Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
Ale Finia miała piękne oczy :)

Przyznam się szczerze, że jak ją wspominam, to pierwszym co mi się przypomina są jej trochę wyłupiaste (na zdjęciach tego tak nie widać), ciemne oczy. Pamiętam jak przez ostatnie parę miesięcy przemywałam mojej staruszce kąciki oczu, bo pełno było tam ropy... A teraz to tylko wspomnienia... No i to o czym nigdy nie zapomne... Jak się na nią patrzyło, to z oczu można było wyczytać jej charakter...
I jeszcze parę zdjęć...
To zdjecie w pełni oddaje jej charakter...

A tu spokojna...

Posted

[quote name='Aarionne']Chłopak wygląda na zdziwionego... Musi chodzic w tym okrutnym napyszczniku????
Tak, musi ... niestety ! Nie dlatego, że jest złym psem - ale dlatego, że wyżera co się da, co tylko znajdzie i potem ma biegunki - czasem długotrwałe, z których odrazu chudnie. Jest chorym psem, więc musimy uważać :painting:

Posted

[quote name='Aarionne']Oj Dinduś, Dinduś, żarłaczu nieprzewidywalny...
:multi: oj tak, tak - rzeczywiście jest nieprzewidywalny ... taki diabełek:diabloti: urwisek, ale kochany :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ola164']Jak tylko neta będe mieć to lecę z fotami!!! Bo mam dużo: z powitania i ze spacerów ;) A jak mi się uda to filmik wstawię ;)
Czekamy cierpliwie :multi::multi::multi:
A to filmiki też można ?? ;)

Posted

bruno tez zjada rozne swinstwa na spacerze,kupilam mu kaganiec nylonowy,ale on nie potrafi w nim chodzic.Ucze go teraz komendy''nie rusz''. A tu fotki z dzisiejszego spacerku.

Posted

dziekuje:) szeleczki juz drugie ,pierwsze zostaly zamordowane przez Brunola:diabloti: , tak samo jak dzisiaj moje walki do wlosow(jakims sposobem wyciagnal z szuflady:evil_lol:):shake: moj kochany lobuz:loveu: Dindus tez ma takie szeleczki ,tylko czerwone:multi:

Posted

:multi:Zgadza się :lol: i też ma już drugie... pierwsze były całe czerwone - teraz są czerwone we wzorek; obróżkę i smycz do kompletu - takie same. Ale chodzimy ze smyczą automatyczną.
:multi::multi::multi:

Posted

helgre58,a Brunusia pierwsze byly cale niebieskie hihi,tez mamy smycz automatyczna:) i tez juz troche pogryziona:diabloti:,ale chce kupic mu dluga ,zwykla linke,bo on czesto rwie sie za ptakami lub innymi i ja nie wiem gdzie ta linka sie konczy i juz reka mnie boli od tego jego zrywow..:painting:

a tak Brunus teraz kolo mnie spi(odpoczywa po szalenstwach spacerkowych)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...