MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='andegawenka'] gdzie się wszyscy podziali:razz: Może ktoś nowy do nas zajrzy? Quote
anett Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 MaDi napisał(a):.......... Jeśli możesz to napisz do irasiad może się odezwą ...... Jaki kontakt tel. i mailowy podać? Quote
MaDi Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='anett']Jaki kontakt tel. i mailowy podać? [email protected] tel.602228411 Quote
nescca Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Olusiu,,,,sorki ,ale dzis wróćiłyśmu z Lu_Gosiak z interwencji o godz 23.... pierwsza interwencja o 12....sunia zamknięta od 10 dni w domu. Zyje....z rury kapała woda. Odebrana....ale Pan prokurator przetrzymał nas 3 godz trzymał nas na dworze. Wieczorem potrącony pies. Daj kochana nr konta prześlemy obiecana kasę na karmę dla chłopaka. Quote
MaDi Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 nescca napisał(a):Olusiu,,,,sorki ,ale dzis wróćiłyśmu z Lu_Gosiak z interwencji o godz 23.... pierwsza interwencja o 12....sunia zamknięta od 10 dni w domu. Zyje....z rury kapała woda. Odebrana....ale Pan prokurator przetrzymał nas 3 godz trzymał nas na dworze. Wieczorem potrącony pies. Daj kochana nr konta prześlemy obiecana kasę na karmę dla chłopaka. Numer w pierwszym poście;) Quote
andegawenka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 nescca napisał(a):Olusiu,,,,sorki ,ale dzis wróćiłyśmu z Lu_Gosiak z interwencji o godz 23.... pierwsza interwencja o 12....sunia zamknięta od 10 dni w domu. Zyje....z rury kapała woda. Odebrana....ale Pan prokurator przetrzymał nas 3 godz trzymał nas na dworze. Wieczorem potrącony pies. Daj kochana nr konta prześlemy obiecana kasę na karmę dla chłopaka. Matko jedyna, ile musicie mieć siły ....kiedy to się skończy...?:shake::-( Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 MaDi napisał(a):Może ktoś nowy do nas zajrzy? Zaglądam i jestem w szoku........dobrze,że psiak jest już uwolniony od tego zwyrola. Quote
Pocahontas Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Madi mam rozumieć że ze względu że to pan policjant nic mu nie zostanie zarzucone? Quote
MaDi Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Pocahontas napisał(a):Madi mam rozumieć że ze względu że to pan policjant nic mu nie zostanie zarzucone? Policjant to nie człowiek?Jego jak wszystkich obowiązują przepisy( powinny nawet bardziej:angryy:). Reks ma się dobrze apetyt mu dopisuje, na spacerze ciągnie jak lokomotywa:evil_lol: Quote
andegawenka Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Przybywam na zaprosiny MaDi --- zapisuję... a powitam ja:) Quote
jogolcia@pdx Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Przybywam na zaprosiny MaDi --- zapisuję... Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Reks był dzisiaj na dłuższym spacerze, nie założyłam mu apaszki "szukam domu" i ludzie dziwnie na nas patrzyli.... Quote
sabusia Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 biedny piekny piesek jezu jak ten zwyrodnialec spętał go łancuchem.......... popierd...facet Quote
andegawenka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='MaDi']Reks był dzisiaj na dłuższym spacerze, nie założyłam mu apaszki "szukam domu" i ludzie dziwnie na nas patrzyli.... Czemu? Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 [quote name='andegawenka']Czemu? Szłam razem z koleżanką i chyba myśleli,że to my doprowadziłyśmy go do takiego stanu:roll: Quote
plastelina Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 zapisuję sobie, Ola niesamowita jesteś:) Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 plastelina napisał(a):zapisuję sobie, Ola niesamowita jesteś:) Nabroiłam coś czy to wazelinka?:evil_lol: Quote
plastelina Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 wazelinka;p ja bym zwariowała po tygodniu mając tyle na głowie:| Quote
Recommended Posts