Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Tyyyle różnych śliczności :multi::multi: widzę coraz to nowsze fotki :multi::multi:
Muszę przypomnieć Dindusia :lol:, bo jego galeryjka zardzewieje :evil_lol:

W galeryjce są nowe fotki... Dindek zaprasza :loveu::loveu:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hyhy Nelcia :D
widze baffi, ze dołaczyłas do naszej galerii :D ja niestety bede juz tylko komentowac zdjecia bo nie mam czyich wkleic ;( ;(
[*]
no chyba, ze pozwolicie to bede zdjecia psiakow ze schronu wstawiac. Bo to tez prawie jak moje psiaki :D hyhy mam ich 70 :D

Posted

[quote name='BlackSheWolf']hyhy Nelcia :D
widze baffi, ze dołaczyłas do naszej galerii :D ja niestety bede juz tylko komentowac zdjecia bo nie mam czyich wkleic ;( ;(

• no chyba, ze pozwolicie to bede zdjecia psiakow ze schronu wstawiac. Bo to tez prawie jak moje psiaki :D hyhy mam ich 70 :D

• Pewnie ! chyba inni nie będą mieć nic przeciwko :shake: Ja chętnie pooglądam psiaki ze schronu :multi:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
    hyhy Nelcia :D

• no chyba, ze pozwolicie to bede zdjecia psiakow ze schronu wstawiac. Bo to tez prawie jak moje psiaki :D hyhy mam ich 70 :D

• Szkoda że na Paluchu wolontariusze muszą miec 18 lat, bo bym miała 900 psów... :cool1:

Guest
    This topic is now closed to further replies.

• Create New...