Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PACZEK']Cioteczko mari23 jak ty panujesz nad tym całym towarzystwem:crazyeye:?Czy Ty kiedyś sypiasz?[/QUOTE]

to one nade mną panują ;)

ja je tylko kocham, gotuję im, sprzątam kupki, sierść i kałuże czasem, teraz gorąco, to mam spokój, ale jak chłodno- większość ładuje się do łóżka ;)
sypiam coraz mniej, a doba i tak za krótka....

śliczne fotki Azorka dostałam, dodam, jak tylko zrobię coś z antywirusem, bo mi się właśnie wyświetliło, że się skończył dzisiaj....

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obiecane śliczne fotki Azorkowe:

i znów leży....

a tu - znów z Pusią.....

żeby nie było, że tylko Azor leży ;)

a kto domu pilnuje????

oczywiście czujna Zosia, jak widać ;)

Posted

Saba oswoiła sie już z kotami i teraz ich pilnuje, kiedy one śpią. Zosia bidulka po całonocnym czuwaniu, zdrzemnęła sie na chwilkę. Teraz Saba pełni jej obowiązki:cool3:

Posted

[quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję za odwiedziny Rudiego - taki pech... Ale walczy chłopak - to najważniejsze.[/QUOTE]Ale trzeba też spojrzeć tak że gdyby to całe choróbsko przyplątało się PO adopcji to nie wiemy czy adoptujący dali by radę.Czy mają na tyle doświadczenia,funduszy i siły by wspomóc Rudiego w tej walce.

Posted

mokro..... wszystkie zwierzaki skryły się w domu...
te "długie światła" to Puśka ;)

"w czasie deszczu dzieci się nudzą"..... jak widać, nie tylko dzieci :cool3:

Posted

"Długie światła" włączył również Mietek. Fajnie jest razem leżakować - można wymienić poglądy, pogadać, zdrzemnąć się lub poświecić zdziwionymi oczkami.

Posted

[quote name='Havanka']"Długie światła" włączył również Mietek. Fajnie jest razem leżakować - można wymienić poglądy, pogadać, zdrzemnąć się lub poświecić zdziwionymi oczkami.[/QUOTE]

Mietek włączył, ale chyba krótkie tylko.... albo ma słabsze żarówki ;)

czytałam gdzieś na wątku jakimś, że mają niezwykle zmienną pogodę...odpisałam, że u nas też zmienna: raz deszcz, raz ulewa.... i tak na przemian...

Posted

[quote name='mari23']Mietek włączył, ale chyba krótkie tylko.... albo ma słabsze żarówki ;)

czytałam gdzieś na wątku jakimś, że mają niezwykle zmienną pogodę...odpisałam, że u nas też zmienna: raz deszcz, raz ulewa.... i tak na przemian...[/QUOTE]Skoro wątek od 18 lat to napiszę : pogoda jest BUTELKOWA!
Oczywiście psiny okupują pokój. Azorek też od dwóch dni przygląda się nowym miniaturowym kurkom (czyli kurczakom) które były uprzejme się wykluć.

Posted

[quote name='PACZEK']Skoro wątek od 18 lat to napiszę : pogoda jest BUTELKOWA!
Oczywiście psiny okupują pokój. Azorek też od dwóch dni przygląda się nowym miniaturowym kurkom (czyli kurczakom) które były uprzejme się wykluć.

to może my wkrótce taką fotkę Azorka dostaniemy...

tylko zamiast kaczuszek będą kurczaki, a zamiast szczeniaczka - Azor (tata? ;))

Posted

[quote name='mari23']Mietek włączył, ale chyba krótkie tylko.... albo ma słabsze żarówki ;)

czytałam gdzieś na wątku jakimś, że mają niezwykle zmienną pogodę...odpisałam, że u nas też zmienna: raz deszcz, raz ulewa.... i tak na przemian...[/QUOTE]
Tak, Mieciowi zużyły się żarówki, bo częściej ich używa do polowań na myszy.
Ze zmiennością pogody u nas jest tak samo.

[quote name='PACZEK']Skoro wątek od 18 lat to napiszę : pogoda jest BUTELKOWA!
Oczywiście psiny okupują pokój. Azorek też od dwóch dni przygląda się nowym miniaturowym kurkom (czyli kurczakom) które były uprzejme się wykluć.[/QUOTE]
Czy Azorek nie wykazuje ochoty, żeby poznać smak kurczaka? Te bidulki wykluły sie w takie zimno!!!!

Posted

[quote name='Havanka']Tak, Mieciowi zużyły się żarówki, bo częściej ich używa do polowań na myszy.
Ze zmiennością pogody u nas jest tak samo.

Czy Azorek nie wykazuje ochoty, żeby poznać smak kurczaka? Te bidulki wykluły sie w takie zimno!!!![/QUOTE]:evil_lol:Tak masz rację do polowań ale na michę z jedzeniem i to koniecznie w kuchni i jeszcze poluje Mietek na wtargnięcie do pokoju gdzie miałkiem domaga się głaskania całodobowego:evil_lol:
Azorek:loveu: ku naszemu zdumieniu nie wykazuje żadnego zainteresowania kurczakami.Może czeka aż dorosną ale chyba nie my mamy wrażenie że on żyje i pozwala żyć innym:loveu:. To super psina tak grzeczny i posłuszny że to aż niewiarygodne.

Posted

[quote name='PACZEK']:evil_lol:Tak masz rację do polowań ale na michę z jedzeniem i to koniecznie w kuchni i jeszcze poluje Mietek na wtargnięcie do pokoju gdzie miałkiem domaga się głaskania całodobowego:evil_lol:
Azorek:loveu: ku naszemu zdumieniu nie wykazuje żadnego zainteresowania kurczakami.Może czeka aż dorosną ale chyba nie my mamy wrażenie że on żyje i pozwala żyć innym:loveu:. To super psina tak grzeczny i posłuszny że to aż niewiarygodne.[/QUOTE]
Myślę, że większość psów po "przejściach", są właśnie takie jak Azorek. Są wdzięczne za nowe życie i tak właśnie to okazują.

Posted

[quote name='Havanka']Myślę, że większość psów po "przejściach", są właśnie takie jak Azorek. Są wdzięczne za nowe życie i tak właśnie to okazują.[/QUOTE]

oj, tak, to prawda !
tylko Bambo - łobuz jest wyjątkiem ;)
ale słodkim i kochanym wyjątkiem!

Posted

[quote name='mari23']oj, tak, to prawda !
tylko Bambo - łobuz jest wyjątkiem ;)
ale słodkim i kochanym wyjątkiem![/QUOTE]
Bambuś jeszcze troszkę gniewa się za te jajeczka, które mu wycięto:razz:

Posted

[quote name='Nutusia']Ja się domagam fotek kurczaczkowych!!!!! Będzie jak na... Wielkanoc :)[/QUOTE]My już nie mamy sumienia molestować Cioci Marysi o wklejanie fotek:oops: No i zbliżanie się do naszych kurek jak prowadzają młode do bezpiecznych nie należy:evil_lol: Również i psy trzymają dystans bo kura niezłą jazdę urządzić potrafi.
Zresztą kurczaczki znacznie ładniej na żywo wyglądają :evil_lol: i przy okazji psinki można pogłaskać.

Posted

[quote name='PACZEK']My już nie mamy sumienia molestować Cioci Marysi o wklejanie fotek:oops: No i zbliżanie się do naszych kurek jak prowadzają młode do bezpiecznych nie należy:evil_lol: Również i psy trzymają dystans bo kura niezłą jazdę urządzić potrafi.
Zresztą kurczaczki znacznie ładniej na żywo wyglądają :evil_lol: i przy okazji psinki można pogłaskać.

a jednak...... ;)
dostałam "zlecenie" :

To dla Ciebie, Madziu - Ewa