BlackSheWolf Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 dzieki :D jak cos to bedzie na mnie :D hihi
agaciaaa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 to my sie przypomnimy, żeby nie było offa za dużo ;)
basia bonnie Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 a kto to się skrywa pod stołem? :evil_lol: :loveu: Sarcia jest bardzo pięknym kundelkiem :loveu:
Ola164 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 A moje się nie podobają?! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
BlackSheWolf Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ola164 napisał(a):A moje się nie podobają?! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( podobają :multi: i to jak :loveu:
basia bonnie Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ola164 napisał(a):A moje się nie podobają?! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Wszystkie kundelki są piękne, Twoje również :):multi::loveu::loveu:
agaciaaa Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dziękujemy za miłe słowa :loveu: basia bonnie napisał(a):a kto to się skrywa pod stołem? :evil_lol: :loveu: ona lubi tam leżeć :lol: szczególnie jak sie zmęczy zabawą, może temu że tam dywanu nie ma to chłodniej ;) Kto następny? ;) dawać fotki :loveu:
halgre Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czy ja też mogę dodać fotki mojego kundelka ?? To jest Dino, moja najukochańsza istotka !!
halgre Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Dinduś teraz w lutym będzie miał urodzinki - kończy 3. latka ... A wzięłam go ze schroniska, kiedy miał 2. miesiące. Nie wiem, czy ktoś będzie tu go oglądał... ?
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Śliczny tylko czy on niema cos z oczkami? Tak sie wlasnie mu przyglądam- troche mi przypomina dobermanka ;)
halgre Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nerul napisał(a):Śliczny tylko czy on niema cos z oczkami? Tak sie wlasnie mu przyglądam- troche mi przypomina dobermanka ;) Miał kiedyś operację oczu. To było jakieś ziarniste zapalenie spojówek, czy coś takiego. Zapomniałam jak się to poprawnie nazywa. Podobny do dobermanka ?? Nooo... dobermany - to piękne psy ! Ale nie wiadomo kto był jego rodzicami. Przywieźli go do schroniska razem z 5-ma braciszkami - z interwencji. Dinduś jako jedyny miał taki biały żabocik ! Ale po niecałych dwóch latach okazało się, że jest nieuleczalnie chory na trzustkę. Kochamy go tym bardziej i walczymy ...:lol: Raz jest gorzej, a raz lepiej - i tak już będzie... Bardzo się cieszę, że się podoba !!! :multi::multi::multi:
halgre Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ola164 napisał(a):Po pięć fotek w poście ;) Śliczny :loveu: Po pięć fotek w poście ?? Ale jak ?? Wyjaśnisz ? Dzięki za "śliczny" :multi::multi::multi: Bardzo mnie to cieszy :loveu:
Ola164 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Wstawiasz pierwszą potem enter (żeby zejś na nioższą linijkę) i następną ;) i tak dalej :D Jak wstawiasz w jednym poście to lepiej się ogląda a poza tym forum jest bardziej przejrzyste ;)
agaciaaa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='halgre58']Czy ja też mogę dodać fotki mojego kundelka ?? To jest Dino, moja najukochańsza istotka !! wszystkie kundelki mile widziane :loveu: A Dinuś jest śliczny! :loveu: życzymy mu duuużo zdrówka!
Coffee&Nera Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 halgre58 napisał(a):Miał kiedyś operację oczu. To było jakieś ziarniste zapalenie spojówek, czy coś takiego. Zapomniałam jak się to poprawnie nazywa. Podobny do dobermanka ?? Nooo... dobermany - to piękne psy ! Ale nie wiadomo kto był jego rodzicami. Przywieźli go do schroniska razem z 5-ma braciszkami - z interwencji. Dinduś jako jedyny miał taki biały żabocik ! Ale po niecałych dwóch latach okazało się, że jest nieuleczalnie chory na trzustkę. Kochamy go tym bardziej i walczymy ...:lol: Raz jest gorzej, a raz lepiej - i tak już będzie... Bardzo się cieszę, że się podoba !!! :multi::multi::multi: No to jak on sie moze niepodobac? :diabloti: Chyba niema tutaj osoby która Dobermanow nieuwaza za pieknych :eviltong: Wygłaskaj odenie i superowo ze wzielas go ze schrona a co z trzustką- przykro mi ale niestety coraz czestrze- cockerka mojej kumpeli tez to ma i tez dzielnie walczą ;)
halgre Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ola164 napisał(a):Wstawiasz pierwszą potem enter (żeby zejś na nioższą linijkę) i następną ;) i tak dalej :D Jak wstawiasz w jednym poście to lepiej się ogląda a poza tym forum jest bardziej przejrzyste ;) Serdeczne dzięki:multi: Następnym razem się dostosuję;) Jestem widocznie pomału myśląca:multi:Ale teraz już wiem...:multi:
halgre Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Tak wyglądał Dindek, kiedy do nas trafił. Maluszek miał dwa miesiące. W następnym poście jeszcze jeden malutki - bo jako szósty tu już nie może. :multi::multi::multi:
Recommended Posts