Edi100 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 jaanna019 napisał(a):O matko, koszmar powraca? To jak błędne koło. Koniecznie raban w gminie i niech go zabierają a z Żmigrodzie rozwieście ogłoszenia, że został znaleziony taki pies, bo chyba faktycznie "kradziony". Nie ma pewności skąd jest tam pies ( a podobno jest i drugi:() Zobaczcie jak jest zawiązane wejście. To bardzo dziwne:( Quote
Edi100 Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 A to bardzo ciekawe: http://www.radiozmigrod.com/?p=2145 W 2010 roku Gnima wydała na bezdomne psy 3 tys złoty..... Quote
ciemnaczekolada Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Hej Dziewczyny, przepraszam, że piszę prosto z mostu, ale nie przeczytam 30 stron na raz ;) Chodzi o psiaki, a raczej o ich sytuację. Mam parę pytań. Jak to się dzieje, że te psy są tam, mają takie warunki jakie mają, a nikt się tym nie interesuje ? Czy TYLKO Wy im pomagacie, czy jest ktoś jeszcze ? Robicie to legalnie ? Zgłaszałyście gdzieś tą sprawę, co na to policja, co na to władze ? Skąd ona ma te zwierzęta ? Same przecież nie przychodzą ... Ile obecnie jest psów/zwierząt ? Czy ich liczba stale rośnie ? Quote
olivetshka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ciemnaczekolada napisał(a):Hej Dziewczyny, przepraszam, że piszę prosto z mostu, ale nie przeczytam 30 stron na raz ;) Chodzi o psiaki, a raczej o ich sytuację. Mam parę pytań. Jak to się dzieje, że te psy są tam, mają takie warunki jakie mają, a nikt się tym nie interesuje ? Czy TYLKO Wy im pomagacie, czy jest ktoś jeszcze ? Robicie to legalnie ? Zgłaszałyście gdzieś tą sprawę, co na to policja, co na to władze ? Skąd ona ma te zwierzęta ? Same przecież nie przychodzą ... Ile obecnie jest psów/zwierząt ? Czy ich liczba stale rośnie ? Czekolado, najlepiej będzie, jeśli powolutku przeczytasz jednak wątek - aż tak duzo nie ma, a sporo można się dowiedzieć. Wybiórczo na te pytania się odpowiedzieć nie da. Quote
ciemnaczekolada Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Spytałam, bo nie mam teraz czasu być długo na Dogo, a było to dla mnie ważne :) Okej, postaram się poczytać. Quote
Edi100 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 olivetshka napisał(a):LILU i jak maluchy? Podłączam się do pytania. Quote
Edi100 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Tak czekam na wieści od xmartix co w sprawie. Quote
Edi100 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Ciekawe co ciekawego usłyszymy: http://www.zmigrod24.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=537:rozmowa-z-panem-wies%C5%82awem-kras Kto ma możliwośc wysłuchania audycji na radio Żmigród??? Ja nie będę miała o tej godzinie takiej możliwości Quote
Edi100 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Nikaragua']A dzwoni ktokolwiek w sprawie szczeniąt? GW: http://zwierzakiwroclaw.blox.pl/html Jak na razie dzieciaki wysyłają emaile:( Quote
xmartix Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Oli pilnie nr tel do Ciebie poproszę nie słyszałam audycji ale nasz mat słuchał i bardzo stronnicza to była rozmowa z panem Krasem... no cóż.. Quote
Edi100 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 xmartix napisał(a):Oli pilnie nr tel do Ciebie poproszę nie słyszałam audycji ale nasz mat słuchał i bardzo stronnicza to była rozmowa z panem Krasem... no cóż.. Marta posada w Radiu z Urzędu.... Radio Żmigród podlega pod Urząd. Quote
rebellia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Nie chcę się głupio przypominać, bo wiem, że jesteście mega zajęte, ale czy ktoś pobrał foty z serwera i czy będę następne potrzebne, czy jednak nie? Quote
dudson13 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jestem na wątku. Wstrętna starucha, jak można tak traktować psy Quote
xmartix Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 potrzebuję pilnie miejsca dla rocznego wystraszonego CANE CORSO!! znacie kogoś od tej rasy?? Quote
Korenia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 xmartix napisał(a):potrzebuję pilnie miejsca dla rocznego wystraszonego CANE CORSO!! znacie kogoś od tej rasy?? Furciaczek... Quote
Edi100 Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Mega słodycze maluszki!:) Serce mi urosło że hej. To jest dzieciństwo:) A propos wywiadu w radiu. Ponizej krytyki i niezłe głupoty. Ja też mam coś do powiedzenia i powiem prawde! Quote
Isadora7 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Banerek podlinkowany w nowej wersji :cool1: Quote
LILUtosi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Foty kiepskie bo jak to szczeniaki strasznie szybko się przemieszczają. Quote
Edi100 Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 [quote name='Isadora7']Banerek podlinkowany w nowej wersji :cool1: Dziękuję .Kropka mi podmieni po szkole, jak komp się podniesie. Ja dzisiaj jakiegoś doła złapałam:( Quote
Recommended Posts