Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ola to ten hotel ze szkoleniem to jest gdzieś pod lublinem? ostatnio dużo dobrego o nim słyszałam, ale Pani nie pamiętała nazwiska osoby która go prowadzi, ogólnie chodziło o wyprowadzenie psa którego wcześniejsi szkoleniowcy kwalifikowali do uśpienia. Postaram się na dniach jakiś bazarek zrobic.

• Replies 470
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

plastelina napisał(a):
Ola to ten hotel ze szkoleniem to jest gdzieś pod lublinem? ostatnio dużo dobrego o nim słyszałam, ale Pani nie pamiętała nazwiska osoby która go prowadzi, ogólnie chodziło o wyprowadzenie psa którego wcześniejsi szkoleniowcy kwalifikowali do uśpienia. Postaram się na dniach jakiś bazarek zrobic.

Hotel pod Lublinem, mam nadzieję,że i jemu pomoże. Bazarek będzie mile widziany;)

Posted

jarek szymanski napisał(a):
Na poczatku widze ze tylko 115 zl wplynelo. Czy to sie zgadza?????????
Mysle ze trzeba dac mu troche czasu.Dalaczam sie do akcji jak podejmiecie taka decyzje.
Pozdrawiam

Przyznam,że nie wchodziłam na konto zaraz sprawdzę i ew. uaktualnię.
As_ko zrobi dzisiaj aukcję allegro.

Posted

W wolnej chwili postaram się [pomyślec nad jakąś ppomocą, ale obecnie mam kilka zobowiązań, z których musze się wywiązać :( Trzymam kciuki za chłopaka, wstyd, ze ktoś taki potraktował psa w ten sposób :( Powinien miec zakaz pełnienia funkcji stróza prawa, w świetle tego co uczynił temu psu !!!

Posted

[quote name='as_ko']nie działał mi ani imageshack ani fotosik, więc nie mogłam zmienić tła na takie jakie chciałam i dodać innych zdjęć, ale jak później mi będzie działać to zmienię.
Dzięki! A do wrzucania zdjęć używam czasami www.zapodaj.net, choć z nim też bywają problemy.

Posted

[quote name='as_ko']Allegro cegiełkowe: http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1473696456

Tylko dzisiaj mam jakieś problemy i nie działał mi ani imageshack ani fotosik, więc nie mogłam zmienić tła na takie jakie chciałam i dodać innych zdjęć, ale jak później mi będzie działać to zmienię.
Dzękuję:loveu:
Też miałam ostatnio problemy ale po zarejestrowaniu się jest już ok.
Tło pasuje świetnie te gwiazdki są jaki jego oczy...

Posted

barbara.h napisał(a):
Ogladaliśmy wczoraj te fragmenty, szok jak może policja robić z siebie d...li :crazyeye:

Fajna ta ściema z książeczką nie? LSOZ pewnie będzie troszeczkę w reportażu, resztą zajął się dziennikarz:evil_lol:

Posted

barbara.h napisał(a):
Ogladaliśmy wczoraj te fragmenty, szok jak może policja robić z siebie d...li :crazyeye:

A te komentarze pod spodem... Że to ustawienie świateł i kamer, że to wszystko manipulacja! :crazyeye: No po prostu ręce i majtki opadają :roll: