feliksik Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 oj tak tak, i jest power do dalszego pomagania Quote
henikar Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 feliksik napisał(a):oj tak tak, i jest power do dalszego pomagania To prawda, ja miałam pół roku sunię na tymczasie (pomagala mi też koleżanka) i kiedy właściwie pogodziłam się z tym, że chyba zostanie u mnie znalazł się dla niej wspaniały domek. Quote
Jasza Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Wieści: :-) :-) :-) Apetyt Florci dopisuje, dziś był indyk z ryżem i warzywami. W domku grzecznie sama zostaje, na trochę. Poszalała dziś trochę ze mną po ogródku bez smyczy, była bardzo szczęśliwa (nie spuszczałam jej z oczu bo nie wiem czy przez płot się nie przeciśnie). Rozrabia tylko kiedy ma towarzystwo (sama zabawkę przynosi do rzucania) założyłam jej dziś czerwoną obróżkę przeciwko zauroczeniu. Kaszle tylko czasami, ale i tak ją wciąż obserwuję. Dziś dostała tabletkę na odrobaczenie zgodnie z zaleceniem więc teraz trochę zmęczona po niej. Jak zrobię fajne foty to czasami wrzucę coś na maila lub na MMSa, Przepraszam że dziś tak wcześnie wysyłałam pewnie Panią obudziłam, czasami tracę orientację w czasie przez tego szkraba, a Pani pewnie ma na głowie już następnego małego przyjaciela w potrzebie. Proszę mi nie odpiswać na maila, ja tylko dla informacji będę czasami zdawać relację z tego co u nas. Pozdrawiam. Dobrej nocki Quote
Andzike Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Ale się dziewczynie super dom trafił :D :D :D Quote
bela51 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Dziewczyny, przeczytajcie prosze ostrzezenie z mojego podpisu! To ważne ! Zbliza sie wiosna, wiele z Was wybierze sie ze swoimi psami na wycieczki w gory, a tak moze chyhac smierc ! Taka straszna, jaka spotkala Kore !:-( http://www.dogomania.pl/threads/189681-Kora-m%C5%82oda-ONka-z-Wielunia-za-TM.-Zgine%C5%82a-otruta-na-g%C3%B3rskim-szlaku-! Quote
Jasza Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Belu - przeczytałam, masakra... A my zawsze w beskidy jeździmy.... Quote
lika1771 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja jeszcze nie dostałam konta,zeby sie rozliczyc. Quote
Jasza Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Lilko, poprosiłam Kenny, żeby ci podała.. Nie wiem czemu jeszcze nie napisała... Zaraz do niej napiszę jeszcze. Przepraszam. Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 mshume napisał(a):Rzeczywiście biedna Fibi bardz jest do Florci podobna i nawet obie mają imię na F Oj, rzeczywiście imiona mają na "F"! Nie zwróciłam wcześniej na to uwagi:evil_lol: Jasza napisał(a): Fibi też znajdziemy taki dom! Trzymamy Cię za słówko! ;-) Super, że u Florci wszystko jest ok.:loveu: Quote
Jasza Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 I jeszcze chciałam Iskasi podziękować! Nie wiem czy jeszcze czyta wątek - ale DZIĘKUJĘ!!:loveu::loveu: A wszystkich kibucujących Florce zapraszam na wątek szczeniaków, na którym pusto, cicho, nie ma ogłoszeń, nie ma pieniędzy, nie ma domów...:-( http://www.dogomania.pl/threads/202900-Szczeniaki-maleńkiej-znajdki-Szamci-czekają-na-odpowiedzialne-domki./page2 Quote
Jasza Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 ladySwallow napisał(a):Jaki szop :evil_lol: Ja Ci dam szop!:mad::mad: Quote
henikar Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ale superowe zdjęcia, Jasza dziękuję za zaproszenie na wątek moich szczeniaków. Quote
iskasia85 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 lubię takie szczęśliwe zakończenia :) dobrze, że zajrzałam. ech, jakie to pozytywne, że działania przynoszą takie cudowne efekty :) miziam wirtualnie Florcię! Quote
Jasza Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Ikasia - dziękuję za oferowaną pomoc!:loveu::loveu::loveu::loveu: Ja w tym całym zamieszaniu zapomniałam....:oops: Quote
leonarda Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bardzo ładne fotki:) Strasznie się cieszę, że tak to wszystko wyszło - Jasza, masz dobrą rękę to tych małych, czarnych, nieco kudłatych;) Quote
Jasza Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Oby. W sosnowieckim schronisku wypatrzyłam następną "misiowa" masakra... Quote
Jasza Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Tylko nic o niej nie wiem....:placz::placz::placz: Jeżeli znalazłby się DT to pokryłabym koszty weterynarza i dała 100 PLN na jedzenie miesięcznie.... Quote
Recommended Posts