Tengusia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ja chce wiecej fot tego czekoladowego cuda :loveu: http://img89.imageshack.us/img89/7166/110131pusioiczoko1.jpg uwielbiam takie czekoladki i jak kiedys bede miec kolejnego psiaka to wlasnie taka czekoladke :diabloti: Quote
erka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Tengusia, Czoko jest do wzięcia od zaraz, a nie tam "kiedyś", może sie jednak skusisz:razz:. Uploaded with ImageShack.us Quote
Tengusia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 niestety 3 psiak w domu nie wchodzi w gre ale nie powiem propozycja kuszaca :diabloti: Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A może znasz kogoś, kogo by tez zauroczyło czekoladowe cudo? Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wrzuciłam na szybko na Warszawę i Kraków Czoko-stamtąd zawsze największy odzew o czekoladowe i inne oryginalne psiaki.Po południu pokopiuję. Pusio wraz z Czoko mają mniejszą oglądalność,więc może osobno będzie lepiej. Oczywiście znów internet zaczyna mi głupieć,więc być może trzeci dzień z rzędu nic z tego nie będzie.:razz: Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Sms-ował ktos spod Poznania w spr Pusia, po treści i błędach ort. nie liczę na konkrety , bo niby ma dzwonic jutro. Pusia byle komu nie oddam. Quote
Jaaga Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 O Gucia też już kobieta nie zadzwoniła. Miała skonsultować psa z mężem i pewnie nie zgodził się, bo nie odezwała się. Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ogłosiłam Nero,Czoko i Agatkę.O dziwo czarny Nero ma 2x większą oglądalność niż czekoladowa Czoko. Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Pusio puszcza do Was oczko:). Jest cudownym szceniaczkiem, gdybym tylko mogła, to bym go zostawiła:). Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tengusia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 erka napisał(a):A może znasz kogoś, kogo by tez zauroczyło czekoladowe cudo? bede pytac moze akurat ;) Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ogłosiłam szczeniaki w jednym kieleckim markecie.Pewnie będą dzwonić czy to na pewno labradory,bo napisałam,że szczenięta czarne,biszkoptowe (Gucio) i czekoladowe;-) Quote
erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dalej ani jednego rozsądnego telefonu:shake:. Szczeniorki rosną jak na drożdżach, wydaje mi się,że są już dwa razy większe:crazyeye:. Quote
Jaaga Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nie tylko twoje. Gucio u mamy tak samo urósł. Chodzi jej tylko za nogami i świata poza nia nie widzi. Quote
Linssi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 To zrobie maluchom allegro na kilka wojewodztw... Quote
Linssi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Wszystkie szczylki sa odrobaczone, odpchlone i zaszczepione?? Quote
erka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Jaaga , a mielibyście możliwośc go zaszczepić ? Faktura na ŚTOZ. Quote
agnieszka24 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Nero jedzie jutro do swojego domku w Krakowie :multi: Mam nadzieję, że jego nowa rodzina zakocha się w nim. To mały słodziak, tylko odrobinę nieśmiały na początku. Jak już kogoś pozna to najchętniej nie schodziłby z kolan i zalizałby na śmierć :evil_lol: To mały wulkanik energii o aksamitnym futerku. :loveu: W domu się zrobi bardzo spokojnie jak pojedzie, bo to on jest prowodyrem zabaw z Agatką. Oby tylko dobrze zniósł podróż. Trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzień! ps: podeślę link do wątku jego rodzinie, może się zalogują i będą pisać jak mały się sprawuje. :p Quote
agnieszka24 Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Agatka była dzisiaj na szczepieniu - waży 4,6 kg :) Nero dwa dni temu ważył 3,6 kg. Rosną te maluchy jak na drożdżach, ale co się dziwić jak wcinają duże porcje kurczaczka z ryżem i dojadają Puriną z jagnięcinką ;) Pogoda się poprawiła, więc dzisiaj oba maluchy zapakowała w torbę i poszliśmy na spacerek. Czas najwyższy by poznawały okolicę. Niestety jeszcze nie mogą sobie pobiegać po trawce, ale mogą się porozglądać. Agatce bardziej się podobało. Nero trochę się stresował, ale było dużo lepiej niż na poprzednim spacerze. Za pierwszym razem schował się w rogu i nawet nie wyjrzał. Teraz wyściubił nosek i oglądał sobie samochody, ludzi i wąchał zapachy z McDonalda. ;) Idę pakować malucha do drogi. Jutro jego wielki dzień. Quote
erka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Trochę nowych fotek moich łobuziaków. Zacznę od rozkosznego Pusia. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
erka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
erka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Jaaga Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 erka napisał(a):Jaaga , a mielibyście możliwośc go zaszczepić ? Faktura na ŚTOZ. Jasne. Jutro mama jedzie do weterynarza. Erko, a nie wiesz, co ze sterylką Muki? Quote
andzia69 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Jaaga napisał(a):Jasne. Jutro mama jedzie do weterynarza. Erko, a nie wiesz, co ze sterylką Muki? jesli jest możliwosć to wysterylizuj - f-ra na STOZ - napisz jaki byłby koszt to wyślemy pieniążki Quote
Jaaga Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 Andziu, czekałam na wiadomość odnośnie rozliczeń od ewab. Sunie mogę w każdej chwili umówić. Koszt pewnie 214 zł, jesli nic się nie zmieniło. Czyli w poniedziałek umawiam. Quote
Recommended Posts