Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Te akurat maz robil ktory sie zna, canon 350d.
ja robie jakim olympusem - moj aparat - ale slaby juz i stary :D
dlatego korzystam z chwil kiedy maz wolny i moze porobic :D

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneczka0106 napisał(a):
No nieeee, jaka pańcia niedobra:shake: przegryza paluszki parówka i nie chce sie podzielić...jeszcze komputera jej sie zachciało:eviltong:

nie no to specjalnie żeby sie patrzał w tąstrone po sesji dostał 2 parówki i kanapke z pasztetem:evil_lol:

Posted

Dinduś jakąś smutną minke zrobił ;)

[quote name='halgre58']Agaciaa..... jesteśmy już same ?? Wszyscy już śpią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na to wygląda :lol:

Posted

Dinduś jakąś smutną minke zrobił ;-)
Bo musiał przerwać zabawę i trochę popozować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Idę już spać ;) Dobranoc ;)

Posted

Patikujek napisał(a):
No właśnie Deer przypuszczałam że to już lepszy sprzęt bo na prawdę świetne fotki i przepiękny psiak

Dziekujemy :)

akurat sie tamta sesja skonczyla, wszystko co mialam to u mnie w watku wrzucilam :(

Posted

Hej!
Ja czekam na ładną pogodę, bo niestety podczas wichur i wiatrów zdjęć nie będę robiła, bo mi jeszcze zwieje Toffika:PP.Jak już się jakiś słoneczny weekend nadarzy to mu zrobię wśród kwiatków....Tak wiosennie:P
Pozdrawiam
Martyna & Toffi.

Posted

Toffuś napisał(a):
Hej!
Ja czekam na ładną pogodę, bo niestety podczas wichur i wiatrów zdjęć nie będę robiła, bo mi jeszcze zwieje Toffika:PP.Jak już się jakiś słoneczny weekend nadarzy to mu zrobię wśród kwiatków....Tak wiosennie:P
Pozdrawiam
Martyna & Toffi.

a u mnie była dzis taka ładna pogoda...

Posted

dzieki wam...moja mala rozrabiaka....i zarloczek...w miare czasu wstawie jego inne zdjecia bo mam tego sporo:)...wlasnie ide go wykapac do sie wysmarowal w jakis g............................nku:)....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...