Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='xmartix']Dzisiaj rozliczenia będą wstępne. Na razie wiemy o kosztach: 80 zł - wizyta u pani dr w Żmigrodzie 50 zł - Beza dowiem sie jak tam w Oławie Edi, na Bezę tak mało kasy jak na razie?[/QUOTE] Pani dr liczy tylko za leki i cenę za jaką kupuje. Kochana jest! Powiedziała ze 50zł choć Beza dostała najlepsze leki i z Nią lepiej. Pojadła dziś, jest weselsza to znak ze zdrowieje:) Maluchy są w Żmigrodzie i tak kombinuję, jak by je dowieźć do wrocławia to zawsze bliżej. Moja mama je przenocuje i do której tam trzeba będą pod opieką. Quote
Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Kochani, jesteście nieocenieni!!!! Quote
xmartix Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 tak, Edi ma rację, pani dr też jest nieoceniona!!! :loveu: Quote
shirrrapeira Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Może ktoś ładniej by napisał do Formicy, to weterynarz może przyjmie Melę i Mili? Jeśli psiaki się źle czują, a pewnie tak jest, ja napisałam, ale nie wiem czy Formica w ogóle się odezwie. Quote
Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='shirrrapeira']Może ktoś ładniej by napisał do Formicy, to weterynarz może przyjmie Melę i Mili? Jeśli psiaki się źle czują, a pewnie tak jest, ja napisałam, ale nie wiem czy Formica w ogóle się odezwie.[/QUOTE] Na szczęście dobrze się czują. Chyba cośik się wykroiło. xmartix zajrzy to pewnie napisze. Jak pokonać ten mój ból, zacznę wyć jak mi nie przejdzie! Quote
LILUtosi Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Edi100']Na szczęście dobrze się czują. Chyba cośik się wykroiło. xmartix zajrzy to pewnie napisze. Jak pokonać ten mój ból, zacznę wyć jak mi nie przejdzie![/QUOTE] Edi kark Cię tak boli? Quote
yumanji Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Sledze watek,napisala tez do mnie Paulinken,ale sie nie odzywam,bo choc mam miejsce,to do mnie macie potwornie daleko.Ja mieszkam ok 65 km na pld od w-wy ,jedzie sie trasa na Lublin. Quote
rebellia Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='shirrrapeira']Może ktoś ładniej by napisał do Formicy, to weterynarz może przyjmie Melę i Mili? Jeśli psiaki się źle czują, a pewnie tak jest, ja napisałam, ale nie wiem czy Formica w ogóle się odezwie.[/QUOTE] Ale czy Formica nie jest przypadkiem w Zabrzu? Chyba, że się mylę. Quote
Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='yumanji']Sledze watek,napisala tez do mnie Paulinken,ale sie nie odzywam,bo choc mam miejsce,to do mnie macie potwornie daleko.Ja mieszkam ok 65 km na pld od w-wy ,jedzie sie trasa na Lublin.[/QUOTE] Dziękuję Kochana, tak bardzo daleko a nie ukrywam że zbieramy dopiero środki:( Tak się Boję wieści o Dorze:( Ona najbardziej pokaleczona przez te oprawczynie:( Quote
Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='LILUtosi']Edi kark Cię tak boli?[/QUOTE] Tak kark, szyja i tył głowy. Nic mi nie pomaga. nie mogłam wstać z łożka:( Quote
Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='yumanji']Ketonal probowalas?[/QUOTE] Jestem na nim i niewiele mi daje, za to czuję się jakbym pochlała... Quote
shirrrapeira Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 To może weź inny lek, może maść, albo poproś Kropkę, by Cię wymasowała. Ketonal nie zawsze działa. Wiem to po mojej mamie, która na bark brała Ketonal, bardziej działał na Nią Zaldiar. Formica jest w Zabrzu, ale to chyba jest jeszcze śląskie... Quote
Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='shirrrapeira']To może weź inny lek, może maść, albo poproś Kropkę, by Cię wymasowała. Ketonal nie zawsze działa. Wiem to po mojej mamie, która na bark brała Ketonal, bardziej działał na Nią Zaldiar. Formica jest w Zabrzu, ale to chyba jest jeszcze śląskie...[/QUOTE] Nasmarowana jestem, az się lepię brrrr Quote
shirrrapeira Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Współczuję Edi, naprawdę, trzymaj się... Quote
Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Anula']Przelew poszedł dzisiaj rano,trzymam mocno kciuki za wszystkie zwierzaki i za wszystkie cioteczki,które pomagają jak mogą.[/QUOTE] Dziękuję Kochana!:) Quote
Anula Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Przelew poszedł dzisiaj rano,trzymam mocno kciuki za wszystkie zwierzaki i za wszystkie cioteczki,które pomagają jak mogą. Quote
MyrkurDagur Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [B]Mam wieści o Dorze i Bolsie.[/B] Dora - obawiałam się o to, co usłyszę, ale... jak na razie jest dobrze :) Dora czuje się dobrze, nawet była już dzisiaj na spacerze, chętnie zjadła, z rany jeszcze się sączy ropa, ale tak na razie być musi. Jeśli chodzi o nerki - dostała leki moczopędne i ładnie robiła siusiu. Pan Wojetek powiedział, że wciąż jednak ma wielkie przerażone oczy... ale lepiej rokuje, jeśli o socjalizację chodzi. Bols - rana lekko została zszyta i jeśli chodzi o kwestie zdrowotne, to tu większych problemów nie ma. Gorzej z jego zachowaniem... Siedzi w budzie i nawet do budy jedzenie trzeba mu podawać, by cokolwiek jadł. Na razie nie chcą na siłę go uszczęśliwiać i zmuszać do kontaktu z człowiekiem. Z tego co zrozumiałam (bo trochę przerywało) próbowali go na szelkach przypinać w kojcu, by choć trochę poobserwował ludzi i inne psiaki... Ale ogólnie na razie bez zmian, jeśli chodzi o jego zachowanie. Psiaki dodatkowo zostały zaczipowane, mają książeczki, tylko jeszcze czekają je szczepienia. Pan Wojtek mówił, że nawet ma na oku Panią, która mogłaby się sunią zaopiekować. Ale mówiłam mu, żeby w razie czego dał znać, bo wizytę przedadopcyjną trzeba by zorganizować. Pytałam także o finanse, ile pieniążków za to wyjdzie, ale powiedział, że na razie temat można zostawić. Mam nadzieję, że choć trochę pozytywnych wiadomości Wam na otuchę przyniosłam... :) Quote
olivetshka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Czy wiadomo coś o ewentualnym DT dla suczek? Quote
Edi100 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='olivetshka']Czy wiadomo coś o ewentualnym DT dla suczek?[/QUOTE] Tak, tak!:) Niedługo napiszemy Quote
Recommended Posts