Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Witam!
Postanowiłam otworzyć galerie! Tak jak jest na innych działach, co by nie pozazdrościć ;) jednak zanim wstawisz zdjęcie pamiętaj że jego rozmiar może być mac. 640x640 pikseli (!)

zaczynam ;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ta fotka Leona była już wstawiana na Dogo, ale uważam, że jest wyjątkowo udana, więc niech będzie jeszcze raz. Autorką jest PATIszon

Posted

[quote name='zaba14']Mokka zdjęcia nie widać :placz:

Widzę, Image Shack mnie nie lubi :shake: . Na razie jestem trochę zajęta, ale pokombinuję, jak znajdę chwilkę.

Za to Twoje widać :lol: . Mikuś w formie

Posted

Już, już, już... Chwileczka... Wybacz żabo, sprawa, dzięki której znalazłam się na tym forum tak mnie pochłonęła że regulamin wyleciał mi z pamięci

Posted

Przedstawiliśmy się juz w dziale powitań, a teraz się pokażemy:

Tu moj lisek oblizuje się po dzisiejszej, porannej szyjce indyka:

Gangs patrzy z wyrzutem, bo właśnie został obudzony do zdjęcia.

A to dowód, że co, jak co, ale poczucie bezpieczeństwa w czasie snu, to moj łobuz ma całkowite- wszystko, co najważniejsze na wierzchu.

To aktualne zdjęcia, jak dorwę sie do swojego komputera wkleję te z okresu wcześniejszego szczenięctwa- moim zupełnie nieobiektywnym zdaniem- urocze :D.
A tak w ogole, z uwagi na ADHD, które ma mój pies ;), zdecydowanie łatwiej jest mu zrobić zdjęcia we śnie niż na jawie- nie zliczę ilości ogonów, czubków głowy, czy grzbietów, które uwieczniłam ;).

axxa- vera urocza, szczególnie na pierwszym zdjęciu chciałoby się zjeść :)

Posted

ale chyba ostatnie zdjęcia to dobitny dowód na to, że z sunią ma niewiele wspólnego ;-)

hehehe... kurcze właśnie przeczytałam swoja wiadomośc... miałam na mysli że podobnie spia jak moja sunia i myslałam a by o tym nie zapomniec napisać a napisałam że twój to sunia...

Posted

Marta - no za takie spojrzenie to zabić sie można, po prostu sam miód :)
axxa - to wiele wyjasnia :D A małą Verę sobie skopiowałam, bo cuddna kuleczka z niej byla. A teraz jest cudna sunia :)

W ogóle przesliczne te nasze kundelki, cooooo ?

Posted

no wreszcie Mikusia zobaczyłam, wcześniej, gdzie byś go nie zapowiadała, tam mi zdjęcia nie wyświetlało :)
ma hipnotyzujące fluorescencyjne oczęta i tą obietnicę: ja Wam jeszcze pokażę w mordce :D

Posted

[quote name='loozerka']Marta - no za takie spojrzenie to zabić sie można, po prostu sam miód :)
(...)
W ogóle przesliczne te nasze kundelki, cooooo ?

Noooo :-)
Dokładam jeszcze jedno do galerii.

Posted

To pierwsza sesja zdjeciowa Gangstera- 4 dni po tym, gdy do mnie trafił, miał wtedy niespełna 3 miesiace- dokładnej daty urodzin nie znam do tej pory.

tu z pierwszą zabawką:

a taka z niego była kruszynka

a tu od początku zdradzał fascynację wszelkimi zapachami:

to spojrzenie, ktore mnie rozbraja, zostało mu do dzis:

a to moje dwie pociechy- tej starszej zawdzięczam młodszą- wybłagała u mnie tymczasówkę na 1 dzien- po 12 godzinach wiadomo było, że Gangster zostanie :).

Puchu- sliczna ta Twoja Aria, zastanawiam się jedynie, czy ona taka szybka, ze przed tym obiektywem umyka i na tak wielu zdjęciach tylko smugę widac ;)??

Posted

czy ona jest taki nisko podlogowiec taki dluuzszy ? :PP to ja dodam Loganiastego bo wydaje mi sie ze ona ma podobna budowe :]

tu jeszcze w zime

taki moj kochany lisek :]

tutaj prosze taki moj prawdziwie szczesliwy pies :D

krool lew :DD

a zapraszamy do galeri :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...