Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam przypomnieć wszystkim Sonię - suczkę mojego znajomego. Była bardzo chora, była coraz słabsza... przestała jeść, pić, musiała być wciąż pod kroplówkami. Lekarze leczyli ją na trzustkę. W końcu zaczęto podejrzewać co innego i zdecydowali się na operację. Była operowana wczoraj. Miała tylko 50 % szans na przeżycie, na wybudzenie się z narkozy. I co się okazało ??
Że to nie była trzustka, która okazała się być całkiem zdrowa !
To był guz na śledzionie !
Pańcia Kleksikowa BlackSheWolf baaardzo prosiła swojego Kleksika - żeby pomógł - i ... pomogło :multi: !
Teraz tylko czekać, żeby jej stan zaczął się poprawiać... Może Kleksiu znów pomoże ?
:loveu::loveu::loveu:

Posted

halgre58 piękna suczka, prawie jak(za czesto tego uzywam:icon_roc:) welsh corgie xD Ale ma dom i to jest najważniejsze.

Kleksio czuwa, z nim wszystko się uda ..

deer_1987 za kazdym razem jak patrze na twój av to umieram xD pieekne ujecie, taki .. zajączek polny:megagrin:

Posted

[quote name='Lolan']deer_1987 za kazdym razem jak patrze na twój av to umieram xD pieekne ujecie, taki .. zajączek polny:megagrin:

Tez jestem zadowolona (maz robil) :)

Wiekszy format:

Posted

[quote name='Ola164']halgre58 - ale o nas tez nie zapomnij :D Tu tez proszę wstawiać! :p

Masz rację ;) Już wstawiłam... Ale na galerii wszystko zepsułam i nie potrafię usunąć :-( Edytuję i dalej nie wiem co, tam nie ma usuń:shake::shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...