Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='LILUtosi']Cała galeria jest tu [url]http://picasaweb.google.com/Ingolec/ZmigrodSzczeniaki#[/url][/QUOTE]
No przed snem koniecznie oczy i serce nacieszę:) Inne ciotki pewnie też, ale jutro:):)

Posted

W galerii zrobiłam zdjęcia przepukliny chłopaka. Wydaje mi się że jest dość duża. Czy Pani dr widziała to? Co powiedziała? Chłopak ma jeszcze mocno zaropiałe oczy, zakropiłam dzisiaj, zobaczymy czy pomoże. Najczęściej oczy siadają przy robakach. Może jeszcze go coś męczy.

Posted

[quote name='LILUtosi']W galerii zrobiłam zdjęcia przepukliny chłopaka. Wydaje mi się że jest dość duża. Czy Pani dr widziała to? Co powiedziała? Chłopak ma jeszcze mocno zaropiałe oczy, zakropiłam dzisiaj, zobaczymy czy pomoże. Najczęściej oczy siadają przy robakach. Może jeszcze go coś męczy.[/QUOTE]
Dr widziała je wszystkie, ale jutro prześlę jej zdjęcia tego. Chłopak dostał zastrzyki, bo dr tez zauwazyła i jej sie nie podobały. Niestety od soboty do wczoraj były w kojcu w budzie, ja ich nie widziałam przez ten czas:( Dopiero wczoraj u mamy zauważyłam. Pisałam o tym na wątku wcześniej.Jutro dopytam wet.

Posted

[B]Banerki podlinkowane do wątku. [/B]
Widzę że są nowe fotencje spróbuje jeszcze pomyśleć nad mniejszym banerkiem.

[URL="http://tiny.pl/hckcn"][IMG]http://img51.imageshack.us/img51/7876/edi1k.png[/IMG][/URL]

[URL="http://tiny.pl/hckcn"][IMG]http://img593.imageshack.us/img593/5571/edi2.png[/IMG][/URL]

Posted

Dziękuję za banerek. Kropka mi umieści w podpisie po szkole.
Wiecie, że te małe to mi się śniły. Byłam pewna że są ze mną w łóżku, a Asterek pod kołdrą przytulony do mnie.
We śnie uświadomiłam sobie, ze muszę wstać i je zabezpieczyć bo Foka je zje, jak się zorientuje i wstałam w nocy. Foka była na łóżku, a pod kołdrę wpakował się Dropsik. Chwile to trwało zanim mi świadomość wróciła, że małe bezpieczne. Zwariowałam?

Posted

Jejku, ale cudnie wyglada ten koszyczek szczeniaków :) LILUtosi dzięki wielkie za ten jeden "nadbagaż", który dostałaś w prezencie.
Serce mi mieknie normalnie jak na nie patrzę. Są cudne.
I niepokoi mnie ta przepuklina Asterka :( Jak będą jakieś nowe wieści, dajcie koniecznie znać.

Posted

przepuklina faktycznie duża, mój Bond miał podobną, ale tak ładnie mu to wet zoperował, że teraz nie ma śladu, że coś takiego miał, trzeba chyba ustalić kiedy można to ciachnąć

Posted

[quote name='Edi100']Nie mogę się napatrzeć, normalnie nie mogę. Dech mi zapiera:)[/QUOTE]

Sliczne są te maluchy a i te duże także :p. dzięki Wam żyją i są bezpieczne.Dziękujemy Wam cioteczki wszystkie!:loveu:

Posted

[quote name='Edi100']To nie było "przychylne oko" raczej zdziwione...[/QUOTE]

Edi, takich "wariatek" jak Ty i Twoja córka jest na dogo więcej :) Razem z moją mamą też uchodzimy za parę wariatek w mieścinie, w której mamcia mieszka. Ja jestem z tego dumna i to ich jeszcze bardziej wnerwia :evil_lol:

Posted

[quote name='AniaGucio']Edi, takich "wariatek" jak Ty i Twoja córka jest na dogo więcej :) Razem z moją mamą też uchodzimy za parę wariatek w mieścinie, w której mamcia mieszka. Ja jestem z tego dumna i to ich jeszcze bardziej wnerwia :evil_lol:[/QUOTE]
Nigdy się nie wstydziłam tego co robię. Wręcz przeciwnie:)
Ludzie tu myslą to "to moje hobby". Nie komentuję i tak nie zrozumieją.

Posted

xmartix zabiegana, więc napisze ja bo właśnie do mnie dzwoniła.
Kiedy we wtorek zadzwoniła do burmistrza, ten oświadczył ze nic nie wie...? Powiedział by kontaktowac się z Panem K. xmatrix zadzwoniła by umówić nas w Gminie na konkretny termin, a Pan K zapytawszy o termin i godzinę powtarzał tylko jak mantrę" dlaczego daliście moje nazwisko na stronę", w kółko tak. xmartix odłożyła słuchawkę bo ta rozmowa nie miała sensu. Zadzwoni jutro.

Posted

Mam nadzieje, że cioteczka LILUtosi, nam coś napisze o bąblach.
Nie mam wieści o Dorze o Bolsie:(
Tosia u xmartix na pewno dobrze, tylko domy by się Dzieciaczkom już przydały:)
Ps- Beza rozrabia, zdrówko wróciło i w dumie w przyszłym tygodniu tez by mogła pomaszerować do DS, a co:)

Posted

Tosia szaleje! podgryza, ucieka, może na weekend uda mi się jej zdjęcie zrobić bo normalnie to od rana do wieczora jestem w pracy.
Tak, pan K. się wystraszył i Burmistrz też, zobaczymy.
Selengo zaraz Ci podam login i hasło, muszę tylko sobie przypomnieć

Posted

[quote name='xmartix']Tosia szaleje! podgryza, ucieka, może na weekend uda mi się jej zdjęcie zrobić bo normalnie to od rana do wieczora jestem w pracy.
Tak, pan K. się wystraszył i Burmistrz też, zobaczymy.
Selengo zaraz Ci podam login i hasło, muszę tylko sobie przypomnieć[/QUOTE]
Smutnawo pewnie Tosi samej:(

Posted

W Żmigrodzie " się gada" ze za tydzień nowe psy sobie po sprowadza.
Raju, musimy na głowie stanąc by do tego nie doszło. Choc mam nadzieję, ze ludzie jej nie dadzą psa!
Nadzieja to jednak za mało. Tu potrzeba pewności.