Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za miłe słowa :loveu:

basia bonnie napisał(a):
a kto to się skrywa pod stołem? :evil_lol: :loveu:

ona lubi tam leżeć :lol: szczególnie jak sie zmęczy zabawą, może temu że tam dywanu nie ma to chłodniej ;)

Kto następny? ;) dawać fotki :loveu:

Posted

Dinduś teraz w lutym będzie miał urodzinki - kończy 3. latka ...
A wzięłam go ze schroniska, kiedy miał 2. miesiące.
Nie wiem, czy ktoś będzie tu go oglądał... ?

Posted

Nerul napisał(a):
Śliczny tylko czy on niema cos z oczkami? Tak sie wlasnie mu przyglądam- troche mi przypomina dobermanka ;)

Miał kiedyś operację oczu. To było jakieś ziarniste zapalenie spojówek, czy coś takiego. Zapomniałam jak się to poprawnie nazywa.
Podobny do dobermanka ?? Nooo... dobermany - to piękne psy ! Ale nie wiadomo kto był jego rodzicami. Przywieźli go do schroniska razem z 5-ma braciszkami - z interwencji. Dinduś jako jedyny miał taki biały żabocik !
Ale po niecałych dwóch latach okazało się, że jest nieuleczalnie chory na trzustkę. Kochamy go tym bardziej i walczymy ...:lol:
Raz jest gorzej, a raz lepiej - i tak już będzie...
Bardzo się cieszę, że się podoba !!! :multi::multi::multi:

Posted

Ola164 napisał(a):
Po pięć fotek w poście ;)
Śliczny :loveu:

Po pięć fotek w poście ?? Ale jak ?? Wyjaśnisz ?
Dzięki za "śliczny" :multi::multi::multi: Bardzo mnie to cieszy :loveu:

Posted

Wstawiasz pierwszą potem enter (żeby zejś na nioższą linijkę) i następną ;) i tak dalej :D Jak wstawiasz w jednym poście to lepiej się ogląda a poza tym forum jest bardziej przejrzyste ;)

Posted

[quote name='halgre58']Czy ja też mogę dodać fotki mojego kundelka ?? To jest Dino, moja najukochańsza istotka !!

wszystkie kundelki mile widziane :loveu:

A Dinuś jest śliczny! :loveu: życzymy mu duuużo zdrówka!

Posted

halgre58 napisał(a):
Miał kiedyś operację oczu. To było jakieś ziarniste zapalenie spojówek, czy coś takiego. Zapomniałam jak się to poprawnie nazywa.
Podobny do dobermanka ?? Nooo... dobermany - to piękne psy ! Ale nie wiadomo kto był jego rodzicami. Przywieźli go do schroniska razem z 5-ma braciszkami - z interwencji. Dinduś jako jedyny miał taki biały żabocik !
Ale po niecałych dwóch latach okazało się, że jest nieuleczalnie chory na trzustkę. Kochamy go tym bardziej i walczymy ...:lol:
Raz jest gorzej, a raz lepiej - i tak już będzie...
Bardzo się cieszę, że się podoba !!! :multi::multi::multi:

No to jak on sie moze niepodobac? :diabloti: Chyba niema tutaj osoby która Dobermanow nieuwaza za pieknych :eviltong: Wygłaskaj odenie i superowo ze wzielas go ze schrona a co z trzustką- przykro mi ale niestety coraz czestrze- cockerka mojej kumpeli tez to ma i tez dzielnie walczą ;)

Posted

Ola164 napisał(a):
Wstawiasz pierwszą potem enter (żeby zejś na nioższą linijkę) i następną ;) i tak dalej :D Jak wstawiasz w jednym poście to lepiej się ogląda a poza tym forum jest bardziej przejrzyste ;)

Serdeczne dzięki:multi: Następnym razem się dostosuję;) Jestem widocznie pomału myśląca:multi:Ale teraz już wiem...:multi:

Posted

Tak wyglądał Dindek, kiedy do nas trafił. Maluszek miał dwa miesiące.
W następnym poście jeszcze jeden malutki - bo jako szósty tu już nie może. :multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...