuję zamiast wkleić? bo to znów format, którego fotosik nie lubi :(

pozdrawiam serdecznie AZORKA, JEGO DZIEWCZYNY, KOTECZKI I SZCZURECZKI, A PRZEDE WSZYSTKIM WSPANIAŁYCH OPIEKUNÓW TEGO ZWIERZYŃCA - Ewę i Ludwika !!!

• 1 month later...
Posted

Kocurek napisał(a):
i co tam nowego u Azorka i reszty?:)

Kocurku czas mija Azorek jes bardzo grzeczną i kochaną psinką.Czasem tylko chyba w stresie (no np. jak ktoś podjedzie pod bramę i zatrąbi) zdarza mu się obsikać szafki kuchenne.
Jak patrzymy na zimę a temperatury są paskudne i śnieg za oknem to przypominamy sobie jak to rok temu codziennie o 6rano nosiłem jedzenie Azorkowi.Pamiętam też ten niepokój czy biedak przeżył noc ech... smutno.
Foty są ale nie mam sumienia dręczyć mari23 ona teraz ma paskudny czas tyle psinek jej kochanych w tak krótkim czasie odeszło za TM.
My też nie możemy odżałować że Sabcia tak krótko z nami była nie ma dnia ech....
Może choć u Ciebie Kocurku coś wesołego słychać.
Azor właśnie położył mi głowę na kolanach i muszę go głaskać to taki wdzięczny pieszczoch i zawsze jest zadowolony.

• 1 month later...
Posted

Kocurek napisał(a):
Co tam slychowac u Azorkowego stadka?:)

Kocurku! Tak dawno Cię nie było Azorek nawet mówił że chyba zapomniałaś:lol:

U stadka mówisz? Delikatnie mówiąc bywało lepiej.
Dobrze że wiosna idzie.Trochę nie bardzo mam ochotę tu zaglądać bo u nas ciągle pamiętamy o tych co za TM i cholera te blizny nie bardzo się goją:placz:i chyba nawet rosną ech... .

Nie mam sumienia dręczyć mari23 o wstawianie fotek i chętnych innych też nie widzę ale jak podeślesz e-maila na PW to tam mogę wysłać bo to potrafię :oops:
z dobrych wieści toto chyba że Azorek chrapie chyba głośniej niż ja:evil_lol: a śpi tak twardo że nieraz trzeba go dotknąć bo na mówienie wcale nie reaguje:evil_lol: W sumie nas to cieszy bo chyba czuje się bezpieczny.

Posted

Jakze bym mogla o Azorku zapomniec:)Watkow z biedakami przybywa......To skacze tu i tam ....
Bardzo Wam zycze aby blizny sie zabliznialy....choc to nierealne:(
No prosze to Azorek ma tak jak ja....chrapie glosniej niz 2 facetow wzietych:)Nie wierzylam ale moj maz nagral to na telefon.....masakra:)hehe.

Usciski sle dla wszystkich mooooocne.:)

Posted

Azorek dostał obrożę po Sabuni.To tak jakby choć cząstka jej z nami była.O tej porze roku już grzała się z Niusią na słoneczku wylegując się.Nie mamy odwagi nawet fotek obejrzeć.

Posted

Melduje,ze fotki dotarly-4.Ale Azorek ma fajne siwe pasemka:)
Dziekuje i sle pozdrowionka:)

Miau:)

Paczku mialam problem zeby wyslac do Ciebie prywatna wiadomosc.Nie wiem dlaczego.

• 1 month later...
Posted

[quote name='Kocurek']Pozdrawiam Azorkowa rodzinke:)[/QUOTE]

Azorkowa rodzinka baaaaaaardzo dziękuje za pamięć:lol:
Azorek tak sobie myśli że chyba Kocurkowe serduszko bardzo go polubiło bo pamięta o nim zawsze!
Co do PW na Dogo były jakieś dziwne techniczne problemy ale chyba masz naszego e-maila i nr. tel. jakby co.
Jak nie to wyślę.
Azorek to taka słodka psinka że mam wyrzuty sumienia bo on tak długo przy drodze na tym CPNie mieszkał:placz:
Ciężko nam tu zaglądać bo nie ma Busi i Luncia też za TM.
Na dodatek jak czytam i patrzę na foty tego co ludzie robią zwierzętom to mam mordercze zapędy.
Tak sobie myślę że to tylko człowiek potrafi być tak bezinteresownie okrutny.
Najgorsze jest to że w tak zwanym "polskim prawie" zwierze jest dalej rzeczą i nawet klechom to nie przeszkadza mimo że w Bibli jest nie tylko mowa o Braciach Mniejszych ale i o tym jak człowiek ma obowiązek traktować zwierzęta i że nie jest w niczym lepszy od nich.
A np. zgodnie z niemieckim prawem zwierze jest "wpół istnieniem" tak jak człowiek.

Posted

Kocurek pamieta zawsze:)
Tak,zamiast mniej to co raz wiecej okrucienstwa wokol...:(
Mufinek.Cygus....kot wsadzony w mrowisko przez 8 letnie dzieciaki....koszmar...:(
Miewam dni,ze nie zagladam na Dogo bo co rusz drastyczny przypadek ,a ja potem nie moge funkcjonowac normalnie:(
Paczku mam Waszego emaila,i tak jak pisalam fotki otrzymalam.Polecam sie na przyszlosc jak beda jakies nastepne.:)
Pozdrowienia sle...:)

Posted

[quote name='Kocurek']Kocurek pamieta zawsze:)
Tak,zamiast mniej to co raz wiecej okrucienstwa wokol...:(
Mufinek.Cygus....kot wsadzony w mrowisko przez 8 letnie dzieciaki....koszmar...:(
Miewam dni,ze nie zagladam na Dogo bo co rusz drastyczny przypadek ,a ja potem nie moge funkcjonowac normalnie:(
Paczku mam Waszego emaila,i tak jak pisalam fotki otrzymalam.Polecam sie na przyszlosc jak beda jakies nastepne.:)
Pozdrowienia sle...:)[/QUOTE]

ja też pamiętam i też zaglądam

to, co się dzieje i mnie przygniata, załamuje.....
ja się chyba do tego świata nie nadaję..... nie pasuję.... :(

• 1 month later...
Posted

[quote name='malagos']Na odtrutkę zagladajcie na watki z happy endem, na Metamorfozy, i na watki tych co w domu stałym :) Prawie zawsze skutkuje.[/QUOTE]

jasne, że skutkuje, a ten watek również do szczęśliwie zakończonych należy :)

• 3 weeks later...
Posted

Kocurek napisał(a):
Haloooo?Azorki....?Wszystko w porzadeczku u Was?:)

Tak w porządku. Tyle że w realu trochę czasowo nie daje rady, zasięg po tych burzach taki że czasem wysłanie posta to 40min. Fotek dalej nie umiem wklejać a mari23 nie będę dręczył bo i tak jest tytanem że ogarnia jakoś to co robi.Każdy jednak kto zadeklaruje że fotki wklei otrzyma je na e-maila.