plastelina Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ola to ten hotel ze szkoleniem to jest gdzieś pod lublinem? ostatnio dużo dobrego o nim słyszałam, ale Pani nie pamiętała nazwiska osoby która go prowadzi, ogólnie chodziło o wyprowadzenie psa którego wcześniejsi szkoleniowcy kwalifikowali do uśpienia. Postaram się na dniach jakiś bazarek zrobic. Quote
as_ko Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Madi skrzynka opróżniona. Pisz :) Jutro mam wolny dzień więc wszystko po nadrabiam. Quote
jarek szymanski Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Na poczatku widze ze tylko 115 zl wplynelo. Czy to sie zgadza????????? Mysle ze trzeba dac mu troche czasu.Dalaczam sie do akcji jak podejmiecie taka decyzje. Pozdrawiam Quote
faith35 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ponownie stawiam się na wątku , gdzieś mi zaginął....... Quote
matahari81 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 faith35 napisał(a):ponownie stawiam się na wątku , gdzieś mi zaginął....... dziekuje za obecnosc i prosze o zwolanie ludzikow Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 plastelina napisał(a):Ola to ten hotel ze szkoleniem to jest gdzieś pod lublinem? ostatnio dużo dobrego o nim słyszałam, ale Pani nie pamiętała nazwiska osoby która go prowadzi, ogólnie chodziło o wyprowadzenie psa którego wcześniejsi szkoleniowcy kwalifikowali do uśpienia. Postaram się na dniach jakiś bazarek zrobic. Hotel pod Lublinem, mam nadzieję,że i jemu pomoże. Bazarek będzie mile widziany;) Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 jarek szymanski napisał(a):Na poczatku widze ze tylko 115 zl wplynelo. Czy to sie zgadza????????? Mysle ze trzeba dac mu troche czasu.Dalaczam sie do akcji jak podejmiecie taka decyzje. Pozdrawiam Przyznam,że nie wchodziłam na konto zaraz sprawdzę i ew. uaktualnię. As_ko zrobi dzisiaj aukcję allegro. Quote
as_ko Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Allegro cegiełkowe: http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1473696456 Tylko dzisiaj mam jakieś problemy i nie działał mi ani imageshack ani fotosik, więc nie mogłam zmienić tła na takie jakie chciałam i dodać innych zdjęć, ale jak później mi będzie działać to zmienię. Quote
Niuni&Pupi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 W wolnej chwili postaram się [pomyślec nad jakąś ppomocą, ale obecnie mam kilka zobowiązań, z których musze się wywiązać :( Trzymam kciuki za chłopaka, wstyd, ze ktoś taki potraktował psa w ten sposób :( Powinien miec zakaz pełnienia funkcji stróza prawa, w świetle tego co uczynił temu psu !!! Quote
muzzy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='as_ko']nie działał mi ani imageshack ani fotosik, więc nie mogłam zmienić tła na takie jakie chciałam i dodać innych zdjęć, ale jak później mi będzie działać to zmienię. Dzięki! A do wrzucania zdjęć używam czasami www.zapodaj.net, choć z nim też bywają problemy. Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='as_ko']Allegro cegiełkowe: http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1473696456 Tylko dzisiaj mam jakieś problemy i nie działał mi ani imageshack ani fotosik, więc nie mogłam zmienić tła na takie jakie chciałam i dodać innych zdjęć, ale jak później mi będzie działać to zmienię. Dzękuję:loveu: Też miałam ostatnio problemy ale po zarejestrowaniu się jest już ok. Tło pasuje świetnie te gwiazdki są jaki jego oczy... Quote
MaDi Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Wow już zostało zakupionych kilka cegiełek, mam nadzieje,że wystarczy dla wszystkich;) Quote
matahari81 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 podnosimy chlopaka i spraszamy ludzi nadal Quote
matahari81 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 wstajemy wstajemy nie leniuchujemy Quote
MaDi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Zapraszam dzisaj na godzinę 19.50 do oglądania programu Uwaga w TVNie będzie reportaż o Reksie. Link do zajawki http://uwaga.onet.pl/44328,wideo,240533,niewidomy_rex__pies_dzielnicowego,niewidomy_rex__pies_dzielnicowego,reportaz.html Quote
barbara.h Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ogladaliśmy wczoraj te fragmenty, szok jak może policja robić z siebie d...li :crazyeye: Quote
MaDi Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 barbara.h napisał(a):Ogladaliśmy wczoraj te fragmenty, szok jak może policja robić z siebie d...li :crazyeye: Fajna ta ściema z książeczką nie? LSOZ pewnie będzie troszeczkę w reportażu, resztą zajął się dziennikarz:evil_lol: Quote
jola_li Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Przypominam o allegro cegiełkowym - zapraszajcie dalej ;-): [FONT=Comic Sans MS]http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1473696456[/FONT] Quote
evel Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 barbara.h napisał(a):Ogladaliśmy wczoraj te fragmenty, szok jak może policja robić z siebie d...li :crazyeye: A te komentarze pod spodem... Że to ustawienie świateł i kamer, że to wszystko manipulacja! :crazyeye: No po prostu ręce i majtki opadają :roll: Quote
Recommended Posts