BlackSheWolf Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Aarionne napisał(a):Dziękuję, to bardzo miłe :) Naprawdę nieczęsto ktoś mówi o mojej Niuni, że jest śliczna. A dla mnie jest najpiękniejsza na świecie i naprawdę bardzo mi miło, że to napisałaś :) :-o:-o jak to ? :roll: przeciez ona jest śliczna!! :loveu:
Aarionne Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 BlackSheWolf napisał(a)::-o:-o jak to ? :roll: przeciez ona jest śliczna!! :loveu: Kochani, naprawdę mam teraz świeczki w oczach... Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Ona jest moim skarbem największym! Jesteście wspaniali - nawet nie wiecie ile mi przyjemności sprawiliście :loveu:
halgre Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Aarionne napisał(a):Kochani, naprawdę mam teraz świeczki w oczach... Dziękuję :loveu::loveu::loveu: Ona jest moim skarbem największym! Jesteście wspaniali - nawet nie wiecie ile mi przyjemności sprawiliście :loveu: No przecież wystarczy spojrzeć na jej mordkę...! Czy wątpiłaś, że jest słodka ?? Mnie też tu sprawili przyjemność... oglądałaś Dina ? Też mnie bardzo cieszy, jak mój piesio się podoba ! No i też jest moim skarbem !:loveu::loveu:
halgre Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Ta fotka jest dzisiejsza. Dindek zjadł obiadek i odpoczywa...:multi::multi::multi:
dunia77 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Aarionne, to zdjęcie z awatarka jest super... To też Twoja dziewczynka, prawda? Może jakaś większa wersja?
halgre Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 dunia77 napisał(a):Aarionne, to zdjęcie z awatarka jest super... To też Twoja dziewczynka, prawda? Może jakaś większa wersja? A ja myślę cały czas, że na tym awatarku - to też księżniczka Kora. Myślisz, że nie ? Że to inna psina ?
dunia77 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Bo ja piszę jak potłuczona :roll: Chodziło mi oczywiście o większą wersję zdjęcia, a nie psa... też wydaje mi się, że to musi być Kora :lol:
halgre Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Acha........ hehehe ... Dunia, swojego psiurka adoptowałaś poprzez SPCA - to co oglądamy na Animal Planet ? Dobrze byłoby mieć coś takiego w Polsce... eh...:multi:
dunia77 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Spykuś jest adoptowany z Houston Sheltie Sanctuary, organizacji adopcyjnej szelciaków: http://www.houstonsheltiesanctuary.com/ W Houston SPCA jeszcze niestety nie byłam :oops: a wypadało by...
halgre Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Często oglądamy w domu "Policja dla zwierząt w Houston" i inne podobne... To cudownie, ile oni tam mogą zrobić dla tych biednych zwierząt ! A jak są karani "ludzie" , którzy choćby tylko zaniedbują zwierzęta - a co dopiero tacy, którzy się znęcają... Czy u nas kiedyś też tak będzie ? No, ja już tego napewno nie dożyję ...
agaciaaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Przecież każdy pies coś w sobie ma ;) i też zwróciłam uwage na fotke w avatarku, ślicznie tam wygląda :loveu: A Dinduś to chyba spory jest, ile waży? ;)
Aarionne Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 halgre58 napisał(a):A ja myślę cały czas, że na tym awatarku - to też księżniczka Kora. Myślisz, że nie ? Że to inna psina ? Oczywiście, że to moja Księżniczka! Wieczorem pokażę większą wersję :) A Wasze pieski tez oczywiście oglądam - Dinduś w kłębuszku na łóżku jest po prostu rozbrajający! Moja rzadko kiedy tak się zwija - zazwyczaj wyciaga się ile może i najlepiej w poprzek, żeby całe łózko dla niej było :evil_lol: Dlatego takie kłębuszki są dla mnie wciąż niecodziennym widokiem :evil_lol:
halgre Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Dinduś jak stanie na dwóch łapach - to jest prawie taki jak ja, a ja mam 150 cm. Przed chorobą - rok temu - ważył 26 kg. Ale potem tracił na wadze, aż spadł 6. kg. Co jakiś czas przytyje troszkę, ale znowu spada - i tak w kółko. Niestety to już tak będzie zawsze. A poniżej wczorajsza fotka z parku. :multi::multi::multi:
zaba14 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 halgre na pierwszych fotkach wydawal sie on znacznie mniejszy :lol: a to taki spory byczek ;) to ja pokaze mojego skrzata :evil_lol:
Aarionne Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Zaba - gdzie to Twoje maleństwo wlazło. Z błogostanu w spojrzeniu wnioskuje, że dobrze mu tam :)
Aarionne Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Halgre - a Twój byczek to faktycznie byczek! Kłębuszek wyglądał tak niepozornie :)
halgre Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ano jest taki sobie byczek hehe... A zdjęcia są z różnych okresów jego życia - jest tam też jako maluszek... Twój skrzat jest milutki, mordka słodka i nie wiem dlaczego piszesz przy jednym ze zdjęć "brzydalek". A jak on fajnie pozuje ! :loveu::loveu:
dunia77 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 No właśnie, Miki to urodzony fotomodel :loveu: Mój pies ma na zdjęciach przeważnie przerażoną minę... kiedy wysyłałam zdjęcia do jego byłego DT, musiałam się nieźle napracować, żeby jego tymczasowa pańcia nie pomyślała, że go źle traktujemy :shake::evil_lol:
Aarionne Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 OK - pokażę jeszcze jedną "porcyjkę" mojego Anioła :) Oto cudowne oczy-orzeszki: A właśnie tak lubię się wyciągać na łóżku :evil_lol: Czasem lubię też zakopać się w poduszkach: A tu wystawiam dupcię do słońca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kora poluje na pasikoniki: I na koniec jeszcze Niunia w pełnym słońcu. Tak się drapie, że aż język wywaliła :lol::eviltong: Dobra, na tym kończę. Chyba założę mojej Rodzynce fotobloga :lol:
agaciaaa Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Pierwsza fotka jest słodziutka :loveu: i ostatnia z jęzorkiem ;)
Aarionne Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agaciaaa napisał(a):Pierwsza fotka jest słodziutka :loveu: Mam jedną jeszcze słodszą, ale na innym komputerze, w weekend postaram się ją wrzucić więc jeszcze raz Was pomęczę :eviltong:
dunia77 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Zdjęcie z awatarka jest po prostu super - Kora ma takie głębokie spojrzenie :loveu: Napisz o niej coś więcej: ile ma lat, skąd ją masz?
Aarionne Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Wzięłam ją ponad 9 lat temu ze schroniska w Koninie. Był o niej artykuł w październikowym numerze "Przyjaciela Psa" :) To już staruszka, ale jeszcze całkiem dziarska, bo wciąż trzęsie psami na osiedlu :evil_lol: Z powodu najprawdopodobniej problemów psychicznych (i hormonalnych) wciąż się drapie dlatego musi przyjmować leki sterydowe. Poza tym wciąż boi się odchodzić daleko od domu, zawsze mieliśmy problem z chodzeniem z nią na spacery. Teraz ma też problemy ze stawami więc rusza się jeszcze mniej. Zaprzestalismy podawania jej karmy dietetycznej, bo jest już za stara na diety. Teraz dostaje tylko ryż z jagnięciną, ale jak widać wszystko to składa się na jej ogólny obraz. Mimo to jest najsłodszym maleństwem na świecie. Uwielbia się przytulać i ładować się całym swoim cielskiem na kolana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takie mam cielątko w domu :multi::multi::multi:
Recommended Posts