Onomato-Peja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='zaba14']Psiara ile Atos ma lat? :) 8 i pół:razz: i siwy ogonek szyje i pyszczek
baffi2 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='deer_1987'] a ja się zastanawiałam co to za kabel się za nią ciągnie :evil_lol:
taxelina Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 15 m lina na ktorej uczymy ja przychodzic jak sie wola
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 baffi2 napisał(a):a ja się zastanawiałam co to za kabel się za nią ciągnie :evil_lol: haha :) ale Weronika masz pomysły :evil_lol: a to nie wiedziałas, że teraz psa pod prąd się podłącza żeby szybciej biegał? :roll: :evil_lol:
baffi2 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 BlackSheWolf napisał(a):haha :) ale Weronika masz pomysły :evil_lol: a to nie wiedziałas, że teraz psa pod prąd się podłącza żeby szybciej biegał? :roll: :evil_lol: no niewiedziałam...:oops::eviltong: ale muszę zacząć praktykować bo Nelly sie nie chce biegać:diabloti:
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 baffi2 napisał(a):no niewiedziałam...:oops::eviltong: ale muszę zacząć praktykować bo Nelly sie nie chce biegać:diabloti: no tylko sprobuj :mad: to przyjade do ciebie i zobaczysz... :mad: gwiazdy :evil_lol:
Onomato-Peja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='BlackSheWolf']8,5 ? :) wyglada na mniej :D :) też nie wierzyłam ale to w końcu 8,5 roczny szczeniak ;) (a przynajmiej sie tak zachowuje USMIECH
Onomato-Peja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Ola164']śliiiczny :loveu: a my mamy taki usmiech :D a wiesz wygląda mi na mix ON I OSC
halgre Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Jakie ślicze fotki ! Rzeczywiście takie super uśmiechy :multi::multi::multi: Dindek też potrafi się śmiać :roflt::roflt::roflt:
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a masz jeszcze jakieś ciekawe ? :D Atosik słodki ;)
Onomato-Peja Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a masz jeszcze jakieś ciekawe ? :D Atosik słodki ;) no słodki , słodki a na ulicy to 10-cio metrowy łuk robią jak go ze mną zobaczą (12 lat) ale nie kapuje bo tosik jest cudowny i ja go tylko obchodze a nie inni *(obcy) ludzie (ale do znajomych to jakby matke zobaczył sie wyrywa):cool3:
BlackSheWolf Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 hehe :D jak ja ide z Osko to mnie tez omijają szeeeeeeeeerokim łuukiem :D
Recommended Posts