andegawenka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Wysłałam Reksiowi niewielką sumkę, zawsze to pies "kolesia" po fachu, moich dzieci...:roll: Quote
MaDi Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 andegawenka napisał(a):Wysłałam Reksiowi niewielką sumkę, zawsze to pies "kolesia" po fachu, moich dzieci...:roll: Super pieniądze na pewno bardzo się przydadzą. Quote
jola_li Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 MaDi napisał(a):Podnoszę i proszę o wsparcie finansowe dla Reksa. Obiecałam Reksowi opłacenie wyróżnionego allegro - to jest około 20 zł - w najbliższych dniach wpłacę 30 zł. Rozumiem, że na konto LSOZ? Quote
MaDi Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [quote name='jola_li']Obiecałam Reksowi opłacenie wyróżnionego allegro - to jest około 20 zł - w najbliższych dniach wpłacę 30 zł. Rozumiem, że na konto LSOZ? Reks ma allegro cegiełkowe,jeśli chcesz przekazać jakąś kwotę to na konto fundacji:) http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1473696456 Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 IVV napisał(a):i jak sie chlopak zachowuje ? Kiepsko...wczoraj nie udało się go wyprowadzić z boksu tak się nakręcił bo inne psy szczekały:( Quote
andegawenka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nerwowy, nie ma co się dziwić, tyle przeszedł... Quote
MaDi Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 andegawenka napisał(a):Nerwowy, nie ma co się dziwić, tyle przeszedł... Ja to wszystko rozumie i dlatego reks trafi do specjalisty. Quote
IVV Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 przeciez on nigdy nie byl normalnie traktowany :( dobrze ,ze ktos chce z nim pracowac...niestety jego stan jest wytworem glupoty czlowieka ... Quote
MaDi Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 assa napisał(a):Reksiu, co u ciebie? Nadal różki:shake: Quote
barbara.h Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Kurcze, no szkoda, dobrze, że zajmie się nim fachowiec, mam nadzieję, ze się uda:multi: Quote
IVV Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 musi sie udac !!! przeciez dostal szanse od losu i zostal od tych .......zabrany przez normalnych ludzi ,wiec musi byc to jakis znak ! trzymam kciuki!!!! Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='andegawenka'] Cudne są Twoje animacje. Quote
MaDi Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 andegawenka napisał(a):To silny pies, pewnie dominant... Niestety ale po to mamy specjalistów przecież też muszą z czegoś żyć:evil_lol: Quote
MaDi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 IVV napisał(a):to kiedy zaczynacie? Jutro Reks jedzie do hotelu niestety nie udało się zebrać funduszy nawet na pokrycie kosztów pobytu i leczenia w klinice:( Quote
jola_li Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 MaDi napisał(a):Jutro Reks jedzie do hotelu niestety nie udało się zebrać funduszy nawet na pokrycie kosztów pobytu i leczenia w klinice:( MaDi, a może jeszcze raz zrobić allegro (wyróżnione) z innym tytułem i nowym tekstem? Quote
andegawenka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='jola_li']MaDi, a może jeszcze raz zrobić allegro (wyróżnione) z innym tytułem i nowym tekstem? Quote
MaDi Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 jola_li napisał(a):MaDi, a może jeszcze raz zrobić allegro (wyróżnione) z innym tytułem i nowym tekstem? Też o tym pomyślałam ale muszę sprawdzić czy można wystawić jeszcze raz zmodyfikowana treść ja niestety nie znam się na tym kompletnie. Quote
jola_li Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 No pewnie że można, jeżeli wystawia się nową aukcję :-). Quote
Recommended Posts