Nutusia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Azorek zdecydowanie woli być głaskany niż... fotografowany ;) A ja przy okazji zaproszę do kolejnego psiaka cudem uratowanego przez naszych Doktorów. Teraz trzeba pomóc im szukać mu domu... http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-poka%C5%BCmy-mu-co-to-znaczy-w%C5%82asny-dom...?p=17926842#post17926842 Quote
PACZEK Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Kocurek napisał(a):Odwiedzam Azorka i cale stadko...:) :loveu:Witaj Kocurku i dziękujemy za pamięć:loveu: Troszkę smutno bo Ty jeszcze fizycznie Azorka nie miziałaś ale może kiedyś nas odwiedzisz bo Azorek lubi miziaczki co może potwierdzić Havanka:lol: za którą też już się stęskniliśmy i Nutusia:lol:. Chętnie bym wrzucił jakieś foty ale niestety do dziś jestem nie wyuczony w tym kierunku:oops: Jakoś tak ciężko zaglądać na Dogo bo cały czas tęsknimy za Sabcią i po odejściu Charlisia który mieszkał u mari23 dopadają nas smuteczki. Quote
mari23 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 PACZEK napisał(a)::loveu:Witaj Kocurku i dziękujemy za pamięć:loveu: Troszkę smutno bo Ty jeszcze fizycznie Azorka nie miziałaś ale może kiedyś nas odwiedzisz bo Azorek lubi miziaczki co może potwierdzić Havanka:lol: za którą też już się stęskniliśmy i Nutusia:lol:. Chętnie bym wrzucił jakieś foty ale niestety do dziś jestem nie wyuczony w tym kierunku:oops: Jakoś tak ciężko zaglądać na Dogo bo cały czas tęsknimy za Sabcią i po odejściu Charlisia który mieszkał u mari23 dopadają nas smuteczki. i ja pamiętam o Azorku naszym kochanym..... trudno mi tylko wrócić "do normy", ten smutek przygniata mocno, ciężko się podnieść :( Quote
PACZEK Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 i ja pamiętam o Azorku naszym kochanym..... Wiemy Cioteczko mari23 Azorek właśnie był uprzejmy położyć się na moich nogach. Nie wiemy jak Cię pocieszyć Marysiu i co napisać jednak pomyśl jak Charliś by spędził ostatnie lata, dni i godziny bez Twojej opieki, miłości i czułości.Nikt nie mógł zrobić więcej dla psiny.Jesteś jego Aniołem i naszej Sabci też. Quote
mari23 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 dostałam śliczne zdjęcie Azorka, zatytułowałabym je: "Azorek - król haremu", ale pani Ewa opisała je : "psy stróżujące" :) na fotce oczywiście gromadka psiaków słodko śpi, w środeczku pośród dziewczyn nasz Azor króluje :) dlaczego opisuję zamiast wkleić? bo to znów format, którego fotosik nie lubi :( pozdrawiam serdecznie AZORKA, JEGO DZIEWCZYNY, KOTECZKI I SZCZURECZKI, A PRZEDE WSZYSTKIM WSPANIAŁYCH OPIEKUNÓW TEGO ZWIERZYŃCA - Ewę i Ludwika !!! Quote
PACZEK Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Kocurek napisał(a):i co tam nowego u Azorka i reszty?:) Kocurku czas mija Azorek jes bardzo grzeczną i kochaną psinką.Czasem tylko chyba w stresie (no np. jak ktoś podjedzie pod bramę i zatrąbi) zdarza mu się obsikać szafki kuchenne. Jak patrzymy na zimę a temperatury są paskudne i śnieg za oknem to przypominamy sobie jak to rok temu codziennie o 6rano nosiłem jedzenie Azorkowi.Pamiętam też ten niepokój czy biedak przeżył noc ech... smutno. Foty są ale nie mam sumienia dręczyć mari23 ona teraz ma paskudny czas tyle psinek jej kochanych w tak krótkim czasie odeszło za TM. My też nie możemy odżałować że Sabcia tak krótko z nami była nie ma dnia ech.... Może choć u Ciebie Kocurku coś wesołego słychać. Azor właśnie położył mi głowę na kolanach i muszę go głaskać to taki wdzięczny pieszczoch i zawsze jest zadowolony. Quote
Kocurek Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 No to ciesze sie ,ze u Was wszystko gra:) U mienia tez;) Tak.....zima to ciezki okres....takie mrozy nadchodza ....az strach myslec....:( Quote
Szarotka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Mam nadzieje, ze mi Azorek wybaczy, ale potrzebujemy pomocy, podhalanka musi miec jeszcze jedna operacje, a my juz gonimy resztkami: http://www.dogomania.pl/threads/221927-Podhalanka-Jula-z-guzami-potrzebne-fundusze-na-operacj%C4%99... Quote
PACZEK Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kocurek napisał(a):Co tam slychowac u Azorkowego stadka?:) Kocurku! Tak dawno Cię nie było Azorek nawet mówił że chyba zapomniałaś:lol: U stadka mówisz? Delikatnie mówiąc bywało lepiej. Dobrze że wiosna idzie.Trochę nie bardzo mam ochotę tu zaglądać bo u nas ciągle pamiętamy o tych co za TM i cholera te blizny nie bardzo się goją:placz:i chyba nawet rosną ech... . Nie mam sumienia dręczyć mari23 o wstawianie fotek i chętnych innych też nie widzę ale jak podeślesz e-maila na PW to tam mogę wysłać bo to potrafię :oops: z dobrych wieści toto chyba że Azorek chrapie chyba głośniej niż ja:evil_lol: a śpi tak twardo że nieraz trzeba go dotknąć bo na mówienie wcale nie reaguje:evil_lol: W sumie nas to cieszy bo chyba czuje się bezpieczny. Quote
Kocurek Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jakze bym mogla o Azorku zapomniec:)Watkow z biedakami przybywa......To skacze tu i tam .... Bardzo Wam zycze aby blizny sie zabliznialy....choc to nierealne:( No prosze to Azorek ma tak jak ja....chrapie glosniej niz 2 facetow wzietych:)Nie wierzylam ale moj maz nagral to na telefon.....masakra:)hehe. Usciski sle dla wszystkich mooooocne.:) Quote
PACZEK Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Azorek dostał obrożę po Sabuni.To tak jakby choć cząstka jej z nami była.O tej porze roku już grzała się z Niusią na słoneczku wylegując się.Nie mamy odwagi nawet fotek obejrzeć. Quote
Kocurek Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Melduje,ze fotki dotarly-4.Ale Azorek ma fajne siwe pasemka:) Dziekuje i sle pozdrowionka:) Miau:) Paczku mialam problem zeby wyslac do Ciebie prywatna wiadomosc.Nie wiem dlaczego. Quote
PACZEK Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Kocurek']Pozdrawiam Azorkowa rodzinke:)[/QUOTE] Azorkowa rodzinka baaaaaaardzo dziękuje za pamięć:lol: Azorek tak sobie myśli że chyba Kocurkowe serduszko bardzo go polubiło bo pamięta o nim zawsze! Co do PW na Dogo były jakieś dziwne techniczne problemy ale chyba masz naszego e-maila i nr. tel. jakby co. Jak nie to wyślę. Azorek to taka słodka psinka że mam wyrzuty sumienia bo on tak długo przy drodze na tym CPNie mieszkał:placz: Ciężko nam tu zaglądać bo nie ma Busi i Luncia też za TM. Na dodatek jak czytam i patrzę na foty tego co ludzie robią zwierzętom to mam mordercze zapędy. Tak sobie myślę że to tylko człowiek potrafi być tak bezinteresownie okrutny. Najgorsze jest to że w tak zwanym "polskim prawie" zwierze jest dalej rzeczą i nawet klechom to nie przeszkadza mimo że w Bibli jest nie tylko mowa o Braciach Mniejszych ale i o tym jak człowiek ma obowiązek traktować zwierzęta i że nie jest w niczym lepszy od nich. A np. zgodnie z niemieckim prawem zwierze jest "wpół istnieniem" tak jak człowiek. Quote
Kocurek Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Kocurek pamieta zawsze:) Tak,zamiast mniej to co raz wiecej okrucienstwa wokol...:( Mufinek.Cygus....kot wsadzony w mrowisko przez 8 letnie dzieciaki....koszmar...:( Miewam dni,ze nie zagladam na Dogo bo co rusz drastyczny przypadek ,a ja potem nie moge funkcjonowac normalnie:( Paczku mam Waszego emaila,i tak jak pisalam fotki otrzymalam.Polecam sie na przyszlosc jak beda jakies nastepne.:) Pozdrowienia sle...:) Quote
mari23 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Kocurek']Kocurek pamieta zawsze:) Tak,zamiast mniej to co raz wiecej okrucienstwa wokol...:( Mufinek.Cygus....kot wsadzony w mrowisko przez 8 letnie dzieciaki....koszmar...:( Miewam dni,ze nie zagladam na Dogo bo co rusz drastyczny przypadek ,a ja potem nie moge funkcjonowac normalnie:( Paczku mam Waszego emaila,i tak jak pisalam fotki otrzymalam.Polecam sie na przyszlosc jak beda jakies nastepne.:) Pozdrowienia sle...:)[/QUOTE] ja też pamiętam i też zaglądam to, co się dzieje i mnie przygniata, załamuje..... ja się chyba do tego świata nie nadaję..... nie pasuję.... :( Quote
malagos Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Na odtrutkę zagladajcie na watki z happy endem, na Metamorfozy, i na watki tych co w domu stałym :) Prawie zawsze skutkuje. Quote
mari23 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='malagos']Na odtrutkę zagladajcie na watki z happy endem, na Metamorfozy, i na watki tych co w domu stałym :) Prawie zawsze skutkuje.[/QUOTE] jasne, że skutkuje, a ten watek również do szczęśliwie zakończonych należy :) Quote
Kocurek Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Haloooo?Azorki....?Wszystko w porzadeczku u Was?:) Quote
PACZEK Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kocurek napisał(a):Haloooo?Azorki....?Wszystko w porzadeczku u Was?:) Tak w porządku. Tyle że w realu trochę czasowo nie daje rady, zasięg po tych burzach taki że czasem wysłanie posta to 40min. Fotek dalej nie umiem wklejać a mari23 nie będę dręczył bo i tak jest tytanem że ogarnia jakoś to co robi.Każdy jednak kto zadeklaruje że fotki wklei otrzyma je na e-maila. Quote
Recommended Posts