Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale kapitalne !!
Można się uśmiać z tych ich harców :evil_lol::evil_lol:
A te śpiące psiurki jakie fajne :multi:tak się razem przytuliły ...

Posted

Dziekujemy :)
Lubie z Toba na gg rozmawiac :)

Komp mi padl (juz ktorys raz) i w ogole sie win nie startowal.. juz myslalam ze dysk padl i nie odzyskam tych 219 zdjec z dzis.. jak sie juz wlaczyl to w duzym formacie na serwer kopiuje jako kopia zapasowa jesli by sie znow popsul...

Posted

http://i25.tinypic.com/5frqxy.jpg

Jaki piękny portret :loveu::loveu::loveu:

[quote name='deer_1987']Dziekujemy :)
Lubie z Toba na gg rozmawiac :)

Komp mi padl (juz ktorys raz) i w ogole sie win nie startowal.. juz myslalam ze dysk padl i nie odzyskam tych 219 zdjec z dzis.. jak sie juz wlaczyl to w duzym formacie na serwer kopiuje jako kopia zapasowa jesli by sie znow popsul...
A ja zgrywam na płyty CD wszystkie zdjęcia...W każdej chwili mogę wyszukać i wgrać na komputer co chcę :eviltong::eviltong:

Posted

http://sherry-niunia.home.pl/1111.jpg jakie slodkie mordki :loveu: tak sie kochaja? ;)

[quote name='_ChiQuiTa_']deer_1987 w jedym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. W jednym z Twoich postów jest ich aż 6 ! Poreszto nie dajemy kilka postów pod sobą. Napraw To. Mod

Hmm... jesli w poscie mozna maksymalnie 5 zdjec wkleic, to chyba jednoczesnie mozna kilka postow pod rzad dac.. jesli ktos chce wrzucic 15 zdjęć to będą trzy posty.. zobacz na galeriach jak to wyglada... :roll:

Moj mały rycerz ;)

Posted

Tak, kochaja sie ogromnie, ale S. jako ze 8 miesiecy ma jeszcze pstro w glowie i czesto wyrzuca niunie jak ta lezy na lozku.. bo lozko dla siebie chce miec..

Slodki Twoj psiak - ile ma lat? :)

Posted

Mlodziak ;) ona go nie ustawia? :) moj by na takie rzeczy nie pozwolił, oj nie :diabloti:
Jamnik rodziców BOSKI, uwielbiam szorskie jamniorki :loveu:
Moj Miki ma 16 lat ;)

Zdjęcie z 3 grudna

do samego sylwestra męczył się z tym kloszem :shake:

Posted

Psiara ile Atos ma lat? :)

[quote name='BlackSheWolf']łiiiii ile zdjęć na raz :D same pięękne psy :)
zaba14 - a czemu nosil ten klosz ? ;>
Ola164 - ale pięęęękne oczyyy :D

został pogryziony przez psa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...