Jump to content
Dogomania

Galeria pod kundelkiem (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baaardzo mnie cieszy, że Dinduś się podoba:multi:Ale ja mu tego nie powiem:shake: bo za dumny by był :evil_lol: .
--------------------------
Życzymy Kleksikowi szybkiego powrotu do zdrowia :painting:
I nie pisz, że on staruszek - bo nie ma 16-tu lat :multi::multi: i jest słodki !

Posted

halgre58 napisał(a):
Baaardzo mnie cieszy, że Dinduś się podoba:multi:Ale ja mu tego nie powiem:shake: bo za dumny by był :evil_lol: .
--------------------------
Życzymy Kleksikowi szybkiego powrotu do zdrowia :painting:
I nie pisz, że on staruszek - bo nie ma 16-tu lat :multi::multi: i jest słodki !

dziekujemy.

a przepraszam za offa :) ale mam pytanko:halgre58 na jak dlugie spacerki wychodzisz z psiakiem ? bo on tez juz nie mlody ;) pytam z ciekawosci bo moj juz nie chce chodzic na spacery :-( 10 minut i ciagnie do domu..

Posted

:crazyeye: Pańcia Kleksikowa ! Dobrze, że Dindek tego nie słyszy :multi: !
On teraz w lutym będzie miał dopiero trzy latka :multi: ! Więc jest jeszcze młody... A jakim jest urwisem :diabloti: ! On ze spacerów nigdy nie chce wracać do domu ! Tylko by biegał i biegał...
Rano idziemy do parku /trzy minuty drogi/ i spotykamy się z jego kolegami. Teraz wprawdzie każdy różnie chodzi z powodu pogody, ale jak jest jako taka pogoda, to od godziny do dwóch godzin jest w parku. Szkoda, że nie ma w tym roku śniegu - bo Dindek się wtedy taaak cieszy :multi: Wogle nie chce wracać do domu :shake: Uwielbia skakać w tym śniegu, bawić się śnieżkami itp. Jest bardzo żywy. W domu, jak nie śpi - to przynosi jakąś zabawkę i trzeba się z nim bawić ;)
A popołudniu i wieczorem już idziemy tylko w pobliże nie na długo i nie puszczam go, bo wokół ulice, ludzie itp. :shake: Ale co rano się wyhasa w parku:evil_lol::evil_lol:

Posted

a przepraszam :placz:
myslałam ze on z 6 lat juz ma :roll: a bo ja glupia jestem wiem :razz:

a nie wiecie co zrobic zeby jakos Kleksia rozweselic ? tzn chodzi mi o spacerki... jak wyzdrowieje... on zupelnie nie lubi wychodzic gdzies dalej...

Posted

http://th.interia.pl/30,g2fae07472641659/i608885.jpg

http://th.interia.pl/30,g2fae07472641659/i608883.jpg

http://th.interia.pl/30,g2fae07472641659/i608882.jpg

http://th.interia.pl/30,g2fae07472641659/i608881.jpg
http://th.interia.pl/30,g2fae07472641659/i607924.jpg
http://th.interia.pl/30,g2fae07472641659/i609304.jpg

:loveu: parę fotek z parku :loveu:

BlackSheWolf napisał(a):
a przepraszam :placz:
myslałam ze on z 6 lat juz ma :roll: a bo ja glupia jestem wiem :razz:

a nie wiecie co zrobic zeby jakos Kleksia rozweselic ? tzn chodzi mi o spacerki... jak wyzdrowieje... on zupelnie nie lubi wychodzic gdzies dalej...

Tym się akurat nie martw, bo to nie z żadnej starości - tylko jest wiele takich psiurków, które wolą spokojne i krótsze spacerki :multi:
Nie wszystkie psy lubią tak szaleć jak mój Dindek...
PS.: nie jesteś głupia :shake: Poprostu - jakbyś widziała go na żywo - to byś lepiej określiła wiek... :multi: A na zdjęciach - to jest różnie ;)
Jeśli będziesz oglądać fotki z tych linków, które podałam, to jest tam taki dalmatyńczyk, który też ma na imię Kleks. Wołamy go Kleksik i jest fajnym kumplem Dina.

Posted

:loveu::loveu: A to już koniec spacerku. Pomału się rozchodzimy do domów;) Jest tam Dindek /w szelkach/ - wariuje z młodą rottwailerką Cookie, ta szara - to szczeniara malamutka Shila /już nie żyje/, z lewej ten kawałek psa :evil_lol: to malamut Morfi, a w oddali z lewej /kurcze zapomniałam jak się wabi/ i z prawej Kora.

Pańciu Kleksikowa - napisałam ci coś na gadu - ponieważ to nie ma nic wspólnego z psami. Czy mogłabyś to tam przeczytać i coś podpowiedzieć ? Będę wdzięczna !!

Posted

monika083 napisał(a):
INU,on jest taki sam jak bruno!! hmm nie trafil przypadkiem od Ciebie do Wroclawia?? heh,sliczny.A ogonek jaki ma? obciety? Chyba tez taki jak brunol ,bo na zdjeciu nie moge sie dopatrzyc:cool1:

Ogonek ma długi. To jeszcze odrobinkę Gaaruli (ale słabej jakości, bo ciemno było).

Młodziutki jest jeszcze. I we Fromborku (czyli tam gdzie ja) mieszka.

Posted

BlackSheWolf nie jesteś sama. Moja Tina też raczej nie przepada za długimi spacerami. A szkoda, bo ja bardzo lubię spacerować a to przecież lepiej z psem niż samemu prawda.
Nie sądzę, żeby działa jej się krzywda po 10 min spacerku dookoła bloku. Ona sama skręca do domu i nie da nic namawianie ją na kontynuację.
Np. kiedy nie ma w ogóle ochoty na spacerki to nie wyjdzie z domu. Będzie się chować za łóżkiem.
Dlatego jeśli Kleksik jest takim samym leniem jak Tinowa to nawet te 10 min spacerku z Tobą to dla niego przyjemność :)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
BlackSheWolf nie jesteś sama. Moja Tina też raczej nie przepada za długimi spacerami. A szkoda, bo ja bardzo lubię spacerować a to przecież lepiej z psem niż samemu prawda.
Nie sądzę, żeby działa jej się krzywda po 10 min spacerku dookoła bloku. Ona sama skręca do domu i nie da nic namawianie ją na kontynuację.
Np. kiedy nie ma w ogóle ochoty na spacerki to nie wyjdzie z domu. Będzie się chować za łóżkiem.
Dlatego jeśli Kleksik jest takim samym leniem jak Tinowa to nawet te 10 min spacerku z Tobą to dla niego przyjemność :)

A mój kocha spacery:cool3:. Po mamusi to ma. Jak widzi smycz to od razu wykonuje "taniec radości", a potem "koncert szczęśliwego psa" i idziemy na spacer.

Posted

INU,wlasnie widac ,ze mlodziutki:) sliczny jest..a znalazl juz dobry domek? to tylko ogonkami sie rozni od brunusia,bo jemu ktos obcial,nie wiem po co:/

halgre58,to Dindek z Brunusiem by sie nadali razem..dwa szalone,czarne diably:diabloti:.Bruno tez ciagle zaczepia do zabawy.Nawet po dlugim spacerze,wracamy do do,u a on odrazu po zabawki:cool3:

Posted

[quote name='monika083']halgre58,to Dindek z Brunusiem by sie nadali razem..dwa szalone,czarne diably:diabloti:.Bruno tez ciagle zaczepia do zabawy.Nawet po dlugim spacerze,wracamy do do,u a on odrazu po zabawki:cool3:[/quote
Dokładnie... tylko Dino jak tylko wchodzimy do mieszkania, to leci najpierw do ... michy :evil_lol: potem taaak... zaraz się bawić :multi:
Jest niezmordowany :evil_lol:

Posted

halgre58 napisał(a):

Dokładnie... tylko Dino jak tylko wchodzimy do mieszkania, to leci najpierw do ... michy :evil_lol: potem taaak... zaraz się bawić :multi:
Jest niezmordowany :evil_lol:

łeee tam powinnaś się cieszyć :loveu: mój po spacerku idzie spać :evil_lol:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
łeee tam powinnaś się cieszyć :loveu: mój po spacerku idzie spać :evil_lol:

:loveu::loveu::loveu: hahaha... ale się teraz uśmiałam... :multi: bo ja ci piszę na gg, a za chwilę jesteś tu... może jeszcze na skype :megagrin::-D:user::user: albo w poczcie - gdzie się tylko da :multi::multi::multi:
A jeśli chodzi o te jego zabawy - to Dindek lubi m.in. się bawić taką tenisową piłeczką... podrzuca ją sobie sam i kiedyś wpadła mi do kanapek na stole :multi::multi: a jak się z tego potem cieszył :evil_lol::eviltong: urwis jeden ...

Posted

Przedstawiam wam Sonię :loveu:
Chcę prosić o trzymanie kciuków za nią; jest bardzo chora na trzustkę - tak jak mój Dino, tyle że jest w o wiele gorszym stanie... Właśnie się dowiedziałam, że znowu nie chce jeść - dostaje siemię przez strzykawkę... Do weterynarza trzeba czekać aż do poniedziałku. :-(
To psinka od znajomego.

Posted

monika083 napisał(a):
INU,wlasnie widac ,ze mlodziutki:) sliczny jest..a znalazl juz dobry domek? to tylko ogonkami sie rozni od brunusia,bo jemu ktos obcial,nie wiem po co:/

Gaaruś ma już suuper domek.
halgre58 trzymam kciuki za Sonię i jestem pewna, że gdyby Misio potrafił, to też by trzymał!
I parę fot...

Niestety chyba nie mam zdjęć z ogonem Gaary:evil_lol:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...