Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

feliksik napisał(a):
oj tak tak, i jest power do dalszego pomagania

To prawda, ja miałam pół roku sunię na tymczasie (pomagala mi też koleżanka) i kiedy właściwie pogodziłam się z tym, że chyba zostanie u mnie znalazł się dla niej wspaniały domek.

Posted

Wieści: :-) :-) :-)

Apetyt Florci dopisuje, dziś był indyk z ryżem i warzywami. W domku grzecznie sama zostaje, na trochę. Poszalała dziś trochę ze mną po ogródku bez smyczy, była bardzo szczęśliwa (nie spuszczałam jej z oczu bo nie wiem czy przez płot się nie przeciśnie). Rozrabia tylko kiedy ma towarzystwo (sama zabawkę przynosi do rzucania) założyłam jej dziś czerwoną obróżkę przeciwko zauroczeniu. Kaszle tylko czasami, ale i tak ją wciąż obserwuję. Dziś dostała tabletkę na odrobaczenie zgodnie z zaleceniem więc teraz trochę zmęczona po niej.
Jak zrobię fajne foty to czasami wrzucę coś na maila lub na MMSa, Przepraszam że dziś tak wcześnie wysyłałam pewnie Panią obudziłam, czasami tracę orientację w czasie przez tego szkraba, a Pani pewnie ma na głowie już następnego małego przyjaciela w potrzebie. Proszę mi nie odpiswać na maila, ja tylko dla informacji będę czasami zdawać relację z tego co u nas.
Pozdrawiam. Dobrej nocki

Posted

Lilko, poprosiłam Kenny, żeby ci podała..
Nie wiem czemu jeszcze nie napisała...
Zaraz do niej napiszę jeszcze.
Przepraszam.

Posted

mshume napisał(a):
Rzeczywiście biedna Fibi bardz jest do Florci podobna i nawet obie mają imię na F

Oj, rzeczywiście imiona mają na "F"! Nie zwróciłam wcześniej na to uwagi:evil_lol:

Jasza napisał(a):

Fibi też znajdziemy taki dom!

Trzymamy Cię za słówko! ;-)

Super, że u Florci wszystko jest ok.:loveu:

Posted

Tylko nic o niej nie wiem....:placz::placz::placz:

Jeżeli znalazłby się DT to pokryłabym koszty weterynarza i dała 100 PLN na jedzenie miesięcznie....