halgre Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :roll: Znalazły się jeszcze jednak dwa Dindusie:lol: Te małe Dindki - to fotki skanowane... :roll:
halgre Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 W tym poście - już duży :multi: Te dwa psy na dole - to Dindek (ten większy) oraz Tina - suczka mojej koleżanki. Tina niestety już nie żyje. W grudniu musiała zostać uśpiona - była bardzo chora. Miała 12 lat.:-(
agaciaaa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Słodki był z niego szczeniorek :loveu: i wyrósł na całkiem sporego przystojniaka ;)
BlackSheWolf Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 słodkie psiaki :loveu: :loveu: hihi z takiej kuleczki jaki przystojny chlopak wyrósł :cool1::loveu:
halgre Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 :loveu:Dzięki Wam za te wypowiedzi:multi: Tak bardzo mnie to cieszy:loveu: Jak tylko będę miała wolną chwilę, to wyszukam jego fotki z płyt CD - jak się bawi ze swoimi kolegami w parku. Dino mimo tej choroby - jest bardzo żywy, wesoły i lubi się bawić... :multi: Powiedziałabym, że jest nie lada urwisem:diabloti: Pozdrawiam wszystkich :loveu:
halgre Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A tu na samym dole jest Dino i ... Dino :multi::multi:
halgre Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Widzę następnego pieska - Miśka :multi: Fajnie ! Jego oczki patrzą - jak pańcia /pańciuś/ go fotografuje:lol: Nie tak ?? Bardzo mi się podoba. Ja zresztą kocham wszystkie pieski:multi::loveu::loveu:
INU Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 halgre58 napisał(a):Widzę następnego pieska - Miśka :multi: Fajnie ! Jego oczki patrzą - jak pańcia /pańciuś/ go fotografuje:lol: Nie tak ?? Bardzo mi się podoba. Ja zresztą kocham wszystkie pieski:multi::loveu::loveu: Pańcia;). To jeszcze trochę zdjęć... Trochę wesołkowo... I wreszcie odpoczynek...
Cambel&Megi Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ale misiaczek :loveu: Świeetny, robi wrażenie ;)
halgre Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Pańciu INU ;) Misiek napewno lubi śnieg - no nie ? Mój Dino uwielbia:multi: Nic tylko by się bawił śnieżkami:multi: Biega jak oszalały za kulkami, które mu rzucam i wogle jest w swoim żywiole, kiedy jest śnieg. No, niestety w tym roku ze śniegu nici :angryy: Dindek pozdrawia Miśka :loveu: i jego pańcię:multi:
BlackSheWolf Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Słodki misio :D :) i ma taką samą obroże jak mój tylko, ze moj ma czarna ;)
halgre Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jejku... pochrzaniłam teraz ten układ fotek... Wybaczcie mi ;) :multi: :multi::multi::multi::multi:
INU Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 halgre58 napisał(a):Pańciu INU ;) Misiek napewno lubi śnieg - no nie ? Mój Dino uwielbia:multi: Nic tylko by się bawił śnieżkami:multi: Biega jak oszalały za kulkami, które mu rzucam i wogle jest w swoim żywiole, kiedy jest śnieg. No, niestety w tym roku ze śniegu nici :angryy: Dindek pozdrawia Miśka :loveu: i jego pańcię:multi: Śnieg to on uwielbia! A ja spotkałam się z psem, który się śniegu boi.
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/8948/misipikaxn6.jpg jaka kochana mordeczka :loveu: A Dinduś to nawet latać potrafi ;)
Aarionne Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wow! Nie wiedziałam, że na dogo jest taki cudowny wątek :cool3: No to dodam moją Księżniczkę Korę :loveu::loveu::loveu: Tutaj opala białe plamy na ciele :evil_lol: Moja Księżniczka ma koronę z tulipanów :razz: Choć na zdjęciu wyszła nieco szczurkowato :evil_lol: A tutaj mój grubasek korzysta ze słoneczka wpadającego przez okno: Wiem, wiem, że jej waga nieco przekracza granice normy, ale to jest sprawa zdrowotna, bardzo skomplikowana. Nie będę tu się na ten temat rozpisywać - ona naprawdę nie jest przekarmiana... Ale kocham ją z całym jej balastem :evil_lol:
agaciaaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Śliczny grubasek :loveu: i bardzo fajnie jej z tymi tulipanami ;)
Aarionne Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 agaciaaa napisał(a):Śliczny grubasek :loveu: i bardzo fajnie jej z tymi tulipanami ;) Dziękuję, to bardzo miłe :) Naprawdę nieczęsto ktoś mówi o mojej Niuni, że jest śliczna. A dla mnie jest najpiękniejsza na świecie i naprawdę bardzo mi miło, że to napisałaś :)
Recommended Posts